تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804038373




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تاثیر پولدار شدن بر روی احساسات انسانها!


واضح آرشیو وب فارسی:ایران ناز:
تاثیر پولدار شدن بر روی احساسات انسانها!
تحقیقات جدید نشان می‌دهد افراد ثروتمند کم‌تر از دیگران احساسات را درک می‌کنند.
در یک تحقیق دانشگاهی دانشمندان متوجه شدند افراد فقیر نسبت به درک احساسات دیگران قدرت بیش‌تری دارند و عواطف انسانی را عمیق‌تر حس می‌کنند. دانشمندان معتقدند یکی از مهم‌ترین دلایل این موضوع آن است که افراد فقیر بیش‌تر از ثروتمندان نیاز دارند تا به انسان‌های دیگر تکیه کنند و بیش‌تر خود را نیازمند کمک‌های آن‌ها می‌دانند.
این در حالی است که ثروتمندان برای حل مشکلات خود کم‌تر به کمک دیگران وابسته هستند و همیشه سعی می‌کنند بدون نیاز به آن‌ها مشکلات خود را حل کنند. به عبارت بهتر ثروت باعث می‌شود ثروتمندان در درک عواطف و احساسات انسانی توانایی کم‌تری داشته باشند.
برای مثال بسیاری از مردمی که پول کافی برای استفاده از خدماتی مانند مهدکودک‌ها ندارند مجبورند فرزند خود را به همسایه‌ها، اقوام یا آشنایان خود بسپارند تا از آن‌ها در برخی زمان‌ها مراقبت کنند. به این ترتیب ارتباط یک فرد با اطرافیانش بهتر می‌شود و همین نیازها باعث می‌شود یک نفر ارتباطات صمیمی‌تری با دیگران داشته باشند.
یکی از این تحقیقات در این باره روی داوطلبانی انجام شد که در یک دانشگاه کار می‌کردند. برخی از این افراد از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده بودند و بعضی دیگر هنوز هم در حال ادامه تحصیل بودند. یکی از فاکتورهایی که می‌توانست سطح اجتماعی هر فرد را مشخص کند میزان تحصیلات بود. هر چه سطح تحصیلات یک فرد بالاتر باشد می‌توان گفت او از لحاظ دسترسی به منابع مالی و سطح اجتماعی در رده بالاتری قرار دارد.
برای مثال در آمریکا یکی از معیارهای تعیین سطح افراد ثروت است. هر چه قدر یک فرد ثروتمندتر باشد می‌توان گفت از کلاس بالاتری برخورد دار است. این در حالی است که در انگلستان برای تعیین سطح یک فرد فاکتورهای دیگری هم باید مورد توجه قرار گیرد.
در این تحقیقات از هر کدام از داوطلبان خواسته شد به یک سری تصاویر که از چهره انسان تهیه شده بود نگاه کنند و بیان کنند هر تصویر چه احساسی را منتقل می‌کند. در این مطالعات مشخص شد افرادی که از سطح تحصیلات بالاتری دارند بدتر از افرادی که تحصیلات پایین‌تر داشتند توانستند احساسات دیگران را به درستی تعیین کنند.
در یک تحقیق دیگر دانشجویان دانشگاهی که از لحاظ اجتماعی سطح بالاتری داشتند مشکل بیش‌تری در درک احساس افراد غریبه در حین یک مصاحبه شغلی داشتند. سطح اجتماعی هر فرد بر اساس وضعیت اجتماعی و اقتصادی خانواده آن فرد بود که خودش در فرم‌های تحصیلی وارد کرده بود.
تیم تحقیقاتی اعلام کرد این نتایج نشان می‌دهد که هر چه سطح اجتماعی مردم از لحاظ سواد و ثروت افزایش پیدا می‌کند کم‌تر از دیگران توانایی ارتباط برقرار کردن با انسان‌های دیگر را دارند. این در حالی است که انسان‌هایی که از سطح اجتماعی پایین‌تری برخوردار هستد بهتر از دیگران می‌توانند احساسات دیگران را درک کنند.
نتایج این تحقیقات در نشریه علوم اجتماعی توسط مایکل کراوس از دانشگاه سانفرانسیسکو به چاپ رسیده است.
دکتر کراوس در این باره گفت: این مطالعات نشان می‌دهد که برخی عوامل می‌تواند درک ما از احساسات دیگران را دچار تغییراتی کند.
تمام این موارد بستگی به محیطی دارد که انسان‌ها در آن زندگی می‌کنند. انسان‌های ثروتمند با مشکلاتی دست به گریبان هستند که شاید انسان‌های فقیر هیچ‌گاه با آن‌ها روبه رو نشوند. در عین حال فقرا باید با مواردی در زندگی خود کنار بیایند که اصلا در زندگی ثروتمندان موضوع مهمی به حساب نمی‌آید.
به این ترتیب شاید قرار دادن افراد ثروتمند در مشاغلی که نیاز به درک احساسات انسان‌هایی از طبقه پایین دارد چندان منطقی به نظر نرسد. به نظر می‌رسد این گفته که انسان‌های ثروتمند فقرا را درک نمی‌کنند کاملا درست باشد.


ارسال شده در ۰۰۰۰/۰۰/۰۰ ۰۰:۰۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایران ناز]
[مشاهده در: www.irannaz.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن