واضح آرشیو وب فارسی:تکناز: اگر چند روزی است گلویتان درد می كند و هنوز راه چاره ای برای آن پیدا نكرده اید می توانید از روش های درمان خانگی ما استفاده كنید. این روش ها از نظر متخصصین بهداشت و درمان هم تایید شده است.
1
مصرف مایعات را 2 برابر معمول كنید. مایعات باعث رقیق شدن خلط وتسریع خروج آن می شود.
2
آب نمك ولرم غرغره كنید. نصف قاشق چای خوری نمك را در یك لیوان آب ولرم حل، آن را غرغره كرده وسپس آب دهانتان را تف كنید. این كار هم باعث تسكین گلودرد و هم خروج آسان تر ترشحات می شود.
3
از عسل ولیمو استفاده كنید. یك قاشق عسل و آب یك عدد لیموترش را در یك لیوان آب داغ حل كنید و بگذارید در دمای اتاق سرد شود و سپس آن را جرعه جرعه بنوشید . عسل درد گلو را تسكین داده و لیمو به كاهش خلط كمك می كند.
4
آب نبات بمكید. این كاربه خودی خود آرام بخش نیست اما با تحریك بزاق موجب شست و شو وتمیز شدن حلق می شود.
5
هوای منزل را مرطوب نگه دارید. این كار از خشك شدن غشای مخاط راه تنفسی جلوگیری كرده و سوزش آن را كم می كند تا بتوانید راحت تر بخوابید. آب دستگاه بخور را هرروز عوض كنید و حداقل هر 3روز یك بار آن را بشویید تا از تجمع قارچ ها و باكتری های مضر در آن جلوگیری شود.
6
سیگار نكشید. دود سیگار گلو را تحریك می كند. حداقل وقتی شما یا كودكتان بیمار است، سیگار نكشید و از تمام گازهایی كه بر اثر پاك كننده های خانگی (مثل سفیدكننده یا جرم گیر) یا بوی رنگ متصاعد می شود، دوری كنید.
7
اگر گلودرد موجب تغییر صدای شما شده، به این معنی است كه تارهای صوتی شما بر اثر التهاب آسیب دیده اند؛ بنابراین صحبت كردن برای شما خوب نیست و ممكن است باعث لارنژیت و قطع صدای شما شود.
8
اگر بیمار هستید، مرخصی گرفته و یكی دو روز در منزل استراحت كنید. خستگی در زمان بیماری نه تنها موجب تشدید بیماری خواهد شد بلكه رفتن شما به محل كار ممكن است موجب بیمار شدن همكاران شما هم بشود.
9
آسان ترین و بهترین راه پیشگیری از بیماری، شستن مرتب و دقیق دست ها با آب وصابون است؛ به طوری كه مالیدن دست ها به همدیگر حداقل 15 ثانیه ( به اندازه خواندن شعر یه توپ دارم قلقلیه) طول بكشد. اگر آب و صابون در دسترس نبود، می توانید از ژل های ضدعفونی كننده و میكرب كش استفاده كنید.
10
هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود، دستمال بگیرید و سپس آن را در سطل آشغال بیندازید. درضمن یادتان نرود كه از لیوان و حوله دیگران استفاده نكرده و از تماس دهان خود با گوشی های تلفن و شیر آب سردكن ها خودداری كنید
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تکناز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 534]