تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 13 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن نیک را از هر کسی ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گیرید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849188588




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در كنفرانس مطبوعاتي رئيس مجلس و به طور تلويحي مطرح شد: انتقاد از رسايي، دفاع از عبور از احمدي‌نژاد، كنايه به خاتمي


واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: در كنفرانس مطبوعاتي رئيس مجلس و به طور تلويحي مطرح شد: انتقاد از رسايي، دفاع از عبور از احمدي‌نژاد، كنايه به خاتمي
تكثر در نامزدها براي برگزاري انتخاباتي پرشور بسيار مثبت است و مردم مي‌توانند متناسب با سلايق خود، رئيس جمهورشان را انتخاب كنند؛ البته اگر تعداد نامزدها از حد بگذرد هم شأن انتخابات پايين مي‌آيد. آنچه اكنون در صحنه انتخابات ايران اتفاق افتاده است خارج از حد نيست ولي هنوز به شرايط و وضع منظمي ‌در انتخابات نرسيده‌ايم.
آفتاب: رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه استقلال سياسي آرمان انقلاب اسلامي بود گفت: «ايده‌هاي انقلاب فقط مختص سرزمين ايران نبود».

به گزارش سرويس سياسي آفتاب، لاريجاني امروز در نشستي خبري با بيان اينكه سه دهه پايداري ملت ايران شرايط جديدي به وجود آورد انتخابات آزاد ملت غيور عراق و پيروزي دليرمردان لبنان و فلسطين را از نمونه‌هاي اين شرايط جديد برشمرد.

لاريجاني افزود: «انقلاب اسلامي نگاههاي خصمانه كساني را كه مي‌خواستند زور و سلطه را حقانيت معرفي كنند به راه ديگري كشاند».

وي گفت: «امروز انقلاب ما مي‌تواند شرايط جديدي براي اصحاب سياست و كاوشگران معرفي كند».

وي افزود: «استقلال سياسي و اينكه ملتها سرنوشت خود را خودشان رقم بزنند آرمان انقلاب اسلامي و از مسائل مهم مكتب اسلام است».

لاريجاني گفت: «امروز حتي افرادي كه تازه وارد جرگه اجتماع مي‌شوند مي‌توانند اين استقلال سياسي را در ايران حس كنند».

رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه مسئولان سياسي كشور با مسئولان ديگر كشورها ارتباط دارند افزود: «با اين حال مسئولان ما خودشان تصميم مي‌گيرند و اين دستاورد بزرگي است».

وي با بيان اينكه كشورهاي ديگر براي تصميم گيري نكات زيادي را بايد لحاظ كنند گفت: «در ايران اسلامي اين سخاوت در انديشه و اراده قوي را در رفتارهاي سياسي مشاهده مي‌كنيم».

لاريجاني گفت: «انقلاب ما سلطه‌گري قهاران را براي وجهه مردم منطقه نمي‌پسندد و آنرا مانعي براي رشد استعدادهاي افراد كه بخشي از راه تحقق عدالت است مي‌داند».

لاريجاني افزود: «انقلاب ايران عنصر عدالت را در بخش‌هاي مختلف يك ركن تلقي مي‌كند و در اين انقلاب نگاه ديني براي همه بشريت ره آورد بزرگي است كه مي‌تواند اعتلا بخش باشد».

وي افزود: «كاوشگري در فكر انقلاب همچنان زيبايي‌هاي خاص خود را خواهد داشت».

وي ابراز اميدواري كرد راه امام راحل همواره پيش روي ما مفتوح باشد و با آن استعداد حركت كنيم.

رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: «كميسيون تلفيق مجلس تا اوايل اسفند نظر نهايي خود را درباره لايحه هدفمندكردن يارانه‌ها ارائه مي‌دهد».

لايحه هدف‌مند كردن يارانه‌ها با تاخير تقديم مجلس شد
علي لاريجاني در نشست خبري در پاسخ به سوال خبرنگار شبكه خبر در اين باره كه باتوجه به تقديم لايحه بودجه سال 88 به مجلس چه اقداماتي درباره اين بودجه و همچنين لايحه هدفمندكردن يارانه‌ها و قانون خدمات كشوري صورت گرفته است، افزود: «آنچه در قانون خدمات كشوري مربوط به بازنشستگان بود محقق شد اما براي ساير كارمندان نيز جلسات مختلفي با مسئولان دولتي برگزار شده است».

وي گفت: «دولت در بودجه سال آينده رقمي ‌معادل 9 هزار ميليارد تومان براي اجراي قانون خدمات كشوري انديشيده است كه اين رقم بايد در كميسيون تلفيق بررسي شود».

لاريجاني درباره اقدامات مجلس درخصوص لايحه هدفمندكردن يارانه‌ها به جلسات مستمر و طولاني كميسيون ويژه در اين باره اشاره كرد و افزود: «كميسيون‌هاي فرعي نظرات موافق و مخالف خود را داده‌اند و در نهايت كليات اين لايحه در كميسيون ويژه تصويب شد كه جزئيات آن كارشناسي و بررسي بيشتري مي‌طلبد».

رييس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تئوري‌هاي مختلف در نحوه هدفمندكردن يارانه‌ها گفت: «بهترين راه اين است كه از مصرف بيش از اندازه انرژي كاسته شود اما هيچ تنش و مشكلي در زندگي مردم ايجاد نشود».

وي افزود: «مجلس مصمم است نظامي‌ براي يارانه‌ها تصويب شود كه شرايط زندگي مردم دچار چالش نشود و در اين زمينه با برخي وزرا، صاحبنظران و صاحبان صنايع خصوصي مذاكراتي شده است».

لاريجاني همچنين درباره لايحه بودجه سال آينده گفت: «اين لايحه با تاخير تقديم مجلس شد اما كميسيون‌ها با جديت پيشنهادهاي خود را به كميسيون تلفيق دادند».

رييس مجلس افزود: «در بودجه جاري و عمراني سال آينده بايد نگاه دقيقي باتوجه به قيمت نفت و شرايط فراروي آن صورت گيرد تا درآمدها و هزينه‌ها به هم نزديك شود».

وي گفت: «در لايحه بودجه برخي وجوه هدفمندكردن يارانه‌ها لحاظ شده است».

رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: «كميسيون تلفيق در نهايت تا اوايل اسفند نظر نهايي خود را درباره لايحه هدفمندكردن يارانه‌ها به مجلس مي‌دهد و اگر اجراي اين لايحه امكانپذير باشد قبل از لايحه بودجه مطرح مي‌شود».

لاريجاني افزود: «در اين باره خوشبين هستيم اما اگر چنين نشد درباره برخي عناصر هدفمندكردن يارانه‌ها جداگانه تصميم خواهيم گرفت».

مذاكره با آمريكا بر انتخابات آينده رياست جمهوري تذثيري ندارد
رئيس مجلس شوراي اسلامي تاثيرگذاري موضوع مذاكره با آمريكا را بر انتخابات آينده رياست جمهوري بعيد دانست.

علي لاريجاني در نشست خبري در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاري فارس مبني بر انگيزه آمريكايي‌ها از پيشنهاد مذاكره با ايران براي تاثيرگذاري بر انتخابات رياست جمهوري گفت: «بعيد مي‌دانم بحث مذاكره با آمريكا وزني داشته باشد كه بتواند در اين زمينه تاثيرگذار باشد».

رئيس مجلس شوراي اسلامي همچنين درباره حضور خود در كنفرانس مونيخ ابراز داشت : «براي شركت در اين كنفرانس دعوت رسمي ‌شده‌ام و پس از تامل در اين باره جمعه آينده در آن حضور مي‌يابم و سپس به اسپانيا سفر مي‌كنم».

لاريجاني با اشاره به هدف گذاري سه گانه موضوعات اين كنفرانس گفت: «يكي از اين موضوعات بررسي راه جديد براي خلع سلاح است كه البته اگر به درستي طرح كرده باشند اميدوار كننده است».

وي افزود: «ولي اغلب، اين موضوعات در صحنه بين المللي و در فضاي رسانه‌اي پرتاب مي‌شود اما كاوشگري دقيقي در اين باره نمي‌شود».

لاريجاني بحث نفت، گاز، روسيه و شرايط امنيتي در اروپا را دومين موضوع مورد بررسي در كنفرانس مونيخ عنوان و اضافه كرد: «هدف از طرح اين موضوع نيز مشخص است و روس‌ها بايد به آن توجه كنند و در اين باره فعال باشند».

رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: «چالش‌هاي حوزه بالكان و منطقه ما در حوزه افغانستان و اطراف آن نيز در اين كنفرانس مطرح مي‌شود و سخنان من نيز درباره موضوعاتي از اين سنخ خواهد بود».

تغييرات را مشاهده نكرده‌ايم
مذاكره ايران و آمريكا به بازيهاي حاشيه‌اي نياز ندارد
رييس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سوال خبرنگار لس آنجلس تايمز كه درباره مذاكره علني يا غير علني ايران و آمريكا سوال كرد گفت: «اينكه مذاكرات مخفي يا علني وجود داشته باشد تاكتيك‌هايي است كه بر اساس جنس موضوع مطرح مي‌شود».

لاريجاني افزود: «ابهاماتي مطرح است، رييس جمهور آمريكا در يكي از سخنانش گفته بود براي جهان اسلام راه جديدي را در نظر دارد اما برخي مسايل مطرح شده در مطبوعات از پيرامون وي جنس متفاوتي با اين حرف دارد».

رييس مجلس گفت: «ما اميدواريم نگاه جديدي مطرح شود اما هنوز اين تغييرات را مشاهده نكرده‌ايم».

وي ادامه داد: «بحث چماق و هويج كه مطرح مي‌شود نه در شان ملت ايران است و نه در زمانه كنوني خريداري براي آن وجود دارد».

لاريجاني گفت: «مذاكره ايران و آمريكا به بازيهاي حاشيه‌اي نياز ندارد بايد كساني كه ادعا مي‌كنند راه جديدي را انتخاب كردند مقداري از اين راه جديد را توضيح دهند».

اگر اصل 44 درست اجرا مي‌شد امروز درباره كسري بودجه بحثي نداشتيم
رييس مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار راديو كه درباره كسري بودجه در لايحه بودجه سال 88 سوال كرد گفت: «اگر قانون هدفمندكردن يارانه‌ها محقق نشود در بعضي موارد براي تحقق درآمدها مشكلاتي وجود دارد و اگر اين درآمدها محقق نشود كسري بودجه خواهيم داشت».

لاريجاني ادامه داد: «براي رفع اين مشكل بايد هم در بودجه جاري و هم بودجه عمراني گام‌هاي دقيق‌تري برداشته شود كه يكي از اين راهها اجراي درست اصل 44 قانون اساسي است».

وي اضافه كرد: «اگر اصل 44 درست اجرا مي‌شد امروز درباره كسري بودجه بحثي نداشتيم».

لاريجاني گفت: «نتيجه اجراي سياست‌هاي اصل 44 اين است كه دولت بايد بسترساز و كمك كننده به بخش خصوصي باشد تا آنها سرمايه گذاري كنند».

وي افزود: «اينكه بودجه بزرگ بسته شده بعضا درست است بايد در كميسيون مربوطه درآمدها و هزينه‌ها را واقعي كرد».

رييس مجلس همه صاحبنظران و مسئولان را به اجراي سياست‌هاي اصل 44 فراخواند و گفت: «اجراي اين اصل موجب مي‌شود كه اقتصاد كشور قوي شود».

5+1 از پيش‌شرط‌ها صرفنظر كند
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: «اگر گروه 1+5 در ادامه مذاكرات خود از پيش شرط‌ها كه هيچ خاصيتي ندارند صرفنظر كنند و دغدغه‌هاي خود را صريح‌تر بگويند براي هر يك از موارد اختلاف مي‌توان راه علاجي يافت».

لاريجاني در نشست خبري خود با بيان اينكه 1+5 زماني كه متولد شد بسترهاي خوبي براي تحرك داشت افزود: «برخي افراد كه جنس مخرب داشتند نگذاشتند همه ابعاد اين پديده براي حل مسئله فعال شود».

وي گفت: «در طول مدت مذاكرات ايران در خصوص پرونده هسته‌اي از زمان مذاكره با سه كشور اروپايي يك نكته براق وجود داشت و آن اينكه تصور مي‌كردند در چارچوب اين گونه ظروف ايران بايد از دانش هسته‌اي دست بردارد».

لاريجاني گفت: «من بارها در مذاكرات با 1+5 و سولانا اين موضوع را توضيح دادم كه اين مسير زياد موفق نيست».

رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: «البته نبايد اين مذاكرات را بدون هيچ دستاوردي دانست زيرا برخي موضوعات در گفتگوها تا حدي روشن‌گر بود».

وي با بيان اينكه در قالب طرح مداليته بسياري از موارد مبهم رفع شد افزود: «گفته البرادعي مبني بر اينكه در حوزه غني سازي بر ايران نظارت كامل داريم دستاورد مهمي‌است».

لاريجاني گفت: «آنان در مذاكرات چند بار اظهار داشتند كه قبول داريم شما به سمت سلاح هسته‌اي نمي‌رويد اما نگراني ما اين است كه روزي به اين سمت حركت كنيد».

رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه اين مسائل قابل حل است افزود: «يكي از اين راه حل‌ها مي‌تواند نحوه نظارت باشد».

وي گفت: «با اين حال اگر اين ادعا را داشته باشند كه ايران بايد از دانش هسته‌اي خود صرفنظر كند اين ادعا از نظر حقوقي و افكار عمومي‌ قابل قبول نيست».

وي با بيان اينكه پيدا كردن راه حل كار مشكلي نيست افزود: «يافتن مسير جديد كه در مذاكرات واقعي صورت بگيرد به نفع هر دو طرف است و آنان نيز مي‌توانند از اين رهگذر بهره‌هاي بيشتري ببرند».

اوباما گامهاي عملي و عاقلانه درباره ايران بردارد
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: «اگر رئيس جمهور جديد آمريكا به دنبال تغيير است به جاي تعارفات تصنعي و رسانه‌اي گامهاي عملي و عاقلانه درباره

” از اقدامات آمريكا راضي نيستيم چون با نظريه تغيير همخواني ندارد اما نااميد هم نيستيم چون مي‌توانند هر زماني مسير خود را اصلاح كنند.... “

ايران بردارد».

علي لاريجاني در نشست خبري در پاسخ به سوالي درباره اقدامات مجلس شوراي اسلامي درباره غزه افزود: «در اين زمينه گروههاي دوستي با كشورهاي مختلف تشكيل شده است كه تحركات خوبي نيز داشته‌اند».

وي گفت: «نقش مجالس كشورها در اين باره مي‌تواند تسهيل كننده باشد».

لاريجاني گفت: «ما نيز در مجلس مشغول فعاليت هستيم و در اين زمينه تقسيم كار شده است».

نيازي نيست كه كسي ما را به ميز مذاكره دعوت كند
رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سوال خبرنگار CBS آمريكا مبني بر اينكه چه چيزي مي‌تواند ايران را تشويق كند كه به ميز مذاكره با آمريكا بيايد افزود: «نيازي نيست كه كسي ما را به ميز مذاكره دعوت كند، كساني كه از مذاكرات فرار كرده‌اند بايد خودشان را به ميز مذاكره برسانند».

وي با اشاره به اينكه آمريكا حقوق ايران را پايمال كرده است گفت: «علاوه بر جنگ افروزي‌هاي اين كشور از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي ايران بسياري از اموال ما نيز مصادره شده است همچنين ديپلمات‌هاي ما در عراق را دستگير كردند».

اوباما بايد گره‌ها را باز كند
لاريجاني تصريح كرد: «رئيس جمهور جديد آمريكا بايد گره‌ها را باز كند تا معلوم شود عقلانيت جديدي براي ايجاد صلح و امنيت در منطقه بوجود آمده است».

رئيس مجلس شوراي اسلامي درباره فعال شدن تفرقه افكنان در روابط كشورهاي اسلامي هشدار داد.

حماس قابل معامله نيست
سخنان تند گفتن و فرافكني مشكلي را رفع نمي‌كند
علي لاريجاني در ادامه نشست خبري در پاسخ به پرسش خبرنگاري درباره مواضع كشور مصر در قبال ايران گفت: «شايد تصور ديگري از صحنه مسائل فلسطين داشتند كه محقق نشد اما اكنون فرافكني مي‌كنند».

به گزارش آفتاب، وي افزود: «اما اين كاري درست و حلال مسائل نيست و بايد توجه كنيم كه سياست جمهوري اسلامي دامن زدن به اين اختلافات نيست».

لاريجاني گفت: «در حوزه فلسطين معتقديم گروه‌هاي فلسطيني بايد متحد باشند زيرا اين به نفع فلسطين است اما اين بايد در چارچوب‌هاي كنوني و شرايط واقعي صحنه باشد».

رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: «برخي افراد كه در خرابكاري در مسائل ميان كشورهاي اسلامي فوق تخصص دارند مانند ويروسي كه مي‌خواهد در شكاف‌ها زندگي و مشكل ايجاد كنند فعال شده‌اند».

لاريجاني افزود: «اجازه نمي‌دهيم اين ويروس‌هاي خرابكار ميان ايران و كشورهاي اسلامي تنفس كنند».

رئيس مجلس شوراي اسلامي تئوري انقلاب اسلامي را تقويت وحدت و برادري ميان كشورهاي اسلامي دانست و اضافه كرد: «اسلام ديني فراگير و بر اساس مباني اسلام همسايه بر خانه مقدم داشته شده است كه بر اين اساس بايد توجه كنيم كه در تفكر اسلامي به كشورهاي اسلامي توجه كافي مي‌شود».

لاريجاني گفت: «اين رشد و بلوغ سياسي بايد ميان كشورهاي اسلامي وجود داشته باشد كه به فتنه گران براي دامن زدن به آتش اختلافات راه ندهند».

رئيس مجلس افزود: «ما براي كشورهاي منطقه و اسلامي احترام قائليم و البته عقايد خود را نيز داريم».

لاريجاني گفت: «اگر آنها در برهه‌اي، تحليل دقيقي نداشتند لازم نيست به ديگران فضا بدهند كه از ظرفيت فتنه‌گري استفاده كنند».

وي افزود: «سياست ما ايجاد روابط منطقي و وحدت ميان كشورهاي اسلامي است».

لاريجاني با اشاره به مطلب شيمون پرز درباره فشار برخي كشورهاي اسلامي به رژيم صهيونيستي براي سركوب حماس گفت: «نمي‌خواهم در اين باره قضاوتي كنم فقط مي‌خواهم بگويم چرا آقاي پرز اين مطلب را گفت».

رئيس مجلس تاكيد كرد: «اگر هم اين مطلب درست باشد چرا پرز آن را به زبان آورد و آيا هدف حركتي شيطنت‌آميز براي ايجاد اختلاف ميان كشورهاي اسلامي بود»؟

لاريجاني گفت: «نمي‌خواهم بگويم صحت داشت يا نداشت اما اگر هم داشت كار غلطي بود و اشتباه كردند زيرا حماس چيزي نيست كه چنين تصور معامله‌گرايانه‌اي بتوان راجع به آن انجام داد و نتايج آن را هم ديدند».

رئيس مجلس گفت: «فكر مي‌كنم آمريكا و رژيم صهيونيستي در پي آن هستند كه هيزم بياورند و بر آتش اين فتنه دامن بزنند».

لاريجاني خطاب به رهبران كشورهاي اسلامي گفت: «آنان بايد به اين موضوع توجه كنند زيرا سخنان تند گفتن و فرافكني مشكلي را رفع نمي‌كند بلكه بايد مشكلات دقيق‌تر بررسي و با منهاج درست و استوار مسائل را حل كرد».

طرح حمله نظامي ‌به ايران از آغاز يك دروغ بود
خبرنگار روزنامه نيويورك تايمز گفت: «شما به سياست چماق و هويج اشاره و آن را رد كرديد و گفتيد آمريكا بايد قدم‌هاي ملموسي در رابطه با ايران بردارد».

اين خبرنگار پرسيد: «اگر رئيس جمهور جديد آمريكا پرونده اقدام نظامي‌عليه ايران را از روي ميزش بردارد و همچنين از پافشاري بر ضد پرونده هسته‌اي ايران دست بكشد، آيا شما اين اقدامات را گام‌هاي ملموس تلقي مي‌كنيد يا خير»؟

لاريجاني در پاسخ گفت: «فكر نمي‌كنم آقاي اوباما چنين گرانفروشي بكند ضمن اينكه طرح حمله نظامي ‌به ايران از آغاز يك دروغ بود و بالاخره هم هيچ وقت معلوم نشد چنين چيزي وجود داشته يا نه؛ چرا كه اصولاً شرايط اقتضا نمي‌كند چنين چيزهايي روي ميز رئيس جمهور آمريكا باشد».

رئيس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: «به نظر ما راه حل معقول براي آمريكايي‌ها اين است كه پيش شرط‌هاي كهنه اي را كه قبلاً از زبان سياستمداران آمريكايي مطرح مي‌شد كنار بگذارند و خود را از سنگلاخ‌هايي

” درباره وزير كشور (كردان) حرف بر سر اين بود كه در‌تريبون چيز ديگري گفته شده بود در حالي كه در خصوص معاون حقوقي رئيس جمهور چنين چيزي مطرح نيست.... “

كه دولت قبلي براي آنان فراهم كرده است برهانند».

خبرنگار نيويورك تايمز در دومين سوال خود پرسيد: «سي سال است كه سياست ضديت با آمريكا و امپرياليزم جزئي از پايه‌هاي نظام جمهوري اسلامي ايران است؛ آيا اين سياست در سي سال آينده هم دنبال خواهد شد»؟

لاريجاني پاسخ داد: «جواب اين سوال به رفتار آمريكايي‌ها بستگي دارد؛ اينكه ما سياست ضد ظلم را دنبال مي‌كنيم كار درستي است؛ آمريكايي‌ها هستند كه نبايد فكر كنند چون زورمندند پس بايد ظلم كنند».

رئيس مجلس گفت: «من فكر مي‌كنم آقاي اوباما درك درستي از فضاي جهان اسلام پيدا كرده كه معتقد به ضرورت تغيير در سياست‌هاي دولت آمريكا شده و فضاي نفرت آميزي را كه درباره بوش وجود دارد درك كرده است».

وي افزود: «اگر رئيس جمهور جديد آمريكا سياست زورمندي و ظلم را عوض كند براي آبرو و ژست بين‌المللي دولتش هم خوب است».

رئيس مجلس ادامه داد: «البته متاسفانه ما نشانه‌هاي متفاوتي از آنچه انتظار داريم مي‌بينيم؛ مثلاً بعد از جنايات رژيم صهيونيستي در غزه جا داشت رئيس جمهور جديد آمريكا موضع عاقلانه و داهيانه‌اي مي‌گرفت ولي متاسفانه اول سكوت كرد و بعد حمايت».

لاريجاني افزود: «مردم دنيا اين واكنش‌ها و اين جنايات را مي‌بينند و تحليل مي‌كنند؛ خوب است قبل از اينكه مردم دنيا به باور منفي برسند آنها خودشان شرايط را تغيير دهند».

حمايت تلويحي از طرح عبور از احمدي‌نژاد
خبرنگار روزنامه وطن امروز در سوالي از لاريجاني پرسيد: «با توجه به تعدد نامزدهاي دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب در كشور آيا انتخابات آينده رياست جمهوري دو قطبي خواهد بود و آيا فكر مي‌كنيد اصولگرايان بر نامزدي آقاي احمدي نژاد در انتخابات اجماع خواهند كرد»؟

لاريجاني در پاسخ گفت: «تكثر در نامزدها براي برگزاري انتخاباتي پرشور بسيار مثبت است و مردم مي‌توانند متناسب با سلايق خود، رئيس جمهورشان را انتخاب كنند؛ البته اگر تعداد نامزدها از حد بگذرد هم شأن انتخابات پايين مي‌آيد».

وي افزود: «آنچه اكنون در صحنه انتخابات ايران اتفاق افتاده است خارج از حد نيست ولي هنوز به شرايط و وضع منظمي ‌در انتخابات نرسيده‌ايم».

انتقاد ضمني لاريجاني به رفتار انتخاباتي خاتمي
رئيس مجلس اضافه كرد: «شما مي‌بينيد كه عده‌اي مي‌گويند مي‌آييم يا نمي‌آييم ولي بايد اوضاع منظم باشد تا ذهن مردم متمركز شود و قادر به تصميم گيري باشند».

لاريجاني گفت: «فعلاً بايد صبر كرد و آرايش نهايي عرصه انتخابات را ديد و قضاوت كرد».

واكنش به وابستگي حماس به ايران
خبرنگار شبكه المنار در ادامه نشست خبري رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه برخي نهضت حماس را متهم مي‌كنند كه از پوشش عربي خود خارج شده و زير عباي ايراني‌ها رفته است پرسيد: «برخي تلاش مي‌كنند حماس را به جناح مقتدر اعراب متصل كنند، نظر شما در اين باره چيست»؟

علي لاريجاني در اين باره گفت: «اينها تصورات درستي نيست حماس جريان پيشرويي در مقاومت اسلامي فلسطين است و با اين اصطلاحات كه برخي به كار مي‌برند نژاد گروه‌ها عوض نخواهد شد».

وي افزود: «شايد بعضي فكر مي‌كردند كه بايد از حماس به عنوان ابزار استفاده كنند ولي حماس نشان داد جرياني مترقي، شجاع و جهادي است كه از آرمان ملت فلسطين حمايت مي‌كند».

رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به مقاومت حزب الله لبنان گفت: «همين‌ها روزي حزب الله را به سبب شيعه بودن از ارتباط با ايران منع مي‌كردند و حالا كه حماس هم مذهب آنها و سني است با اصطلاح عرب نبودن بر حماس خرده مي‌گيرند».

لاريجاني خطاب به اين شايعه پردازان تصريح كرد: «اينها بايد كمي ‌به خود بيايند؛ جمهوري اسلامي ايران از هر جريان آرمانخواهي كه از حقوق خودش دفاع كند حمايت مي‌كند».

وي افزود: «اين موضوعات را بايد با واقعيات سنجيد؛ اينكه حماس به كشورهاي ميانه رو تعلق خاطر دارد يا نه ما اطلاع نداريم ولي هيچ گاه هم توصيه نمي‌كنيم كه با گروه يا كشوري ارتباط نداشته باشند».

لاريجاني گفت: «معتقديم اين تفرقه افكني‌ها به نفع جهان اسلام نيست و چنين توصيه‌هايي به معني نفي استقلال فكري حماس است».

