واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه بهار:مشاركت كم مردم در انتخابات آغاز يك زلزله سياسي استخبرگزاري فارس: امام جمعه بهار گفت: مشاركت كمتر مردم در انتخابات به نسبت سال 88، آغاز يك زلزله سياسي است.
خبرگزاري فارس: امام جمعه بهار گفت: مشاركت كمتر مردم در انتخابات به نسبت سال 88، آغاز يك زلزله سياسي است.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، حجتالاسلام احمد عظيميزاده بعد از ظهر امروز در همايش "روحانيت انقلابي، حضور حداكثري، مطالبه رهبري" در همدان با اشاره به پيش رو بودن انتخابات مجلس نهم اظهار كرد: با پژوهشي كه در 50 كشور مختلف انجام شده مشخص است كه انتخابات در ايران يك حركت واقعي بوده و در ساختار نظام سياسي كشور انتخابات مركز ثقل است.
وي با بيان اينكه نظام اسلامي ايران نظامي مردمي و متكي به رأي مردم است، تصريح كرد: قانون اساسي كه با رأي مردم شكل گرفت حرف اول را در تشكيل نظام سياسي ايران ميزند.
امام جمعه بهار با بيان اينكه انتخابات در دنيا داراي دو ركن انتخاب كننده و انتخاب شونده است، گفت: در بحث انتخابكنندگان در ايران حداقل شرايط يعني سن و عقل مطرح است در حالي كه در كشورهايي كه حتي داعيه مردمسالاري دارند شرايط بسياري براي انتخابكنندگان وجود دارد چرا كه در ايران مردم نقش تعيينكنندهاي در سرنوشت خود دارند.
وي با بيان اينكه عيار و وطن هر يك رأي به فراخور قشر و طبقه در كشورهاي ديگري چون امريكا متفاوت است، افزود: در كشور ايران اسلامي وزن و عيار رأي فردي در دورترين روستاهاي كشور با رأي مقام معظم رهبري يكسان است.
*روند تأييد صلاحيت كانديداها در ايران سالمترين فرآيند در دنيا است
عظيميزاده به امر بررسي صلاحيت كانديداهاي انتخابات اشاره و در اين زمينه تصريح كرد: در هيچ جاي دنيا نيست كه براي كانديداهاي انتخابات شرايطي در نظر گرفته نشده باشد كه حتي كانديداها در برخي از كشورها بايد پولي در اختيار دولت قرار بدهند كه اگر رأي نياورند آن پول توسط دولت مصادره شود.
وي بيان كرد: بررسي صلاحيت كانديداها امر منطقي پذيرفته شدهاي در دنيا است كه در ايران اسلامي بر اساس سالمترين فرآيندها صورت ميپذيرد و روند چهارگانهاي از جمله ثبت احوال، نيروي انتظامي، قوه قضائيه و استعلام امنيتي از وزارت اطلاعات دارد.
امام جمعه بهار با اشاره به اينكه برخي از كانديداهاي رد صلاحيت شده دوباره تأييد صلاحيت ميشوند نيز افزود: ميزان عمل، حال فعلي اشخاص است چرا كه برخي از كانديداها وقتي از فيلتر تأييد صلاحيت رد ميشوند اقداماتي انجام ميدهند كه منجر به عدم تأييد صلاحيت دوباره آنها ميشود كه شاهد آن نيز عضو هيئت رئيسه مجلس فعلي است.
*شوراي نگهبان فيلتر مطمئن سلامت انتخابات است
وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه شوراي نگهبان تكيهگاه آرامبخشي براي انقلاب اسلامي است، عنوان كرد: اين شورا فيلتر مطمئني براي سلامت انتخابات است و بر همين مبنا است كه دشمن هجمههاي زيادي به آن ميبرد و بر روند كاري آن حساس است.
عظيميزاده با بيان اينكه يكي از مهمترين شاخصهاي اقتدار در عرصه بينالملل، علم و فناوري است كه ايران بعد از پيروزي انقلاب اسلامي جهش قابل توجهي در اين زمينه داشته است، عنوان كرد: از مهمترين شاخصههاي اقتدار در هر كشوري، پشتيباني مردمي از نظام است به طوري كه حتي نظامهاي پوسيده دنيا نيز با وجود حمايت 20 تا 30 درصدي مردم از آنها به عنوان مردمي تلقي ميشوند در حالي كه تأثيرگذاري ايران در عرصه بينالملل به دليل پشتوانه مردمي آن است.
* حضور حداكثري شعار نيست، سلاحي برنده است
وي با اشاره به تأكيدات مقام معظم رهبري مبني بر حضور حداكثري در انتخابات مجلس نهم، متذكر شد: حضور حداكثري يك شعار نيست بلكه سلاحي برّنده است كه ميتواند در تمام عرصهها اقتدار نظام ما را به اثبات برساند كه بر اين اساس، حضور معنادار و مطالبه رهبري است.
امام جمعه بهار خاطرنشان كرد: پس از جريان فتنه در سال 88 تا كنون اين جريان درصدد جداسازي مردم از نظام بود و به هر ترفندي دست زد كه با اين وصف انتخابات مجلس نهم بسيار مهم و حساس است.
وي با اشاره به حضور باشكوه مردم در راهپيمايي 22 بهمن ماه، گفت: اگرچه حضور در راهپيمايي امر شايان توجه و مهمي است اما حضور در انتخابات به واسطه شناسنامهدار بودن اين بحث، بيشتر در معرض ديد دشمنان است چرا كه در انتخابات براي فرد فرد شركتكنندگان چرتكه انداخته ميشود پس مهمتر از راهپيمايي است.
*كمتر شدن حضور در انتخابات به نسبت سال 88، آغاز زلزله سياسي است
عظيميزاده با اشاره به حركات جنبش سبز از سال 88 تاكنون در جامعه گفت: جريان فتنه از مدتها قبل در سايتهاي مختلف با شعار "شركت در انتخابات= تحقير" و با "شركت در انتخابات تحقير خود را جهاني كنيم" سعي در به حداقل رساندن حضور در پاي صندوقهاي رأي دارد كه بيان ميكند كه نمايندگان توسط بيت رهبري از مدتها قبل مشخص شده و درصدها نيز مشخص است و انتخابات فرماليته است.
وي با بيان اينكه شركت در انتخابات به معناي قبول داشتن اصل نظام است، گفت: اين مهم بايد جا بيفتد كه هر يك رأي در انتخابات در سرنوشت كشور تأثيرگذار اشت و بنابراين حضور حداكثري يك سلاح مهم تلقي ميشود.
امام جمعه بهار با بيان اينكه اگر درصد حضور مردمي در پاي صندوقهاي رأي به نسبت انتخابات سال 88 كمتر شود، آغاز زلزله سياسي است، اظهار كرد: در اين زمينه نخستين سياست دشمن بحث تحريم است.
وي با اشاره به برخي از انصرافهاي كانديداها گفت: اگر چه برخي از انصرافها براي جلوگيري از پراكندگي رأيها است اما جريان فتنه نيز در يك شهر درصدد بود 11 نفر كانديداي تأييد صلاحيت شده را منصرف كند تا بر اين اساس در آن شهر انتخاباتي انجام نشود.
عظيميزاده با بيان اينكه حضور حداكثري در انتخابات به بيداري اسلامي و موج اسلامخواهي حركت ميدهد، ابراز كرد: شركت در انتخابات و گزينش فرد اصلح يك وظيفه و تكليف است و در اين زمينه حضور حداكثري شاخص اقتدار بينالمللي و انتخاب اصلح نيز شاخص اقتدار داخلي محسوب ميشود.
وي در بخش ديگري از سخنانش به شاخصهاي يك نماينده اصلح از ديد مقام معظم رهبري اشاره و بر شرط ديندار بودن، صداقت و دلسوزي براي نظام و مردم تأكيد كرد و افزود: يك نماينده اصلح بايد فهم بالاي سياسي داشته و اولويتهاي اساسي نظام را به درستي تشخيص دهد.
*نمايندگان انتخابي نبايد آنتن متصلي به خارج و دشمن داشته باشند
امام جمعه بهار با بيان اينكه نماينده مجلس بايد مبارزه عملي با فساد را مورد توجه قرار دهد، افزود: در ليست شهرام جزايري بيش از 30 تا 40 نفر از نمايندگان دوره ششم مجلس وجود داشت كه با عنوان كمك هزينه براي مسجد، حسينيه و... لحاظ شده بود.
وي با تأكيد بر لزوم عدم وابستگي نماينده مجلس به بيگانگان يادآور شد: اين افراد سربزنگاه وابستگي خود را نمايان ميكنند كه نمونه آن برخي از نمايندگان دور ششم مجلس است كه در حال حاضر لندننشين شدهاند و آنتنهاي آنان به سمت خارجيان تنظيم شده بود.
عظيميزاده ادامه داد: در برخي از ادوار مجلس برخي از نطقهاي پيش از دستور نمايندگان و حتي تذكرات آنان نسخه ترجمه شده خارجيها است كه با اين وصف بايد كسي را انتخاب كرد كه وامدار مراكز قدرت و ثروت نباشند.
*هزينههاي گزاف تبليغاتي جاي سئوال بسيار دارد
وي با اشاره به هزينههاي گزاف تبليغاتي برخي از كانديداها، گفت: در استان ما نيز از اين نمونهها وجود دارد و من ديروز گزارشي ديدم كه نمايندهاي روزي 1000 وعده غذا به مردم ميدهد تا كام آنها را شيرين كند و به سمت خود بكشاند كه اين نوع هزينهها جاي سئوال بسيار دارد چرا كه بالاخره بايد به نحوي پس از موفق شدن جبران شود.
*بيان جمله"مجلس در رأس امور نيست" در تقابل با ولايت است
امام جمعه بهار با بيان اينكه به طور قطع مجلس در رأس امور است، عنوان كرد: مقام معظم رهبري در رهنمودهاي بسياري مجلس را مركز ثقل نظام ميداند و با اين وصف سخن"مجلس در رأس امور نيست" در تقابل به ولايت و از سخنان دشمنان است چرا كه مجلس به درستي ميتواند دولت را پشتيباني كند و در مواقع لزوم نيز در برابر آن بايستد.
وي با بيان اينكه در حال حاضر ما مجلس اصولگرا و ولايتمدار ميخواهيم، با بيان اينكه از كانديداهاي موجود در استان 50 نفر اصولگرا هستند كه 20 نفر به طور شاخص هستند و 12 نفر نيز اصلاحطلباند، افزود: از بين اين اصلاحطلبان يك نفر شاخص است كه كارنامه درخشاني در مجلس قبل داشته چرا كه 16 جلسه غيبت و 3 هزار و 513 دقيقه تأخير در كارنامهاش ثبت شده است.
عظيميزاده با بيان اينكه متأسفانه در كشور وحدت اصولگرايان مطلوب نبود، گفت: در استان همدان در اين زمينه اقدامات خوبي انجام شده و جبهه متحد پيشنهادات خوبي را ارائه كرد و در اين زمينه بايد بدانيم كه انتخاب اصلح فرع نيست بلكه اصل است كه در اين رابطه نقش روحانيون در بصيرتبخشي به مردم بسيار زياد است.
وي با بيان اينكه برخي از كانديداها با ظاهر اصولگرايي وارد مجلس ميشوند اما رگههاي متعارضي نشان ميدهند، تصريح كرد: 28 نفر رد صلاحيت شده در انتخابات مجلس نهم از نمايندگان مجلس كنوني هستند كه با عنوان اصولگرا وارد مجلس هشتم شده بودند.
انتهاي پيام/ش10
شنبه|ا|6|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]