واضح آرشیو وب فارسی:موج: جلسه نظارت ستادي شهرداري تهران در منطقه 22 برگزار شدخبرگزاري موج -
۲۳ بهمن ۱۳۹۰ (۱۳:۵۷ب.ظ)
جلسه نظارت ستادي شهرداري تهران در منطقه 22 برگزار شد
خبرگزاري موج - جلسه نظارت ستادي شهرداري تهران با حضور دكتر عيسي شريفي قائم مقام شهردار، معاونان و مديران كل ستادي به همراه حسين مرادي شهردار و جمعي از معاونان، شهرداران نواحي و مديران اين منطقه در سالن مديريت بحران منطقه 22 برگزار شد.
به گزارش خبر گزاري موج به نقل از پرتال داخلي شهرداري تهران در اين جلسه كه علاوه بر قائم مقام شهردار تهران، هاشمي تشكري معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران، مازيار حسيني معاون فني و عمران، ايازي معاون اجتماعي و فرهنگي، فيضي و تنها مديران بازرسي و حراست كل، صداقت مديركل روابط عمومي و بين الملل شهرداري تهران و قائم مقام حوزه هاي معاونت و جمعي از مديران ذيربط نيز حضور داشتند.
در ابتداي اين جلسه مهندس مرادي در خصوص وضع فعلي منطقه، پروژه هاي در حال اجرا، عملكرد معاونتهاي منطقه و ... توضيحات كاملي براي حاضران ارائه كرد.
دكتر شريفي نيز پس از صحبتهاي مرادي با قدرداني از عملكرد شهردار منطقه 22 گفت : «از حدود 5 سال گذشته تا بحال نظارتهاي بسياري در مناطق داشته ايم كه در اين نظارت بر خلاف نظارتهاي گذشته، عملكرد و اقدامات مناطق را از منظر شهروندان نقد مي كنيم و در واقع اين نظارت ، نظارت شهر از ديدگاه شهرونداني است كه صبح از منزل خارج مي شوند و آنچه پيش روي دارند انتظارات به حقي است كه از مديريت شهري داشته كه بخشي از اين انتظارات مي تواند به وقوع نرسيده باشد.»
وي افزود: «منطقه 22 با 5 سال پيش در هيچ زمينه اي قابل قياس نيست و شاهد تحولات زيادي بوده است اما با توجه به اينكه منطقه تازه تاسيس و رو به توسعه است، شهروندانش مشكلاتي دارند كه بايد مورد توجه شهردار و بقيه مسئولان منطقه قرار بگيرد. عمده مشكلات شهروندان منطقه 22 ايجاد معابر دسترسي براي اتصال شهركها و مجتمع ها به معابر شرياني و بزرگراهي، بحث فاضلاب و جمع اوري آبهاي سطحي، تامين روشنايي در معابر و حمل و نقل عمومي است.»
دكتر شريفي در ادامه صحبتهاي خود خاطرنشان كرد: «در گوشه و كنار منطقه شهركها و مجتمع هاي تعاوني ساز بسياري بصورت پراكنده در حال شكل گيري است كه نيازمند تامين معابر دسترسي براي دستيابي به ديگر نقاط منطقه و شهر هستند اما لازم است پيش از تامين اين معابر، شبكه فاضلاب شكل بگيرد و پس از ايجاد و احداث معابر دسترسي روشنايي آنها تامين و ايمني ساكنان بيشتر مي شود و خدمات ناوگان حمل و نقل عمومي نيز گسترش پيدا خواهد كرد و علاوه بر بحث شهرسازي و مشاركت و ... ساير موارد نيز مد نظر باشد و موضوعات و برنامه هاي اجتماعي پر رنگتر دنبال شود و مطمئنا بازديدهاي ميداني مي تواند در شناسايي مشكلات موثر باشد. نظارتهاي ستادي مسئولان شهرداري تهران، به نوعي ارزيابي عملكرد شهرداري از ديدگاه مردم است.»
پس از سخنان قائم مقام شهردار تهران، سيدمحسن اسدي مديركل هماهنگي، نظارت و پيگيري امور مناطق، آخرين وضعيت عمومي منطقه 22 در قالب مصاحبه با شهروندان و همچنين وضعيت درآمدي، پيشرفت فيزيكي پروژه ها و ارزيابي حوزه هاي تخصصي از معاونتها و ادارات اين منطقه را ارائه داد.
در بخش ديگري از جلسه، ايازي معاون اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران ضمن تقدير از عملكرد خوب شهردار منطقه 22 در تامين رفاه شهروندان اين منطقه گفت: «منطقه داراي طرحهاي بزرگ است كه هر يك از آنها به طرح جامع نيازمند است و در اين ميان اولويت با تهيه طرح جامع فرهنگي منطقه است زيرا نظر دكتر قاليباف شهردار تهران همواره بر اين است كه پروژه هاي عمراني، پيوست اجتماعي داشته باشند.»
مازيار حسيني معاون فني و عمراني شهرداري تهران نيز تصريح كرد: «منطقه 22 پتانسيلهاي خوبي دارد و مرادي شهردار اين منطقه با انگيزه و فعاليت بالايي كه دارد در تامين زيرساختها، قدمهاي خوبي برداشته است. پيگيري تاسيس شبكه فاضلاب شهري (اگو) از جمله اقدامات خوبي است كه در دستور كار اين منطقه قرار گرفته است. ضروري است بحث تامين شبكه معابر محلي اين منطقه براي سال آينده مدنظر باشد. تامين روشنايي و اتصال بزرگراهها به شبكه هاي محلي هم در اولويت قرار دارد.»
در بخش ديگري از اين جلسه باقر صاد قائم مقام معاون حوزه خدمات شهري شهرداري تهران با تشكر از شهردار و ديگر مسئولان منطقه 22 خاطرنشان كرد: «منطقه 22 بايد از 2 ديدگاه مورد توجه قرار گيرد؛ اول مسائل و مشكلات منطقه اي خودش كه ساكنان آن به نوعي با آن مواجهند و دوم مسائل مربوط به شهر تهران نظير بزرگراهها ، بوستانهاي فرا منطقه اي، دانشگاهها، بيمارستانها كه بخشي از آن در منطقه 22 دارد ساخته مي شود. بنابراين منطقه 22 منطقه مهمي است كه نياز به برنامه ريزي دقيقي براي شكل گيري هرچه بهتر دارد.»
وي افزود: «يكي از اماكني كه مي تواند بعنوان فيلتر منطقه و شهر تهران مطرح شود، اراضي مربوط به منابع طبيعي است كه بخش گسترده اي از آن در اين منطقه واقع شده و عمدتا در اختيار نهادها و ارگانهاست و بايد براي تبديل اين اراضي به ريه هاي تنفسي شهر سرمايه گذاري شود. در كنار اين بحث نيز بايد به افزايش بوستانهاي شهري توجه خاصي شود. در اين باره پيشنهاد مي كنم در مجتمع هايي كه مجوز ساخت گرفته اند، بر اساس طرح تفصيلي، ميزان سرانه خدماتي مناسب از جمله فضاي سبز در نظر گرفته شود. منطقه 22 در بحث بازيافت هم برنامه ها و آموزشهاي چهره به چهره به شهروندان ارائه كرده كه بسيار قابل توجه است و در اين موضوع يكي از مناطق داراي برتر شهرداري تهران است اما هنوز هم مي توان بيش ازاين روي اين موضوع كار كرد.»
اماني قائم مقام معاون مالي اداري شهرداري تهران نيز گفت: «اقدامات ارزشمند اين منطقه در راستاي تامين مسكن پرسنل شهرداري تهران جاي تقدير و تشكر دارد و ضروري است حوزه هاي اجرايي شهرداري منطقه 22 در خصوص اجراي زير ساختها سرعت بيشتري داشته باشند.»
در ادامه جلسه نيز معاونت ها و مديران حاضر در جلسه در مورد حوزه هاي علكردي خود توضيحاتي را ارائه كردند.
يکشنبه|ا|23|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 626]