مجلس مي‌خواهد مستقل باشد
خبرنگار خبرگزاري برنا از لاريجاني پرسيد: «مجلس هشتم بيش از هر چيز در پي اقتدار خود است؛ آيا اقتدار مجلس در دوره هفتم از بين رفته بود؟ و آيا اين انگيزه مجلس به معني تقابل با دولت و به كار گرفتن اقتدار در مقابل دولت است»؟

لاريجاني در پاسخ گفت: «من نمي‌دانم چرا چنين تصوري در شما ايجاد شده است كه اقتدار مجلس را اينطور مطرح مي‌كنيد».

وي ادامه داد: «مجلس مي‌خواهد مستقل باشد و از حقوق ملت دفاع كند و علت اين امر اين است كه نمايندگان از مردم راي گرفته و سوگند خورده‌اند كه از حقوق آنها دفاع كنند؛ حالا اگر مقامي ‌يا وزيري از موضع مجلس خوشش نيايد ملاك ما رعايت قانون و استيفاي حقوق ملت است».

رئيس مجلس افزود: «البته مبناي ارتباط ما با دولت برادرانه است ولي اين ارتباط برادرانه به معناي صرف نظر كردن از حقوق ملت نيست».

مناقشه ما با آمريكا جدي است
رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه نشست خبري خود گفت: «مناقشه ما با آمريكا جدي است نه تفنني و با بعضي ژست‌هاي بين المللي قابل حل نيست».

علي لاريجاني در پاسخ به سوال خبرنگار NHK ژاپن مبني بر اينكه آيا شما قصد تشكيل

” عده‌اي مي‌گويند مي‌آييم يا نمي‌آييم ولي بايد اوضاع منظم باشد تا ذهن مردم متمركز شود و قادر به تصميم گيري باشند.... “

گروه دوستي پارلماني ايران و آمريكا را در مجلستان نداريد گفت: «شرايط الان ما با آمريكا شرايطي نيست كه مانند ساير كشورها گروه دوستي در پارلمان ايران به وجود آيد».

وي افزود: «بايد با يك نقشه دقيق ديد خواسته ملت ايران چيست، از چه چيزهايي در گذشته رنج برده است و به سمت علاج آنها حركت كرد؛ بنابراين فكر مي‌كنم چنين تصوري خيلي دور از ذهن باشد».

لاريجاني گفت: «اينكه با توجه به شرايط جديد، مطالب جديدي به وجود آمده است، بايد قدري تحمل كرد و ديد مقصود از تغييرات گفته شده چيست تا در اين زمينه فكر شود».

رحيمي ادعاي درباره مدرك خود نداشته است
رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه همشهري در خصوص مدرك تحصيلي معاون حقوقي و امور مجلس رئيس جمهور گفت: «هيئت رئيسه موضعي اعلام نكرد؛ سوال مطرح و سپس خوانده شد».

لاريجاني افزود: «هيئت رئيسه درخصوص سوال نمايندگان موضعي نداشته و ندارد جز اينكه آيين نامه اجرا شود، اما سوال بايد در جايي باشد كه نتيجه‌اي براي حل مسئله داشته باشد؛ بايد ديد مقصود از اين ادعا چيست».

وي گفت: «البته نمايندگان مي‌توانند سوال كنند و وزير علوم هم مي‌تواند پاسخ دهد».

رئيس مجلس افزود: «درباره وزير كشور (كردان) حرف بر سر اين بود كه در‌تريبون چيز ديگري گفته شده بود در حالي كه در خصوص معاون حقوقي رئيس جمهور چنين چيزي مطرح نيست».

موضوع ديپلمات‌هاي ايراني ربوده شده را پيگيري خواهيم كرد
لاريجاني در پاسخ به سوال خبرنگار تلويزيون يونان كه پرسيد چرا جمهوري اسلامي ايران در شرايط كنوني موضوع ديپلمات‌هاي ربوده شده خود را مطرح كرده است گفت: «چون هيچ وقت پاسخ درستي نشنيده‌ايم».

وي افزود: «به هر حال ديپلمات‌هاي ايراني ربوده شده‌اند و هيچ اطلاعي به ايران داده نشده است».

لاريجاني گفت: «حتما اين امر را پيگيري خواهيم كرد و فكر مي‌كنم اين لازم است».

رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار شبكه تلويزيوني «الكوثر»، مبني بر اينكه چرا مذاكرات ايران و آمريكا درباره عراق متوقف شده است گفت: «نبايد در اين باره عجولانه برخورد كرد مقداري تأني و درنگ، معقول است».

وي افزود: «اگر در صحنه عراق در ماه‌هاي اخير مذاكراتي صورت نگرفته به خاطر اين است كه قبلا در اين باره نامه‌نگاري مي‌شد اما در حال حاضر با توجه به امنيت عراق اين نامه نگاري‌ها صورت نگرفته است».

انتقال پايتخت موضوع قابل بحثي است
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: «هرچند موضوع انتقال پايتخت در حال حاضر در سطح مسئولان كشور به طور جدي پيگيري نمي‌شود اما همچنان موضوع قابل بحثي است».

علي لاريجاني در ادامه نشست خبري در پاسخ به سوال خبرنگار تلويزيون راه ابريشم چين مبني بر اينكه آيا تغيير پايتخت در دستور كار مقامات ايران نيست افزود: «انتقال پايتخت موضوع كهنه‌اي است؛ بايد ديد اين موضوع چقدر به نفع ما است و به خصوص در شرايط كنوني چقدر هزينه‌بر است».

وي گفت: «موضوع انتقال پايتخت از زمان رياست جمهوري آقاي‌ هاشمي‌رفسنجاني در دولت مطرح بود و وقتي شهردار تهران عوض شد، گفته شد شايد به همين نحو سامان يابد».

رئيس مجلس با بيان اينكه البته ‌ترافيك تهران بسيار پيچيده است افزود: «هر قدر دستگاه‌هاي حكومتي بتوانند از تهران خارج شوند شايد يك مقدار شرايط تهران بهبود يابد».

لاريجاني همچنين در پاسخ به سوال ديگر اين خبرنگار مبني براينكه آيا همزماني پايان سال باستاني و مالي اداري در ايران باعث‌ تراكم شديد نشده است، گفت: «پايان سال تاثيري در رسيدگي به بودجه ندارد».

وي افزود: «اگر بودجه را سه يا چهار ماه قبل بدهند اصطكاكي با نوروز ندارد؛ ‌تراكم به خاطر اين است كه زمان ارائه بودجه به مجلس كوتاه شده است بنابراين اگر اول آذر ارائه مي‌شد‌ تراكمي‌هم وجود نداشت».

لاريجاني گفت: «در ضمن،‌ تراكم مالي عيب وحشتناكي نيست و حتي مي‌تواند مفيد هم باشد».

وي افزود: «نيازي هم نمي‌بينيم كه براي بودجه سه دوازدهم مانور بدهيم چون فكر مي‌كنيم در همين فاصله نيز بودجه قابل بررسي است».

رئيس مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران در خصوص رايزني براي سفر نمايندگان به غزه گفت: «اين موضوع را با دوستان مصري در ميان گذاشته و گفته‌ايم هر وقت شما آمادگي داشته باشيد اين سفر انجام خواهد شد».

لاريجاني با بيان اينكه هم ‌تروئيكاي مجالس آسيايي و هم نمايندگان مجلس شوراي اسلامي علاقه مند به حضور در غزه هستند، افزود: «اين فكر ابتدا از طرف رئيس مجلس اندونزي مطرح شد تا با حضور نمايندگان در غزه كمك رساني كشورهاي آسيايي تسريع شود».

وي گفت: «البته پاسخ در اين باره از طرف مصري‌ها دير شده است».

از اوباما نااميد نيستم
خبرنگار روزنامه كريستين ساينس مانيتور پرسيد: «آيا از اوباما نااميد شده‌ايد؟ اگر اوباما همه خواسته‌هاي شما را بپذيرد، آن وقت شما از ايدئولوژي مرگ بر آمريكا دست خواهيد كشيد»؟

رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ تصريح كرد: «بخشي از سوال شما درست است، يعني از اقدامات آمريكا راضي نيستيم چون با نظريه تغيير همخواني ندارد اما نااميد هم نيستيم چون مي‌توانند هر زماني مسير خود را اصلاح كنند».

لاريجاني در پاسخ به سوال دوم اين خبرنگار گفت: «در اين باره نظرم را گفته‌ام؛

” رئيس جمهور جديد آمريكا بايد گره‌ها را باز كند تا معلوم شود عقلانيت جديدي براي ايجاد صلح و امنيت در منطقه بوجود آمده است. اگر رئيس جمهور جديد آمريكا به دنبال تغيير است به جاي تعارفات تصنعي و رسانه‌اي گامهاي عملي و عاقلانه درباره ايران بردارد.... “

آنچه سياست جمهوري اسلامي ايران و فكر انقلاب اسلامي است اين است كه كشور ايران مستقل باشد و بتواند خودش امور را اداره كند».

وي با تأكيد بر اينكه آمريكايي‌ها بايد رفتارهاي ناپسندي را كه پيش از انقلاب و پس از انقلاب اسلامي در مواجهه با ملت بزرگ ايران داشته اند كنار بگذارند افزود: «آمريكايي‌ها بعد از انقلاب اسلامي در مناقشات داخلي، تجزيه طلبي‌ها و تجاوز عراق به ايران، اقدامات فراواني انجام دادند».

لاريجاني گفت: «آمريكا بايد نشان دهد كه از رفتارهاي گذشته‌اش دست برداشته است؛ البته به نفع خودشان هم نيست كه اين رفتارها را ادامه دهند چون ديگر شرايط منطقه مثل گذشته نيست».

وي افزود: «اينها (آمريكايي‌ها) در برابر گروه كوچكي مثل حماس شكست بزرگي متحمل شده اند بنابراين، هماورد با ملت بزرگي مثل ايران آن هم روي رفتارهاي غلط گذشته به نفع خودشان هم نيست».

رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: «اگر آمريكايي‌ها اين اصلاحات را انجام بدهند هم به نفع خودشان است و هم شرايط ايران مي‌تواند شرايط متفاوتي باشد؛ بايد اين نشانه‌ها را دريافت كنيم».

رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه نشست خبري با خبرنگاران داخلي و خارجي گفت: «هنوز شرايط انتخاباتي رياست جمهوري دهم به شفافيت نرسيده است تا بتوان در اين باره اظهار نظر قطعي كرد».

نيازي به آمدن من نيست
علي لاريجاني در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه جام جم مبني بر اينكه آيا نامزد انتخابات رياست جمهوري مي‌شود و اينكه آيا در انتخابات آينده از چه نامزدي دفاع مي‌كند افزود: «همان طور كه در گذشته گفته‌ام براي اين انتخابات نيروها به وفور در صحنه هستند و نيازي به آمدن من نيست».

