تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عبادت هفتاد جزء است و بالاترین و بزرگترین جزء آن کسب حلال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855724642




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روایتی ‌تلخ ازجنگ‌جهانی‌دوم


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: تاریخ  - جام جم آنلاین نوشت: 67 سال پیش در روز 10 ژوئن سال 1944 میلادی ساکنان روستای اورادور - سور - گلان در نزدیکی شهر لیموژ فرانسه بدون این که بدانند چه خطری آنها را تهدید می کند یک کاروان نظامی ارتش آلمان را مشاهده کردند که داخل روستا گردید و توقف کرد.این یک واحد نظامی اس اس ارتش آلمان نازی بود. ساکنان اورادور نمی دانستند که روز قبل همین واحد جنایتکاران اس اس 99 گروگان بیگناه را در شهرکوچک تول به نرده های بالکن های منازل این شهر دار زده بودند. صدمین گروگان چون بالای سر دختر خردسالش که به قتل رسیده بود ، ضجه می زد از مرگ در امان مانده بود. ژنرال لامردینگ فرمانده لشکر دوم اس اس پانزر داس رایش فرمان قتل عام مردم شهر تول را به تلافی انفجار یک پل توسط نیروهای مقاومت فرانسه که در جریان آن 2 سرباز آلمانی به قتل رسیده بودند را صادر کرده بود. در بامداد روز 10 ژوئن ژنرال لامردینگ به همین واحد اس اس گروهان سوم گردان در فوهرر فرمان قتل عام ساکنان روستای اورادور و تخریب این روستا را می دهد. روستای اورادور دارای 300 تا 400 جمعیت بود که با مزارغ اطراف و چند صد پناهنده ای که از روستای شارلی به آنجا پناه آورده بودند در مجموع 1200 نفر را شامل می شد. فرمانده این گروهان سروان دیکمان به همراه معاونانش عملیات قتل عام را طرح ریزی می کند. سروان دیکمان 120 سرباز اس اس تحت فرمان خود داشت که وابسته به نیروهای ویژه ای بودند که به جای جنگیدن وظیفه سرکوب غیرنظامیان غیرمسلح بی گناه را داشتند. در روستای اورادور هیچ کس حدس نمی زد که سرنوشت شومی در انتظارشان است. در حالی که خودروهای نظامی آلمانی وارد روستا شدند ، گروه دیگری از سربازان اس اس ساکنان مزارع پیرامون اورادور را از خانه هایشان بیرون رانده و آنها را به طرف روستا هدایت کردند. در ابتدای بعدازظهر روستای اورادور محاصره شد و تمام اهالی در محوطه بازار هفتگی روستا به بهانه کنترل اوراق هویت توسط اس اس ها گرد آمدند. حتی کودکان دبستان روستا نیز به همراه آموزگارشان در این جمع حاضر بودند. سربازان اس اس مردان را از زنان و کودکان جدا کرده و آنها را در 6 گروه ده ها نفری تقسیم کردند و هر گروه با نگهبانان اس اس به سوی یک انبار هدایت شدند. در این فصل از سال انبارها مملو از کاه و علف برای دام ها بودند.
جنگ جهانی دوم
هنگامی که مردان را در انبارها جا داده و درها را به روی آنها بستند ، اس اس ها نارنجک ها خود را به داخل انبارها مملو از کاه و علف پرتاب کردند.مسلسل های سنگینی که در اطراف هر انبار مستقر شده بودند با شلیک پیاپی مانع می شدند تا این مردم بخت برگشته بتوانند خود را از شعله های آتش نجات داده و از انبارها بیرون بیایند.از مجموع مردان روستای اورادور فقط 5 نفر زنده ماندند. در همین حال ، اس اس ها زنان و کودکان نگون بخت را به سوی کلیسای گوتیک اورادور برده و آنها را در کلیسا محبوس کردند. سپس مقابل در کلیسا بسته های کاه و یک صندوق مواد منفجره گذاشته و کلیسا را منفجر کرده و به آتش کشیدند. در اینجا نیز مسلسل های سنگین با تیراندازی پیاپی به سوی زنان و کودکان بیگناه مانع از خروج آنها از کلیسا شدند. جنایتکاران اس اس سپس روستا را به آتش کشیدند. در این روز شوم در مجموع 642 نفر از جمله 246 زن و 207 کودک توسط این جنایتکاران قتل عام شدند. آنها پناهندگان روستای شارلی و ساکنان نواحی پیرامونی را همراه خود بردند که از سرنوشت آنها اطلاعی در دست نیست. به این ترتیب ، در روز 10 ژوئن سال 1944 میلادی جنایتکاران اس اس ساکنان بیگناه روستای اورادور- سور- گلان در نزدیکی شهر لیموژ فرانسه را به طرز وحشیانه و غیرانسانی قتل عام کردند.در این قتل عام 642 نفر جان خود را از دست دادند. تاریخ آلمان نازی و جنایتکاران اس اس مملو از جنایات نفرت انگیز علیه بشریت است و قتل عام اورادور نیز گوشه ای از جنایات این رژیم ضد بشری و عمال آن محسوب می شود.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن