واضح آرشیو وب فارسی:جهان نیوز: توليد تخم مرغ SPF در سال 91
به گزارش ايسنا، دكتر نسرين سلطانخواه روز پنجشنبه 11 اسفند ماه سال جاري، در مراسم راهاندازي خط توليد انبوه واكسن ايراني «گامبورو» كه با حضور دكتر محمود احمدينژاد رييسجمهور و دكتر خليليان، وزير جهاد كشاورزي در مؤسسه تحقيقات واكسن و سرمسازي رازي برگزار شد، افزود: تمام آزمايشات باليني بر روي اين واكسن انجام شده و مجوز سازمان دامپزشكي كشور را دريافت كرده است.
وي تاكيد كرد: توليد واكسن «گامبورو» تا سقف مورد نياز كشور بايد با كمك بخش خصوصي به ويژه شركتهاي دانشبنيان صورت گيرد تا فاصله توليد اين واكسن در حال حاضر با ميزان مورد نياز با سرعت بهتري پر شود.
توليد تخممرغ SPF در سال 91
معاون علمي و فناوري رييسجمهور با بيان اين كه توليد واكسن «گامبورو» بخشي از طرح كلان ملي فناوري «كسب دانش فني و توليد فرآوردههاي دارويي دام و طيور» است، خاطرنشان كرد: بخش دوم اين طرح كلان ملي فناوري كه بين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و وزارت جهاد كشاورزي منعقد شده است، كسب دانش فني توليد تخم مرغ SPF به عنوان ماده اوليه و زيرساخت توليد اكثر واكسنها، تهيه كيت تشخيصي تا مرحله حذف واردات آن به كشور با همكاري بخش خصوصي و هماهنگي با نهادهاي بينالمللي از جمله WHO براي استانداردسازي و به رسميت شناخته شدن توليد داخلي و فراهم آوردن زمينه لازم صادرات واكسنها و كيتهاي تشخيصي توليد داخل است.
وي اعلام كرد: پنج نوع از اين كيتها تا نيمه اول سال آينده آماده بهرهبرداري خواهند شد و نيز تا پايان سال 91، موفق به توليد تخم مرغ SPF به عنوان ماده اوليه و زيرساخت توليد اكثر واكسنها خواهيم شد.
سلطانخواه تاكيد كرد: در تمامي طرحهاي كلان ملي فناوري، رويكرد معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري استفاده از منابع و امكانات تخصصي موجود در كشور است. البته در اين ميان معاونت علمي منابعي را جهت دستيابي به دانش فني در اختيار بخشهاي مختلف كشور قرار ميدهد تا پس از كسب نتيجه در اختيار بخش خصوصي به ويژه شركتهاي دانش بنيان جهت توليد انبوه قرار گيرد.
ابلاغ اساسنامه صندوق ملي نوآوري و شكوفايي با سرمايه 30 هزار ميليارد ريالي
به گزارش ايسنا، معاون علمي و فناوري رييس جمهور همچنين در ادامه با بيان اين كه اساسنامه صندوق ملي نوآوري و شكوفايي با سرمايه 30 هزار ميليارد ريال توسط رييسجمهور ابلاغ شده است، اظهار اميدواري كرد اولين جلسه هيات امناي اين صندوق با دستور رياستجمهوري تشكيل شود.
وي همچنين از پيشنهاد تشكيل كارگروه تجاريسازي طرحهاي فناورانه در دولت در راستاي نهادينه كردن نظام ملي نوآوري خبر داد و گفت: پيشنهاد تشكيل اين كارگروه به دولت ارائه شده است كه بايد در هيات وزيران مطرح و تصويب شود.
بهرهبرداري از شبكه گريد ملي و شبكه ملي فرهنگي تا پايان امسال
سلطانخواه با اشاره به طرحهاي كلان ملي فناوري به اجرا درآمده طي سه سال گذشته با مديريت و نظارت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري اعلام كرد: دو طرح ايجاد و راهاندازي شبكه گريد ملي (شبكه ملي ابررايانش ايران) و شبكه ملي فرهنگي با دستور رييسجمهور تا پايان سال به بهرهبرداري ميرسند.
به گفتهي سلطانخواه در سال جاري، هشت طرح كلان ملي فناوري بين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و ساير دستگاههاي اجرايي منعقد شده است.
جمعه|ا|12|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جهان نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]