واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: در ديدار كاركنان اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري زنجان؛ امام جمعه زنجان: تبليغات براي صيانت از منابع طبيعي ضروري است
بايد با برنامه ريزي اصولي و مدون قدم به قدم در راستاي بهبود كيفيت، بستر لازم براي ترويج فرهنگ احيا و صيانت از منابع طبيعي پياده شود.
ايلنا: امام جمعه زنجان با تاكيد بر ارتقا فرهنگ حفظ و صيانت از منابع طبيعي در استان بر لزوم آگاهي و تبليغات همه جانبه براي حفظ و صيانت از منابع طبيعي تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري ايلنا از زنجان، حجت الاسلام خاتمي در ديدار با كاركنان اداره كل منابع طبيعي و آبخيز داري استان كه همزمان به مناسبت هفته منابع طبيعي برگزار شد، با بيان مطلب فوق اظهار داشت: متاسفانه در بعد نرم افزاري در ارتباط با منابع طبيعي فعاليتها كم رنگ بوده و انتظار داريم ضرورت بهرهمندي و وابستگي به طبيعت در جامعه نهادينه شود.
وي با اشاره به نقش و جايگاه منابع طبيعي در صنايع چوب و كشاورزي تصريح كرد: بايد با برنامه ريزي اصولي و مدون قدم به قدم در راستاي بهبود كيفيت، بستر لازم براي ترويج فرهنگ احيا و صيانت از منابع طبيعي پياده شود.
به گفته وي، در سايه اين برنامهريزي شاهد اشتغالزايي، توليد و نيز سرمايه گذاري در عرصههاي منابع طبيعي خواهيم بود.
نماينده ولي فقيه در استان با پرداختن به ارزش توليد خاك در اراضي ملي يادآور شد: با توجه به توليد دراز مدت خاك حفظ اين نعمت در عصر كنوني ضروري بوده و لازمه اين امر جلوگيري از برداشتهاي بيرويه است.
حجت الاسلام خاتمي، بالابردن سطح آگاهي كشاورزان براي حفاظت از منابع طبيعي را يادآور شد و تصريح كرد: فرهنگ سازي در مناطق بايد متناسب با شرايط آن منطقه صورت گيرد.
نماينده ولي فقيه در استان، نقش منابع طبيعي استان را در حفظ و صيانت از منابع طبيعي مهم دانست و از تلاشهاي آنها در اين زمينه قدرداني كرد.
در ادامه اين ديدار قدرات سعادتي مدير كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان نقش منابع طبيعي زنجان را در جلوگيري از تخريب اراضي مهم دانست و گفت: با وجود فعاليتهاي چشمگير منابع طبيعي، اين فعاليتها كم رنگ ديده شده است.
وي، استعلامهاي صادر شده در ارتباط با موضوع زمين را نزديك به ۲۰ هزار مورد عنوان كرد و گفت: انتظار داريم تعامل و همكاري مردم در اين مورد با منابع طبيعي چشمگير شود.
اين مقام مسئول نقش مراتع را در تعديل درجه حرارت هواي استان يادآور شد و افزود: امنيت زيستي و سالم سازي محيط زيست در گرو منابع طبيعي بوده و تا زماني كه جايگاه اين مقوله معرفي و همگاني نشود.
منابع طبيعي استان به تنهايي نميتواند كاري از پيش ببرد.
سعادتي در بخش ديگر صحبتهايش با اشاره به مديريت ۱۸۰ ميليون متر مكعبي آب سطح استان از طريق حوضههاي آبخيز، اجراي پروژههاي آبخيزداري را در تقويت سفرههاي زير زميني مهم دانست و اظهار كرد: توانستهايم مديريت پايدار حوزه ابخيز به منظور حفاظت، احيا، اصلاح، توسعه و بهره برداري منابع آب و خاك حوزه آبخيز تهيه كنيم.
به گفته وي، در سال جاري يك ميليون اصله نهال در سطح استان توزيع شده و در مجموع ۱۷ هزار اصله درخت صنوبر در استان كاشته شده است.
پايان پيام
يکشنبه|ا|14|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]