تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر كس به خدا توكل كند، مغلوب نشود و هر كس به خدا توسل جويد، شكست نخورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833119174




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شاگردان شیخ‌ِ ولی تراش


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان:  شاگردان استاد علامه طباطبایی

شیخِ ولی تراشعلامه طباطبایی را معمولا با شیخ نجم الدین كبری، عارف بزرگ قرن ششمی مقایسه می كنند. به شیخ نجم الدین كبری، می‌گفتند شیخِ ولی تراش، چون همه‌ی شاگردانش از عرفای نامدار می‌شدند و معروف بود كه شیخ حتی از چوب خشك هم می‌توانسته ولی خدا بتراشد. شاگردان علامه، تعدادشان خیلی بیشتر از این هاست. این فهرست، فقط شامل معروف‌ترین چهره‌های شاگردان آن بزرگ است. 
شهید مطهری
شهید مرتضی مطهری (1358 ـ 1298)علامه این شاگردش را خیلی دوست داشت. می گفت: وقتی مطهری به درسم می  آید، از شوق به رقص می آیم. مطهری، اصول فلسفه و روش رئالیسم را سر كلاس های علامه نوشت. یك بار هم در سال 49، علامه و مطهری، شماره حساب مشتركی را برای كمك به آوارگان فلسطینی اعلام كردند كه باعث زندان افتادن مطهری شد. 
شهید بهشتی
شهید سیدمحمدحسین بهشتی (1360 ـ 1307)علامه به او می گفت: زیاد به ما سر بزن. دلمان تنگ می شود. خبر را به علامه ندادند. خود علامه گفته بود: آقای بهشتی را می بینم كه در حال صعود و پرواز است.  
آیت الله امجد
آیت الله محمود امجد (1318 ـ )علامه می گفت: ایشان قوی است. این اواخر هر وقت برای مجلسی، از علامه دعوت می‌كردند، آقای امجد را می‌فرستاد. علامه خیلی دوست داشت كه آقای امجد، دوبیتی‌های باباطاهر را به آواز برایش بخواند. 
شهید باهنر
شهید محمدجواد باهنر (1360 ـ 1312)باهنر و بهشتی، نگارش كتاب درسی را به پیشنهاد و تشویق علامه انجام دادند. علامه شهادت این شاگردش را هم دید. 
آقا مصطفی خمینی
شهید سیدمصطفی خمینی (1356 ـ 1309)همسایه‌ی علامه بودند. علامه دوستش داشت. همیشه می گفت: سلام من را به آقای خمینی برسانید.  
شهید مفتح
شهید محمد مفتح (1358 ـ 1307)علامه او را به تدریس در دانشگاه تشویق می كرد و برای سخنرانی  میان جوان ها می فرستاد. امام موسی صدر (1307 ـ ؟)علامه خیلی احترامش می كرد. می گفت: استادزاده است. سال 42 به پیشنهاد علامه به واتیكان و الازهر رفت تا مگر برای آزادی امام خمینی، كاری بشود كرد. وقتی كه لبنان بود، علامه مدام پیگیر اخبارش بود و بعد از ناپدید شدنش مدام برایش سفارش دعا به این و آن می كرد. 
آیت الله مكارم
آیت الله ناصر مكارم شیرازی (1306 ـ )مجله‌ی مكتب اسلام را به تشویق علامه راه انداخت و تفسیر نمونه را هم به توصیة استاد برای جوان ها نوشت. علامه ترجمه‌ی المیزان به فارسی را هم به او سفارش داد. 
آیت الله حسینی تهرانی
علامه سیدمحمدحسین حسینی طهرانی (1375 ـ 1306)خودش استاد حوزه بود كه با علامه آشنا شد. دوباره رفت و مثل یك طلبه نشست پای درس علامه. كتاب مهر تابان او شامل مكالماتش با علامه است و رساله‌ی لُبّ اللُباب هم تقریرات درس اخلاق علامه طباطبایی است. 
علامه حسن زاده آملی
علامه حسن حسن زاده آملی (1307 ـ )شاگرد خاص و وصَّی علامه، وقت مرگ، سر استاد را بر زانو داشت. علامه طلاب جوان را برای درس اخلاق، نزد او می فرستاد. 
سید جلال الدین آشتیانی
علامه سیدجلال الدین آشتیانی (1384 ـ 1304)علامه صدایش می زد آقا سیدجلال و همراه خودش به خانه اش می برد. می گفت: فلسفه را این آقا سیدجلال می‌فهمد.  
آیت الله جوادی آملی
آیت الله عبدالله جوادی آملی (1310ـ)علامه درباره اش می گفت: این آقای جوادی، خیلی قوی است. خیلی مؤدب است. از دیگر شاگردان علامه می‌توان: شیخ عباس ایزدی، سید عبدالكریم موسوی اردبیلی، عز الدین زنجانی، محمد تقی مصباح یزدی، ابراهیم امینی، یحیی انصاری، سید محمد باقر ابطحی، سید محمد علی ابطحی، سید محمد حسین كاله زاری، حسین نوری همدانی، سید مهدی روحانی، علی احمدی میانجی، احمد احمدی، دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی، دکتر سید یحیی یثربی را نام برد._________________احسان رضایی





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 898]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن