واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: فوتباليست ها و دونده ها مراقب سلامتي خود باشند
خبرگزاري آريا- عضو هيئت علمي علوم پزشكي دانشگاه تهران گفت: فوتباليست ها و دونده ها در معرض آسيبهاي ورزش مزمن هستند.
به گزارش آريا به نقل ازروابط عمومي وب دا،افسانه صفر چراتي متخصص پزشكي ورزشي افزود: آسيبهاي ورزشي مزمن بيشتر در گروه ورزشكاراني مانند دونده ها و فوتباليست ها ديده مي شوند ولي آسيب هاي حاد در همه ورزش ها ديده مي شود كه در ورزشكاران بسكتباليست ها و ژيمناستيك كاران بيشتر است.
وي با بيان اينكه بخش هاي متنوعي در دومين كنگره دوسالانه جراحي زانو، آرتروسكوپي و آسيب هاي ورزشي ارائه خواهد شد گفت: مباحث كنگره امسال به طور كلي مربوط به آسيبهاي ورزشي ، عضلاني اسكلتي ، بيومكانيك ورزشي است.
وي افزود: بررسي موضوعات كنگره امسال در حوزه ارتوپدي و آسيبهاي ورزشي به موازات هم در سالنهاي مجزا ارائه مي شود كه علاوه بر سخنراني ها، سه ورك شاپ سونوگرافي آسيبهاي اسكلتي عضلاني، اسكن سه بعدي و آناليز حركتي و تزريق PRP در درمان آسيبهاي اسكلتي نيز ارائه خواهد شد.
اين متخصص پزشكي ورزشي ادامه داد: شعار كنگره امسال «پلي براي دانش، تكنولوژي و مفاصل» است كه بايد در راستاي پر كردن فواصل اين سه تلاش كرد كه كنگره امسال بر مبناي اين محور ها انتخاب شده است تا با حضور متخصصان ارتوپدي، متخصصين پزشكي ورزشي ، بيومكانيست ها اين فواصل پر شوند.
وي با بيان اينكه آسيبهاي ورزشي به دو دسته حاد و مزمن تقسيم مي شوند يادآور شد: آسيبهاي حاد در اثر ضربه و آسيبهاي مزمن در اثر افزايش تمرينات بيش از حد، تمرينات با بيومكانيك نامناسب ، تمرينات در شرايط نامناسب و يا قرار گرفتن در شرايط نامناسب و فشار بيش از حد برروي مفصل سالم و يا روي يك مفصل ناسالم ايجاد مي شود.
صفرچراتي اظهار كرد: آسيبهاي ورزشي مزمن بيشتر در گروه ورزشكاراني مانند دونده ها و فوتباليست ها ديده مي شوند ولي آسيب هاي حاد در همه ورزش ها ديده مي شود كه در ورزشكاران بسكتباليست ها و ژيمناستيك كاران بيشتر است.
وي در ادامه با اشاره به اينكه الگوهاي آسيب ديدن كودكان و نوجوانان در ورزش با الگوي آسيب ديدگي در بزرگسالان متفاوت است گفت: در اين حوزه آسيبهاي حاد و مزمن و حتي نحوه برخورد با آنها به ويژه اينكه آسيب هايي كه به صفات رشد كودكان در ورزش به وجود مي آيد حائز اهميت هستند، تفاوت دارد.
وي تصريح كرد: براي درمان آسيب ديدگي هاي كودكان، تشخيص صفات رشد كودكان از اهميت بالايي برخوردار است به طوري كه در صورت عدم توجه به آسيبهاي صفحه رشد در كودك، اختلال در طول اندام ايجاد مي شود كه ممكن است كوتاهي اندام آسيب ديده و ايجاد مشكلات را در پي داشته باشد.
اين متخصص پزشكي ورزشي يادآور شد: آمار دقيقي از آسيبهاي كودكان در كشور موجود نيست ولي حدود 10 درصد از كودكان طي ورزش آسيب مي بينند كه بيشتر اين آسيبها از نوع حاد بوده و 7 تا 8 درصد مربوط به آسيبهاي رشد هستند.
وي با اشاره به اينكه همه آسيبهاي كودكان حتما بايد به پزشك مراجعه شده و اقدامات اوليه صورت پذيرد اظهار كرد: مشكلات اين حوزه معمولا همراه با درد نبوده و توصيه خاصي براي پيشگيري وجود ندارد ولي مراجعه به پزشك از ضروريات محسوب مي شود.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در پايان خاطرنشان كرد: آمارهاي انواع آسيب ديدگي كودكان در كشورهاي مختلف تفاوت دارد ولي اسكيت در كشورهاي ديگر بيشترين آسيب ديدگي را به خود اختصاص داده كه در كشور ما ژيمناستيك و فوتبال عامل اصلي اين اسيبها محسوب مي شوند.
دومين كنگره دو سالانه بين المللي جراحان زانو آرتروسكپي و آسيب هاي ورزشي ايران 2 تا 5 اسفند ماه جاري در مركز همايش هاي جزيره كيش برگزار مي شود.
چهارشنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 240]