واضح آرشیو وب فارسی:فارس پاتوق:
مهرداد بذرپاش رسما برکنار شد
رئیس سازمان ملی جوانان که احتمال برکناری خود را تائید کرده بود، اکنون حکم برکناری خود را دریافت کرده است.
مهرداد بذرپاش در گفتوگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر اعلام کرد که رسما برکنار شده است.
به گزارش «فردا»، بخش خبری بیست و سی صدا و سیما به نقل از مهرداد بذرپاش اعلام کرد که وی حکم برکناری خود را از رئیسجمهور دریافت کرده است.
برکناری بذرپاش، دومین برکناری محمود احمدینژاد در دولت دوم خود است. هفته گذشته، محمود احمدینژاد در حالی منوچهر متکی را وزارت امور خارجه برکنار کرد که وی برای ابلاغ پیام احمدینژاد در سنگال به سر میبرد. محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیسجمهور گفته آقای متکی از برکناری خود «پیش از سفر اطلاع داشته است»، اما منوچهر متکی این امر را تکذیب کرده و ضمن دعوت مسئولان به «صداقت»، برکناری خود در حین انجام ماموریت را «توهینامیز» خواند.
اما بذرپاش پیش از انتشار حکم برکناریاش، تائید کرده بود که احتمال برکناری وی وجود دارد.
رئیس سازمان ملی جوانان در واکنش به شایعات مبنی بر برکناریاش گفت از چند وقت پیش به این جمعبندی (خروج از دولت) رسیدهایم.
وی در گفتوگو با واحد مرکزی خبر، برکناریاش را به پایان جلسه هیئت دولت در روز یکشنبه (۲۷ آذر) موکول کرده بود.
برخی گزارشها، دلیل برکناری وی را «انتقاد بذرپاش از مشایی در جلسه هیئت دولت» ذکر کردهاند. اسفندیار رحیم مشایی، رئیسدفتر رئیسجمهور است که انتقادات بسیاری نسبت به اقدامات و اظهارات وی وجود دارد. پیش از این، حجتالاسلام والمسلمین اژهای، وزیر اطلاعات دولت نهم تنها چند روز قبل از اتمام عمر این دولت بدلیل انتصاب مشایی به سمت معاون اولی دولت از وی و رئیسجمهور انتقاد کرده بود که برکنار شد. صفار هرندی، وزیر ارشاد دولت نهم همزمان با برکناری اژهای هم برکنار شد اما بدلیل اینکه با عزل وی، دولت از حد نصاب میافتاد و نیازمند رای مجلس بود، در نامهای به احمدینژاد نوشت که برای حدنصاب نیافتادن دولت «به استفاده از نامام به عنوان یک عدد راضیام» تا بدین ترتیب دولت نهم در آخرین روزهایاش نیازمند رای اعتماد مجلس نباشد.
اما این تنها نقشآفرینی مشایی در برکناری مردان احمدینژاد نیست. روزنامه کیهان، برکناری متکی را مرتبط با فعالیتهای مشایی در عرصه سیاست خارجی و انتقادات متکی نسبت به رئیسدفتر رئیسجمهور دانسته بود.
بذرپاش در تابستان ۸۸ همزمان با انتصاب مشایی به معاون اولی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان ملی جوانان شد. با انتصاب وی، برخی منابع از «نارضایتی و حضور کمرنگ» وی در سازمان ملی جوانان گزارش کردند. بعدها نیز گزارشهای مختلفی از نارضایتی و تیرگی روابط احمدینژاد و بذرپاش منتشر شد.
دومین عضو برکنار شده دولت دهم کیست؟ مهرداد بذرپاش که در سال ۱۳۵۹ متولد شده، دارای کارشناسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف و کارشناس ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه علامه طباطبایی بوده و با انتخاب محمود احمدینژاد به شهرداری تهران، مشاور جوان وی و رئیس فرهنگسرای خاوران گردید؛ سمتی که با ریاست جمهوری محمود احمدینژاد نیز در نهاد ریاست جمهوری بر عهده گرفت.بذرپاش و رئیسجمهور
وی پیش از آن، در زمره فعالان دانشجویی بود.
بذرپاش در سومین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران ریاست ستاد ائتلاف رایحه خوش خدمت(حامیان دولت) را برعهده داشت و بعنوان نامزد ورود به شورای شهر نیز در این لیست حاضر بود. در جریان این انتخابات، محمدعلی رامین از وی بعنوان «اسامه بن زید» (فرمانده ۱۹ساله سپاه پیامبر اسلام (ص) ) یاد کرد.
وی پیش از این انتخابات، از مشاورت و ریاست گروه مشاوران جوان رئیسجمهور استعفا داد.
در پی عدم موفقیت لیست حامیان دولت در انتخابات شورای شهر تهران، بذرپاش ۲۸ ساله در بیستم فروردین ماه سال جاری با حکم احمد قلعهبانی (مدیرعامل شرکت سایپا) به مدیرعاملی شرکت پارس خودرو منصوب شد.
وی به هنگام تصدی این شغل، اظهار داشت که خودروسازان ایرانی باید ادغام شوند. پارسخودرو از شرکتهای وابسته به گروه خودروسازی سایپا است. مهرداد بذرپاش از سال ۸۴ بهنمایندگی از شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی عضو هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا بود.
درحالیکه بذرپاش از ۲ بهمن ۸۶ به مدیریت عامل کارخانه سایپا نیز انتخاب شد، وی موفق به اخذ مجوز انتشار روزنامه «وطنامروز» به مدیرمسئولی خویش گردید و در آبان ۸۷ آن را روانه دکهها کرد.
چندی پیش از وی بعنوان رئیس سازمان سرمایهگذاری تامین اجتماعی موسوم به شستا یاد شد؛ خبری که با تائید و تکذیبهای بسیاری مواجه گردید.
شستا (شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی) یکی از بزرگترین بنگاههای اقتصادی کشور است که در اجرای تبصره ۵۰ قانون بودجه سال ۱۳۴۷ کل کشور به منظور سرمایهگذاری و مشارکت از محل ذخایر سازمان تامین اجتماعی و تحصیل سود به نحوی که با توجه به نرخ تورم، حفظ حداقل ارزش واقعی ذخایر سازمان و تسهیل در تصمیم گیری و ایجاد منابع مالی جدید در قالب بازده سرمایهگذاری در جهت تامین امکانات مورد نیاز برای ایفای مسئولیتها، تعهدات بیمهای و حقوق بازنشستگان مشمول سازمان تامین اجتماعی در تاریخ ۶ فروردین ۶۵ تاسیس شد.
در دولت نهم از وی بعنوان مردان نزدیک احمدینژاد یاد میشد؛ مردی که اکنون دیگر در حلقه یاران رئیسجمهور نیست. وی هفته پیش از ریاست هیئت مدیره سایپا نیز برکنار شد.
منابع خبری، جانشین بذرپاش را فرحناز ترکستانی، معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت نامیدهاند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 279]