واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: پيام شاه آبادي به بيست و هفتمين جشنواره موسيقي فجر
حميد شاه آبادي معاون هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي طي پيامي، آغاز بيست و هفتمين جشنواره بين المللي موسيقي فجر را تبريك گفت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، معاون هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي كه پيام خود را با اين بيت«مطرب عشق عجب ساز و نوايي دارد/ نقش هر پرده كه زد راه به جايي دارد» آغاز كرده در ادامه آورده است: هنر موهبتي الهي، رازي آسماني و حقيقتي تكليف آور است. هنرمند كشف و شهود لطايف و ظرايفي را كه الهامگونه از خيال و ذهن او مي گذرد با بياني به تصوير مي كشد. اقسام هنر از انتزاعيتريننشان مانند موسيقي گرفته تا ساير هنرها صورت هايي هستند كه ماهيت يكسان و مشابهي در روند آفرينش دارند و هنگامي كه خالق هنر، آشنا به هنرهاي گوناگون باشد، بدون شك، درك اثر او از زوايايي مختلف امكان پذيرتر ميباشد.
در اين ميان موسيقي ايراني هنري حكيمانه و حكمتي هنرمندانه است. نگرش در تاريخ هنر ايران زمين، انسان را براين مطلب آگاه ميكند كه دانش و بينش موسيقي در اركان بناي غزل پارسي نيز به گستردگي موج ميزند. معماري موسيقي ايراني، عنصري همچون شوريدگي عاشقانه، حيرت عارفانه، صلابت حكيمانه و رندي عالمانه را در هم آميخته و گاه راه به جايي ميبرد كه ميتواند نغمهاي الهي باشد.
بايسته و شايسته است كه هنرمند جوان برخاسته از نسلي نو در سايه معارف الهي و بهره جستن از حكمت و تمدن كهن ايران زمين و با پشتكار خود پرچم اين هنر والا و اصيل ايراني را پايبرجا نگاه داشته و سعي در احياي اين بلبل خوشالحان هنر ايراني كنند.
شايد كار هنرمندان امروز بسيار دشوارتر سالهاي پس از انقلاب باشد. چرا كه امروز از شرق و غرب فرهنگهايي بيمحتوا با شدت و حدت هرچه تمامتر و با ظاهري پر زرق و برق، فرهنگ پرمغز و ناب ايراني را مورد هدف قرار دادهاند.
«بيست و هفتمين جشنواره بينالمللي موسيقي فجر» نيز در اين رسته و راستا و اهداف كلان نظام اسلامي در گستره فرهنگ و هنر، برگزار ميگردد و در تقارني معنادار با سي و سومين سالگرد بهار صبح عنايت خداوندي به ملت شريف ايران و تحقق و تثبيت انقلاب اسلامي، انقلابي كه امروزه بيش از پيش در حوزههاي مختلف هنري، در جايگاه عرضه توانمنديهاي خود است.
جشنوارهاي كه ميتواند و بايد تازهترين ساختههاي خلاقانه اما ريشهدار موسيقي ايراني را معرفي كند و تلفيق سنتهاي موسيقايي و نيازها و مولفههاي روزآمد را توأمان در نهايت زيبايي و گيرايي و قوام به مخاطبش بنماياند. تكريم پيشكسوتان چه در مبنا و چه در رفتار در عين جوانگرايي و روزآمدي، نهتنها فرض تخصص، بلكه توقعي به جا از هنجارها و آموزههاي ديني و ملي ماست تا روشناي راه از نوجويان، دريغ نيايد.
توفيق تمامي هنرمندان، همراهان و همدلان جشنواره بيست و هفتم موسيقي فجر را صميمانه از درگاه پروردگار متعال خواستارم./ي2
يکشنبه|ا|23|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]