وي گفت: «بايد درنگ كرد تا هم اصلاح طلبان، هم اصولگرايان و هم ذو وجهتين‌ها (اصولگرايان اصلاح طلب) حضور خودشان را اعلام كنند و بعد درباره رفتار اين افراد قضاوت كرد».

لاريجاني افزود: «من فعلاً چنين شرايطي را نمي‌بينم و نيازي هم براي اين امر وجود ندارد».

فراكسيون اصولگرايان مجلس كم تحرك نيست
رئيس مجلس شوراي اسلامي همچنين در پاسخ به اين سوال كه چرا فراكسيون اصولگرايان مجلس كم تحرك شده است گفت: «اين فراكسيون كم تحرك نيست، جلسات مستمر هفتگي، چه در سطح هيئت رئيسه و چه در سطح شوراي مركزي برگزار مي‌شود؛ هفته قبل هم مجمع عمومي ‌داشت».

لاريجاني افزود: «اما اينكه در ذيل اين فراكسيون تشكل‌هاي خرد تشكيل شود منافاتي با اساسنامه ندارد يعني كساني كه همفكرتر هستند مي‌توانند با هم مشورت و كار كنند سپس نظرهايشان را به شوراي مركزي بياورند».

وي در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه رسالت مبني بر اينكه تعامل دولت و مجلس را چگونه مي‌بيند و اقدامات مجلس براي اخراج منافقين از عراق چيست گفت: «سازوكارهاي مختلفي براي تعامل سه قوه در نظر گرفته شده است و در حال حاضر نيز چه در سطح سران و چه در سطح نمايندگان سران، سازوكاري داريم؛ البته مي‌توانست بهتر از اين باشد».

لاريجاني در پاسخ به سوال دوم اين خبرنگار گفت: «مسئولان عراقي مي‌دانند كه منافقين ناپاكي‌هايي در گذشته داشته‌اند كه البته در مذاكرات مشاور امنيت ملي عراق هم اين باور تبلور داشت».

وي افزود: «با توجه به جنايات منافقين در عراق و همچنين درخصوص مردم ايران فكر مي‌كنم مسئولان عراقي دنبال چنين چيزي (اخراج منافقين) هستند».

انتقاد لاريجاني از اظهارات رسايي
رئيس مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه دنياي اقتصاد درباره رفتار آمريكا با شاه در اواخر رژيم ستم‌شاهي و نيز اينكه چرا اجازه مي‌دهيد در مجلس به شخصيت‌هاي سياسي توهين شود، گفت: «آمريكا در رفتار خود با رژيم ستم شاهي تقريباً به نقطه‌اي رسيده بود كه قابل ادامه دادن نبود».

لاريجاني با بيان اينكه در چند دهه گذشته نوعي بيداري در منطقه در حال اوج گرفتن است افزود: «البته انقلاب اسلامي ايران اين جريان را تشديد كرده است».

وي اضافه كرد: «نظريه همكاري شاه با آمريكا به نقطه پاياني رسيده بود و نمي‌توانست ادامه يابد».

لاريجاني تصريح كرد: «مجلس از ادبيات سياسي خوبي برخوردار است؛ ممكن است در بين نمايندگان، انگشت شماري پيدا شوند كه بخواهند برخي مسائل سياسي را بزرگ كنند اما بايد گفت كه اين گفته‌ها در راستاي منهج مجلس هشتم نبوده و نيست».

وي گفت: «مديريت مجلس هم علاقه اي به مطرح شدن اين گونه مسائل در مجلس ندارد؛ البته بعضي‌ها مي‌خواهند از اين دست مسائل بهره برداري رسانه اي كنند».

لاريجاني در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار گاردين كه پرسيد: «ايران براي انتقال مفاهيم انقلاب اسلامي به جواناني كه در ابتداي انقلاب حضور نداشته اند چه تلاشي انجام مي‌دهد گفت: «اين سوال مقداري غيرمترقبه است؛ قرار نيست با سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي تصور جديدي حاصل شود».

وي افزود: «اين چيزي نيست كه پس از دوره‌اي صورت بگيرد بلكه تمام جوانان، نوجوانان و كودكان ما در فضاي انقلاب زندگي مي‌كنند و مي‌انديشند».

آزادي سياسي كاملاً محسوس است
لاريجاني با بيان اينكه البته بايد مسئولان نهايت تلاش خود را در اين خصوص انجام دهند گفت: «آزادي سياسي به وجود آمده در انقلاب اسلامي و اينكه افراد مختلف در جايگاه‌هاي گوناگون خود را تصميم گير در نظام مي‌دانند كاملاً محسوس است».

وي افزود: «آزادي فكر و انديشه در ايران بسيار خوب است به گونه اي كه وقتي با گذشته مقايسه مي‌شود كاملاً قابل درك است؛ البته اين آزادي انديشه در چارچوب قانون اساسي است».

خبرنگار روزنامه اعتماد ملي ضمن قدرداني از مواضع رئيس مجلس در امور خارجه نسبت به گذشته، در خصوص برخي بي احترامي‌ها به خبرنگاران پارلماني پرسيد.

لاريجاني در پاسخ گفت: «تاكنون درباره بي احترامي‌ به خبرنگاران پارلماني گزارش در حدي كه شما مي‌گوييد دريافت نكرده‌ام».

وي افزود: «در خصوص دفاع از حرمت خبرنگاران هم بايد بگويم كه شما بخشي از ملت هستيد بنابراين از حقوقتان دفاع مي‌شود».

دوشنبه|ا|14|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن