واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: كاهش آمار صيد ماهيان خاوياري در درياي خزر
فرماندار قائمشهر با اشاره به كاهش آمار صيد ماهيان خاوياري در درياي خزر تصريح كرد: براي خارج شدن انحصار توليد اين ماهي كمياب از درياي خزر و نيز امكان دسترسي عامه مردم به ماهيان خاوياري با افزايش توليد و كاهش قيمت، امكان توليد بيشتر اين ماهي در قائمشهر بيش از پيش فراهم شود
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛ علي پيرفلك عصر ديروز در آيين افتتاح مزرعه 10 تني نيمه متراكم پرورش ماهي قزل آل در روستاي كفشگركلاي ارطه قائمشهر با اشاره به پيشرفت تكنولوژي و همسويي آن با رشد بيماريهاي گوناگون و نيز افزايش علاقمندي كودكان و نوجوانان به فست فودها، خواستار ترويج بيشتر فرهنگ استفاده از گوشت آبزيان شد.
وي افزايش پروش آبزيان و ترويج فرهنگ استفاده از گوشت سفيد به جاي گوشت قرمز را يكي از راههاي مقابله با امراض تهديدكننده سلامت جامعه عنوان و خاطرنشان كرد: اداره شيلات ميتواند نقش موثري در ترويج اين فرهنگ ايفا كند.
فرماندار قائمشهر با انتقاد از برخي قوانين سخت و دست و پا گير كه اجراي پروژهها را به تاخير انداخته و گاهي سبب سرخوردگي سرمايهگذاران ميشود، اظهار كرد: هموار كردن راه براي متقاضيان اشتغال و حمايت از سرمايهگذاران بايد افتخار مديران دستگاههاي اجرايي و نشان توانمندي و لياقت آنان محسوب شود.
وي با اشاره به كاهش آمار صيد ماهيان خاوياري در درياي خزر در سال جاري تصريح كرد: براي خارج شدن انحصار توليد اين ماهي كمياب از درياي خزر و نيز امكان دسترسي عامه مردم به ماهيان خاوياري با افزايش توليد و كاهش قيمت، امكان توليد بيشتر اين ماهي در شهرستان قائمشهر كه پيشتاز توليد ماهيان خاوياري در مازندران بود بيش از پيش فراهم شود.
پيرفلك همچنين با اشاره به نگراني سرمايهگذاران بخش توليدات كشاورزي كه حسب الامر سازمان دامپزشكي موظف به حفظ حريم خاصي در احداث واحدهاي توليدي شدهاند، اذعان داشت: هر چند دغدغههاي علمي دامپزشكي مورد احترام است ولي هزينه بالاي طرحهاي توليدي كه شامل اين دستورالعمل شدهاند باعث نگراني متقاضيان شده كه نيازمند نگاه حمايتي است.
فرماندار قائمشهر با تقدير از بانوي سرمايهگذار اين واحد كه با تلاش و صبر مطابق با رشته تحصيلي خويش به امر توليد پرداختند، شقايق فرح زاد را الگويي براي ديگر بانوان دانست.
مالك مزرعه نيز با اشاره به تاريخ شروع عمليات اجرايي پروژه از فروردين 89 اظهار داشت: واحد در مساحت 250 متر مربع با آورده شخصي 550 ميليون ريال و 700 ميليون ريال تسهيلات بانكي با ظرفيت توليد 10 تن گوشت ماهي قزل آلا به بهرهبرداري رسيد.
شقايق فرحزاد بخش كشاورزي را بخش كوچك و لرزاني عنوان كرد كه همچون كودك نوپا نيازمند حمايت و دستگيري است تا قادر به برداشتن گامهاي محكم شود كه در اين ميان نقش دولت و نمايندگان مجلس بسيار لازم و موثر است./س
يکشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 327]