تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 16 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814285490




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

امکان وجود سیارات خاکی اطراف بسیاری از ستارگان خورشید مانند


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: امکان وجود سیارات خاکی اطراف بسیاری از ستارگان خورشید مانندستاره شناسان تا بحال سیارات مشتری مانندِ (سیارات گازیِ) بسیاری در اطراف ستارگان دیگر یافته اند. ولی به دلیل محدودیت های فن آوری نجومی هنوز هیچ سیاره ی خاکیِ زمین مانندی در عالم یافت نشده است.
شبیه زمین
کشفیات جدید تلسکوپ فضایی اسپیتزر نشان می دهد که ممکن است سیارات خاکی بسیاری، در اطراف ستارگان خورشید مانندِ کهکشانمان، شکل بگیرند. پس احتمالاً جهان های دیگری که دارای آمادگی لازم برای شکل گیری حیات باشند، فراوان تر از آن هستند که تا بحال گمان می کردیم.
زمین
سیارات دیگری شبیه زمینگروهی از ستاره شناسان در دانشگاه توکسان آریزونا با استفاده از تلسکوپ فضایی اسپیتزر شش گروه از ستارگان با جرم نزدیک به خورشید را مورد پژوهش قرار داده  و آنها را بر اساس سن طبقه بندی کرده اند: «ما می خواهیم مراحل تکامل گاز و غبار را در اطراف ستارگان شبیه خورشید مطالعه کنیم و نتیجه را با آن تصوّری که از مراحل ابتدایی شکل گیری منظومه ی شمسی داریم، مقایسه کنیم.» منظومه ی شمسی الان 4 میلیارد سال عمر دارد.
صفحه
صفحه ی غبار گرم در نزدیکی ستارگان، می تواند سیاراتی زمین مانند ایجاد کند.این گروه کشف کرده اند که حداقل 20 درصد، و احتمالا حداکثر 60 درصد از ستارگان شبیه به خورشید، نامزد آمادگی برای ساختن سیارات خاکی هستند.تلسکوپ اسپیتزر این سیارات را مستقیما تشخیص نمی دهد. بلکه بوسیله ی توانایی فروسرخش توده های غبار (خرده سنگهای باقی مانده از برخوردها در هنگام شکل گیری سیارات) را می یابد. چراکه غبار نزدیک به ستاره ی مرکزی گرم تر از غبار دور از آن است. و این «غبار گرم» نشان دهنده ی موادی است که تقریبا در همان محدوده ی فاصله ی زمین و مشتری از خورشید، در اطراف ستاره ی خود گردش می کنند.
اسپیتزر
تلسکوپ فضایی اسپیتزرحدود 10 تا 20 درصد از ستارگان در چهار گروه اولِ ستارگانِ جوان تر، دارای چنین غبار گرمی هستند، ولی نه در ستارگانی پیرتر از 300 میلیون سال. این موضوع قابل مقایسه با مدل های نظری منظومه ی شمسی است، که زمان شکل گیری زمین را حدود 10 تا 50 میلیون سال از برخوردهای بین اجسام کوچکتر می داند.
ابتدا
شکل گیری زمین در مراحل ابتداییاهمیت یافتن سیارات زمین ماند، نه تنها در پژهشهای نظری درباره احتمال حضور حیات کربنی مثل آنچه ما روی زمین داریم، مورد توجه است، بلکه ما را در جهت آشنا شدن با مشخصات دقیق تر منظومه ی شمسی خودمان در مراحل ابتدایی کمک خواهد کرد.در اکتبر 2007 گروه دیگری از منجمین، اطلاعات مشابهی را از تلسکوپ اسپیتزر مورد استفاده قرار دادند و منظومه ای ستاره ای را در 424 سال نوری دورتر مطالعه کردند، این منظومه دارای یک سیاره ی زمین مانند احتمالی دیگر که در حال شکل گیری است، می باشد.
فرا
یک هنرمند، تصویری زیبا از صحنه ی افق کنار دریا در یک سیاره ی زمین مانندِ خیالی، طراحی کرده است!اطلاعات دقیق تری در این رابطه توسط تلسکوپ فوق حساس کپلر پس از استقرار در مدار در سال  2009 به دست منجمین خواهد رسید،  و تحقیق خواهد کرد که آیا سیارات زمین مانند دیگری در اطراف ستارگان مشهور اطراف خورشید وجود دارند؟ (آشنایی بیشتر با مأموریت کپلر) منبع خبر:http://www.universetoday.com/ ترجمه و تنظیم: امیرمحمد گمینی – بخش نجوم تبیان  با سیارات فراخورشیدی:سیاراتی با 4 پدر و مادر کشف مولکولهای حیاتی در خارج منظومه ی شمسی منظومه‌ای فراخورشیدی با پنج سیارهمحلی برای پیدایش حیات در بعضی سیارات فراخورشیدی کشف آثار بخار آب در یک سیاره فرامنظومه ای





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 372]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن