واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مدير حوزههاي علميه خواهران: انس با قرآن كريم بر ساير تعاليم حوزوي مقدم است
خبرگزاري دانشجويان ايران - قم
سرويس: دين و معارف اسلامي
مدير حوزههاي علميه خواهران كشور « انس با قرآن » را بر تمام تعاليم ديگر حوزوي مقدم دانست و يادآور شد: البته در تعاليم حوزوي، بر تفسير و تعليم قرآن توجه ويژهاي كردهايم اما اين امر با آنچه بايد باشد، تفاوت بسياري دارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) حجتالاسلام و المسلمين محمودرضا جمشيدي در مراسم اختتاميه جشنواره قرآني حوزههاي علميه خواهران كه يكشنبه، 7 اسفندماه، برگزار شد، با اشاره به حديث ثقلين اساس حركت تمام انبياء را دعوت به توحيد و يكتاپرستي عنوان كرد.
وي اظهار كرد: اگر چه مشركين و اهل كتاب دست از اعتقادات خود برنداشتند اما خداوند براي عموم بشريت كتابي فرستاد كه مطابق با فطرت بشر است.
وي افزود: هرچه بشر تا انتهاي عالم به آن احتياج دارد در اين كتاب قرار داده شده است.
مدير حوزههاي علميه خواهران كشور گفت: كسي قرآن را ميشناسد كه مخاطب اصلي آن باشد بنابراين از چند روز پس از رحلت رسول اكرم(ص)، تا مدتها، نقل حديث از پيامبر اكرم(ص) ممنوع بود و هرچه حديث از ايشان به جاي مانده بود به آتش كشيده شد.
مدير حوزههاي علميه كشور با بيان اينكه قرآني كه پيامبر(ص) در كنار آن نباشد فهميده نميشود، ادامه داد: اين قرآن مستمسكي ميشود براي كساني كه تاويل و تفسير به راي داشته باشند و برداشتهاي خود را به قرآن تحميل كنند.
وي با بيان اينكه چنين كساني به دنبال تامين منافع خود هستند، ادامه داد: بنابراين پيامبر اسلام(ص) مردم را به توجه به قرآن و شارحان اصلي قرآن توصيه كردند.
جمشيدي با بيان اينكه در برخي ادوار تاريخي برخي پيامهاي پيامبران به دليل عدم شايستگي امتها مخفي شد، ادامه داد: اما قرآن تا قيامت باقي است و اين از افتخارات ما است كه پيرو قرآن تحريف نشده هستيم.
مدير حوزههاي علميه خواهران كشور، برگزاري جشنوارههايي مانند جشنواره قرآني حوزههاي علميه خواهران را مقدمهاي براي حركت و ظرفيتشناسي برشمرد و گفت: بايد پس از شناسايي ظرفيت، از آن براي ترويج فرهنگ قرآن و اسلام ناب و تعاليم اهل بيت(ع) بهره بگيريم.
وي از جشنوارههاي قرآني به عنوان ميدانهايي ياد كرد كه مقصد را به كساني كه وارد اين عرصه ميشوند ميآموزند و افزود: لازم است كه طلاب پيش از همه با قرآن كريم مانوس شوند.
جمشيدي عنوان كرد: هر خواهر طلبه بايد حداقل قرآن و ترجمه آن را آموخته باشد و بتواند تا حدودي شان نزول آيات را نيز بيان كند.
وي تلاش حوزههاي علميه را در راه ترويج اسلام ناب دانست و افزود: برخي مسيحيان و يهوديان افتخارشان اين است كه با قرآن مانوس هستند و اين براي يك بانوني طلبه عيب است كه با قرآن مانوس نباشد.
مدير حوزههاي علميه خواهران كشور انس با قرآن را بر تمام تعاليم ديگر حوزوي مقدم دانست و يادآور شد: البته در تعاليم حوزوي، بر تفسير و تعليم قرآن توجه ويژهاي كردهايم اما اين امر با آنچه بايد باشد، تفاوت بسياري دارد.
وي با اشاره به اينكه در پارهاي مسائل، اطلاعات عمومي نسبت به قضايايي كه بود و نبودشان تفاوتي ندارد، بيش از محفوظات قرآني است، عنوان كرد: قرآن كتاب فطرت است و بهترين چيزي است كه ميتوان به وسيله آن با مردم ارتباط برقرار كرد.
جمشيدي برگزاري جشنواره قرآن كريم را مقدمهاي براي ايجاد پيوند بيشتر با مردم دانست و اظهار كرد: شايد بتوان براي هر كلاسي شبهه ايجاد كرد اما كلاس قرآن شبهه ندارد.
وي با بيان اينكه هويت جمعي راه را براي كساني كه با مسير قرآن آشنا نيستند، باز ميكند، گفت: بايد اين فرصتها را دستمايه حركتي عظيمتر قرار دهيم و موجب شويم تا اين حركت از حوزههاي علميه خواهران به تمام جهان اسلام سرايت كند.
انتهاي پيام
يکشنبه|ا|7|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]