تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 26 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865428117




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گورباچف: جهان به یك آمریكای قوی نیازمند است


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: گورباچف: جهان به یك آمریكای قوی نیازمند است وی در این باره افزود: با انتخاب باراك اوباما، به عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریكا، جهانیان احساس می‌كنند كه مردم آمریكا خواستار ایجاد تغییرات در كشورشان هستند و انتظار می‌رود كه این تغییرات اعمال شود. کارگزاران: میخاییل گورباچف آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی سابق كه عده بسیاری معتقدند كه روند فروپاشی امپراتوری شوروی را تسریع كرده است اعلام كرد كه جهان به یك آمریكای قوی نیاز‌مند است. آخرین رهبر 77 ساله اتحاد جماهیر شوروی سابق در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آمریكایی آسوشیتدپرس ضمن اعلام این مطلب با اشاره به بحران مالی اخیر در آمریكا و جهان، آمریكا را نیاز‌مند اعمال یك پروسترویكا یا برنامه بازسازی دانست. وی در این باره افزود: با انتخاب باراك اوباما، به عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریكا، جهانیان احساس می‌كنند كه مردم آمریكا خواستار ایجاد تغییرات در كشورشان هستند و انتظار می‌رود كه این تغییرات اعمال شود. این در حالی است كه عده بسیاری در روسیه، اوباما را با گورباچف مقایسه می‌كنند و معتقدند شعار تغییر اوباما در واقع همان شعار پروسترویكا و گلاسنوست (بازسازی اقتصادی و سیاسی) گورباچف است كه در آخرین دهه حیات شوروی به اجرا در آمد و روند فروپاشی امپراتوری شوروی را تسریع كرد. آخرین رهبر شوروی سابق در ادامه گفت: نه فقط مردم آمریكا بلكه كل جهان به یك آمریكای قوی و دموكراتیك نیاز دارند. و ایالات متحده باید از قدرتش به نفع تمامی جهانیان استفاده كند. برنده جایزه صلح نوبل در سال 1990 در ادامه با اشاره به اینكه اكثر رهبران جهان از جمله رهبران روسیه و ایران به بهبود روابط با واشنگتن تمایل دارند از اوباما خواست كه این فرصت را از دست ندهد و فصل جدیدی را در روابط روسیه و آمریكا پس از حضور در كاخ سفید آغاز كند. گورباچف همچنین از اوباما خواست كه در تصمیم واشنگتن برای ایجاد سپر دفاع موشكی در شرق اروپا تجدیدنظر كند. آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی سابق همچنین درباره تغییرات اعمال شده در قانون اساسی روسیه، افزایش دوره ریاست‌جمهوری این كشور و اینكه اكثر مردم از این اقدام به عنوان تلاش برای بازگشت ولادیمیر پوتین به قدرت یاد كرده‌اند، گفت: فكر نمی‌كنم اینگونه باشد، اگر این موضوع در میان باشد یك اقدام غیرمسوولانه است. وی در واكنش به این پرسش كه در روسیه كنونی قدرت همچنان در دستان پوتین است، گفت: پوتین و مدودف هر دو از اعضای یك تیم واحد هستند و جدایی میان این دو نیست.  




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن