واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ذوالنور: با مشاركت حداكثري مردم در انتخابات راه شيطنت دشمنان بسته ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - قم
سرويس: سياسي
جانشين پيشين نماينده وليفقيه در سپاه گفت: اگر درصد حضور مردم در انتخابات بالا باشد چشم طمع دشمنان به كشور قطع ميشود و راه شيطنت بر آنها بسته ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجتالاسلام والمسلمين مجتبي ذوالنور جمعه شب در جمع نمازگزاران مسجد قدس شهرك امام خميني قم، در سخناني با بيان اينكه «مردم در عرصههاي مختلف انقلاب نقش خود را به نحو احسن ايفا نمودهاند» اظهار كرد: اگر در برههاي بخشي از مردم در تشخيص دچار اشتباه شدند هر زمان كه به اشتباه خود پي بردند آن را جبران كردهاند.
وي با بيان اينكه «بار انقلاب همواره بر دوش مردم بوده است» افزود: مردم همواره پشت سر امام خميني و خلف صالح او مقام معظم رهبري در همه عرصهها نقش آفريني كردهاند.
وي با اشاره به انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي، تصريح كرد: در اين عرصه حساس با دو موضوع بسيار مهم روبرو هستيم كه نخستين موضوع تلاش براي حضور حداكثري در انتخابات است.
وي با بيان اينكه «امروز در دنيا ميزان اقتدار، صلابت، محبوبيت و مقبوليت يك حكومت و نظام سياسي به پشتوانه راي مردم است» تاكيد كرد: اگر درصد حضور مردم در انتخابات بالا باشد چشم طمع دشمنان به كشور قطع ميشود و راه شيطنت بر آنها بسته ميشود.
ذوالنور با اشاره به اينكه «هر يك برگه رأي تيري به چشم دشمنان است» يادآور شد: حضور در انتخابات و راي دادن به كسي كه حتي او را نميشناسيم بهتر از نيامدن در صحنه است.
وي با بيان اينكه «عدم حضور در صحنه انتخابات به اقتدار، پشتوانه، آبرو و حيثيت نظام آسيب ميزند» افزود: خون بيش از 230 هزار شهيد درخت اين انقلاب را آبياري كرده است، دنيا وقتي حضور مردم را مثل 22 بهمن امسال پشتوانه انقلاب ببيند راه شيطنت به آنها بسته ميشود.
ذوالنور اضافه كرد: اگر مردم به صحنه نيايند دشمنان اينگونه القا ميكنند كه نظام پشتوانه مردمي ندارد و مشروع نيست و ما فرشته نجات مردم هستيم.
وي يادآو شد: بهترين راه براي جلوگيري از طمع و وسوسه دشمنان و بياثر كردن تهديدات آنها، يك حضور حداكثري است كه چشم دشمن را كور كند.
وي مسووليتها را به عنوان امانت در دست مسوولان دانست و گفت: اگر ما بار امانت نمايندگي را به دوش كسي ميگذاريم و اين مسووليت را به او واگذار ميكنيم بايد براي ما محرز شود كه توان حمل اين بار را دارد و در غير اين صورت در رأيمان مسوول هستيم.
ذوالنور جوهر اصلي يك نماينده را تدين دانست و خاطرنشان كرد: اگر ما به كسي رأي بدهيم كه دچار لغزندگي است در قيامت بايد پاسخگو باشيم.
وي در ادامه با بيان اينكه «جامعه شناسان، جامعه را به سه لايه و حلقه رهبري، خواص و توده مردم تقسيم ميكنند» گفت: جامعه شناسان معتقدند اگر لايه وسط كه خواص هستند هماهنگ با رهبري نباشند و نقش خود را به درستي ايفا نكنند آن جامعه دچار گسست و فروپاشي ميشود.
وي، فهم و درك درست مواضع رهبري، انتقال اين مواضع به مردم و در نهايت نهادينه كردن اين مواضع در جامعه را وظيفه اصلي خواص ذكر و تصريح كرد: اگر به دلايلي خواص در دفاع از مواضع رهبري شفاف وارد عمل نشوند موجب گسست ميشود.
وي با اشاره به اينكه «خواص در يك جامعه نقش رگهاي عصبي را دارند كه اگر به وظيفه خود به درستي عمل نكنند وجود رأس بي تاثير است» تاكيد كرد: همه انقلابهاي رنگي در دنيا با همين فرمول اتفاق افتادهاند يعني خواص را روبروي حكومت قرار دادند و باعث فروپاشي آن نظام شدند.
ذوالنور با بيان اينكه «در فتنه 88 همه دنيا با تجهيزات و امكانات كامل در مقابل نظام اسلامي ايران ايستادند» اظهار كرد: آنچه باعث ايستادگي نظام اسلامي ايران در مقابله فتنه شد دو عامل رهبري جامع و با كفايت و بصيرت و اعتقادات و باورهاي مردم بود.
وي با بيان اينكه «رابطه مردم و رهبري در نظام ديني رابطه حاكم و شهروندي نيست بلكه رابطه امام و امتي است» اضافه كرد: خواص در چنين نظامي كوره راههايي براي اتصال مردم با رهبري هستند، اما شاهراههاي اين اتصال باورها و اعتقادات ديني مردم است كه آنها را با رهبر مرتبط ميكند.
ذوالنور تاكيد كرد: لذا در نظام ديني اگر خواص به هر دليلي غفلت كردند و از مسير بيرون افتادند مردم معطل آنها نميشوند و پشت سر رهبري به سمت هدف حركت ميكنند.
وي مجلس را مجمع خواص كشور دانست و گفت: با توجه به اينكه مجلس ميتواند در اركان ديگر نظام و قواي ديگر تاثيرگذار باشد اگر خواصي كه به مجلس راه پيدا ميكنند همراه انقلاب و نظام نباشد بايد منتظر هر گونه مشكل باشيم.
وي با بيان اينكه «بحمدالله اركان نظام به مردم خدمت كردهاند» گفت: با وجود اين همه جنگ، فشار و تحريم و تلاشي كه بيگانگان براي ضربه به نظام اسلامي ميكنند خدمات و پيشرفتهاي كشور دنيا را به خود خيره كرده است.
وي در عين حال با اشاره به مشكلات موجود در كشور خاطرنشان كرد: بخشي از اين مشكلات ناشي از كمبود است و بخش ديگري از آن مربوط به سوء مديريت و عدم انجام صحيح وظيفه توسط برخي مسوولان است.
ذوالنور با اشاره به اينكه «در انتخاب نماينده جاي ريسك نيست» گفت: بايد توانمندي كساني كه براي نمايندگي مجلس شوراي اسلامي انتخاب ميشود احراز شود تا در آينده با مشكل مواجه نشويم.
وي ولايتمداري را از ديگر شروط انتخاب نماينده مجلس برشمرد و تصريح كرد: ولايتمداري واقعي به اين معنا است كه اگر نظر رهبري مخالف بنده است، نظر خودم را زير پابگذارم و نظر رهبري را به قصد عبادت بپذيرم.
جانشين پيشين نماينده ولي فقيه در سپاه يكي از شاخصها براي رأي به كانديداها را تبليغات آنها دانست و تاكيد كرد: بايد ببينيم علت تبليغات نامتعارف برخي از كانديداها چيست و چرا برخيها براي ساخت فيلم تبليغاتي 200 ميليون تومان هزينه ميكنند.
وي با بيان اينكه «دغدغه اصلي نماينده بايد مشكلات مردم باشد» افزود: هر اولويتي كه براي مردم مهم است بايد براي نمايندگان مردم نيز مهم باشد، دغدغه مردم فقر، فساد، تبعيض و بيعدالتي است همان كه مقام معظم رهبري فرياد آن را سردادهاند.
ذوالنور با اشاره به اينكه «مردم با حمله نظامي، تحريم اقتصادي و تهديدات مخالفان نظام، انقلاب را رها نميكنند» يادآور شد: آنچه باعث سست شدن پايههاي انقلاب ميشود فقر، فساد و بيعدالتي است كه البته دشمن آرزوي آن را به گور ميبرد.
وي با بيان اينكه «نماينده مجلس بايد بصيرت داشته باشد» اظهار كرد: نماينده مجلس بايد توطئههاي دشمن را بفهمد و در مسير درست حركت كند.
جانشين پيشين نماينده ولي فقيه در سپاه با اشاره به علاقه مقام معظم رهبري، مراجع و مسوولان كشور به شهر مقدس قم، تصريح كرد: زمينه و فرصت خدمت در قم وجود دارد، اما بايد در اين زمينه تلاش مضاعف و پيگير به كار بسته شود.
انتهاي پيام
شنبه|ا|6|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]