واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: انجمنهاي ورزشي پشتيبان ورزش كشور هستند؛ عليپور: براي سال ۹۱ نيازمند بودجه ۱۰ ميلياردي هستيم
رييس فدراسيون انجمنهاي ورزشي با تاكيد بر تعدد برنامههاي سال آينده اين فدراسيون از وزارت ورزش و جوانان درخواست ۱۰ ميليارد تومان بودجه كرد.
ايلنا: رييس فدراسيون انجمنهاي ورزشي با تاكيد بر تعدد برنامههاي سال آينده اين فدراسيون از وزارت ورزش و جوانان درخواست ۱۰ ميليارد تومان بودجه كرد.
به گزارش خبرنگار ايلنا، محمد عليپور ظهر امروز در نشست خبري خود كه در محل سالن همايشهاي فدراسيون روستايي و عشايري برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به دلايل شكل گيري اين فدراسيون اظهاركرد: در گذشته مشكلاتي براي هدايت و تحت پوشش قرار گرفتن برخي رشتههاي ورزشي وجود داشت كه با تاسيس فدراسيون انجمنهاي ورزشي اين رشتههاي تحت پوشش قرار گرفتند، چراكه پيش از اين رشتههاي فوق زير نظر فدراسيونهايي فعاليت ميكردند كه هماهنگي لازم بين آنان وجود نداشت.
وي افزود: اوايل سال ۸۹ فدراسيون انجمنهاي ورزشي تاسيس شد و در نخستين گام رشته سپك تاكرا را تحت پوشش قرار گرفت و بلافاصله نيز عازم رقابتهاي بين المللي شد.
عليپور در خصوص تعداد رشتههاي تحت پوشش اين فدراسيون، گفت: در حال حاضر ۱۵ رشته زير نظر ما به فعاليت ميپردازند و فدراسيون به دنبال استقلال و حمايت آنهاست تا اين رشتهها بتوانند به خوبي تواناييهاي خود را به جامعه ورزشي نشان بدهند.
وي با اشاره به اهميت بالاي انجمنها در سطح ورزش جهان گفت: به طور مثال ورزش دو و ميداني در سطح جهان به صورت انجمن فعاليت ميكنند و ما نبايد جايگاه انجمنها را در ورزش ايران كوچك بدانيم.
رييس فدراسيون انجمنهاي ورزشي يادآور شد: ما از لحاظ فني و اجرايي دخالتي در رشتههاي زير نظر خود نداريم و تنها به دنبال حمايت و رساندن آنها به جايگاه بالايي هستيم، چراكه تمام آنها داراي مسوول و هيات رئيسه هستند.
وي افزود: در طول سالهاي گذشته رشته كبدي كه به صورت انجمن فعاليت ميكرد پس از رسيدن به جايگاه مناسب با تلاش و برنامه ريزي به فدراسيون تبديل شد و خوشبختانه در بازيهاي آسيايي گوانگجو نيز به دو مدال دست يافت. دليل اين مساله ساماندهي خوب و نظم و انضباط بود و ما نيز سعي داريم به عنوان بازوي وزارت ورزش و جوانان با قدرت از رشتههاي تحت پوشش خود حمايت كرده تا توان انجمنها را نشان بدهيم.
عليپور در پاسخ به اين سوال كه رشتههاي مختلف چگونه تحت پوشش اين فدراسيون قرار ميگيرند، ادامه داد: اين رشتهها از سوي وزارت ورزش كارشناسي شده و از سوي مسوولان به ما معرفي ميشوند. البته ما در فدراسيون اولويت را به رشتههايي ميدهيم كه در بازيهاي آسيايي حضور داشته و مدالهاي آنان ارزش بيشتري دارد.
وي افزود: در سال ۸۹ به ۳۱ مدال و امسال هم ۵۸ مدال رنگارنگ بين المللي كسب كردهايم و معتقدم براي فدراسيون تازه كار انجمنهاي ورزشي كه تنها ۲۲ ماه از فعاليت آن ميگذرد كسب ۸۹ مدال عملكرد خوبي است. همچنين در سال گذشته ۸۴ نفر و امسال ۲۳۵ ورزشكار را به مسابقات بين المللي اعزام كردهايم.
عليپور گفت: همچنين يكسري از برنامههاي همچون اعزام فلوربال به ژاپن و اعزام تيم راگبي هفت نفره به مسابقات قهرماني آسيا و حضور تيم بانوان موي تاي در قهرماني جهان براي نخستين بار شكل گرفت. ضمن اينكه تيم ملي فوتبالدستي ايران براي اولين مرتبه مدال برنز انفرادي قهرماني جهان را كسب كرد و در بخش تيمي هم از رتبه نهم به پنجم صعود كرد.در اين مدت ۵ مورد ميزباني مسابقات آسيايي و جهاني، ۱۷ پيكار قهرماني كشور، ۳۰ مقطع اردوي آماده سازي تيمهاي ملي و همچنين ۳۹ كلاش آموزشي را داشتيم.
عليپور با اشاره به اينكه رشتههاي مختلف بايد براي پيشرفت مسابقات ليگ را راه اندازي كنند، خاطرنشان كرد: مسابقات قهرماني كشور سالي يك مرتبه برگزار شده و دست مربي را براي انتخاب نفرات ميبندد در حاليكه برگزاري ليگ شرايط را بسيار بهتر ميكند به همين دليل به رشتههاي تحت پوشش خود اعلام كرديم در سال ۹۱ بايد ليگهاي ورزشي را راه اندازي كرده و به فكر قهرماني كشور نباشند.
رييس فدراسيون انجمنهاي ورزشي با اشاره به اينكه برخي رشتههاي تحت پوشش اين فدراسيون در بازيهاي آسيايي حضور خواهند داشت گفت: رشتههاي سپك تاكرا، دراگون بت و راگبي در بازيهاي آسيايي حضور دارند و سعي داريم تا حداقل دو رشته از آنها را به اينچئون كره جنوبي اعزام كرده و بتوانيم به نتايج خوبي برسيم.
وي در خصوص نقش بانوان در رشتههاي ورزشي اين فدراسيون گفت: فدراسيون هيچ تفاوتي بين بانوان و مردان قائل نميشود و خوشبختانه بانوان فدراسيون انجمنهاي ورزشي در طول اين دو سال مدالهاي مختلفي را براي ورزش كشور كسب كردهاند.
عليپور در خصوص كمبودهاي برخي رشتههاي ورزشي در كشور گفت: رشتهاي چون بيس بال ۱۹ سال پيش به عنوان فدراسيون كار خود را شروع كرد اما نه يك زمين استاندارد داشت و نه در مسابقات بين المللي شركت ميكرد و از زماني كه به عنوان انجمن تحت پوشش ما قرار گرفت نخستين زمين استاندارد راگبي را تهيه كرده و آنان را پس از هشت سال در تاريخ چهارم فروردين ماه به غرب آسيا اعزام ميكنيم.
وي در خصوص تقويم ورزشي اين فدراسيون گفت: براي سال آينده ۷۰۰ برنامه ورزشي در رشتهاي مختلف خواهيم داشت كه نسبت به سال قبل ۲۰۰ برنامه بيشتر است، البته در بيشتر رشتههاي ما امكانات آن در كشور توزيع نميشود كه بايد براي تامين آن هزينههاي زيادي انجام بدهيم و در اين راستا همكاري مناسب وزارت ورزش باعث شد تا مشكلات چنداني نداشته باشيم.
رييس فدراسيون انجمنهاي ورزشي در خصوص رشتههاي آبي تحت پوشش اين فدراسيون گفت: متاسفانه درياچه مناسب براي اين رشتهها وجود ندارد و در اين راستا از ارگانهاي مربوطه درخواست همياري داشتهايم. از لحاظ بودجه وزارت ورزش كمك خوبي به ما داشته است و رشتههاي تحت پوشش نيز به دنبال اسپانسر بوده و برخي از هزينههاي خود را از اين طريق تامين كردهاند و من متعقدم در ورزش نبايد تنها به كمك دولت متكي بود. ما براي سال آينده پيشنهاد بودجه ۱۰ ميليارد توماني را به وزارت ورزش و جوانان داشتهايم كه اميدواريم با آن موافقت شود.
پايان پيام
دوشنبه|ا|8|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]