واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: خبرها از عالم علم
رفع خستگي
جعفري از جمله سبزيجات پرطرفدار در جهان است و سرشار از فولات، آهن، منيزيم، پتاسيم و كلسيم مي باشد. در اين مطلب به گزارش روزنامه خراسان به نقل از «ehow»، به بخشي از خواص اين سبزي اشاره مي شود.
ويتامين C و A جعفري، سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند.
جعفري سرشار از آهن است و با خستگي مفرط مقابله مي كند.
جعفري مدر است و به كاهش وزن كمك مي كند.
جعفري مانع از رشد تومورهاي سرطاني مي شود.
اين سبزي خاصيت آنتي اكسيدان و ضدباكتريايي دارد.
بوي بد دهان را از بين مي برد.
حاوي ويتامين B12 است كه با استرس مقابله مي كند.
گياهي خون ساز است.
ميزان هورمون زنان را متعادل مي كند.
براي سيستم گوارشي مفيد است.
به پاك سازي كليه كمك مي كند.
درد مفصل و سفت شدن عضله را كاهش مي دهد.
از قلب در برابر بيماري هاي قلبي و عروقي محافظت مي كند.
سندروم قبل از يائسگي را بهبود مي بخشد.
به علت داشتن ميزان بالاي كلسيم، باعث تقويت استخوان و دندان مي شود.
خوردن دم كرده جعفري عفونت گوش را برطرف مي كند.
براي دريافت انرژي كافي يك ليوان دم كرده جعفري ميل كنيدو ماليدن برگ جعفري روي قسمت دردناك پوست، تورم و درد آن را تسكين مي دهد.
دفع سموم بدن
انار آرامبخش اعصاب با مصرف انار، سموم بدن دفع ميشود و پاكسازي سموم از بدن، در ايجاد شادماني و نشاط در افراد بسيار موثر است.
به گزارش برنا، رضا موركيان كارشناس مواد غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد بااشاره به مصرف انار اظهارداشت: خواص درماني و حياتي در انار شيرين به مراتب بيشتر و كاملتر است، زيرا انار شيرين كاملاً رسيده و تركيبات شيميايي آن، كامل شده و به شكل طبيعي به تكامل مواد مغذي موجود رسيده است.كارشناس مواد غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد افزود: در انار ترش كه مواد قندي آن كمتر است، مواد اسيدي مانند اسيد ماليك و اسيدسيتريك وجود دارد كه در بعضي از افراد ايجاد ناراحتي خواهد كرد.وي با بيان اين مطلب كه انار براي سلامتي پوست بسيار مفيد است، تصريح كرد: نكته بسيار مهم اين است كه با مصرف انار، سموم بدن دفع ميشود. پاكسازي سموم از بدن، در ايجاد شادماني و نشاط در افراد بسيار موثر است و كبد كه وظيفه پاكسازي سموم از بدن را دارد، با مصرف انار تقويت ميشود.
موركيان خاطرنشان ساخت: مصرف انار باعث رفع لكهاي پوستي شده و براي رفع خستگي و آرامش اعصاب بسيار كارآمد است. انار در درمان بيماريهاي كبد، مسموميتهاي خون، خستگي جسمي و عصبي و بالاخره رفع بيماريهاي عفوني و انگلهاي دستگاه گوارش مفيد است.
مطالب مرتبط :
• انار بخوريد تا جوان بمانيد
• عصاره انار، آچار فرانسه طب دارويي طبيعي
• دانشمندان براي نخستين بار به عصاره درماني معجزهآساي انار دست يافتند
• مصرف انار انسان را از ابتلا به پنج نوع بيماري محافظت مي كند
• آب انار از گسترش سرطان پروستات جلوگيري مي كند
• آب انار شادي بخش و مقوي قلب و معده است
نكاتي مهم درباره روغن
نكته اي كه بسياري از ما به آن توجه نمي كنيم اين است كه استفاده از روغنهاي مايع براي انواع سالادها، خورشها و برنج مناسب است ولي براي سرخ كردن بايد از روغنهاي مايع مخصوص سرخ كردن استفاده كنيم. اين روغنها هم گاهي حالت غير يكنواخت پيدا مي كنند و يا در زمستان كدر مي شوند كه به دليل نوع توليد آنهاست و نشانه فساد نيست.
به گزارش هفته نامه سلامت، اين نوع روغن كه به ميزان كمتري چربي اشباع شده دارد و ايزومر ترانس آن هم نسبت به روغن هاي جامد كمتر است، مخصوص سرخ كردن طراحي و توليد شده اند. براي پيشگيري از ابتلا به اضافه وزن و چاقي كه خود زمينه ساز بيماريهائي نظير ديابت، بيماريهاي قلبي و عروقي، افزايش فشارخون، سكته هاي قلبي و مغزي، بيماريهاي اسكلتي استخواني مثل كمردرد، زانو درد و بعضي از انواع سرطانهاست، به توصيه هاي زير توجه كنيد.
1) مصرف انواع چربيها و روغنها را محدود كنيد. (هر گرم چربي يا روغن دوبرابر يك گرم قند يا پروتيين كالري توليد مي كند.)
2) چربيهاي گوشت را قبل از پخت كاملا بگيريد.
3) پوست مرغ و چربيهاي زير پوست مرغ هم مانند چربي هاي گوشت قرمز از نوع اشباع شده هستند، بهتر است آنها راقبل از پخت از گوشت جدا كنيد و دور بريزيد.
4) اگر غذايي را سرخ كرده ايد چربي اضافه آنرا با دستمال پارچه اي يا كاغذي تميز بگيريد.
5) اگر ميخواهيد از آب گوشت يا قلم براي تهيه سوپ استفاده كنيد، بعد از پختن و صاف كردن آن را در جاي سرد بگذاريد و قبل از مصرف اضافه روغن آنرا بگيريد.
6) در هنگام خريداري روغن اطلاعات روي برچسب بسته روغن را بهدقت كنترل كنيد، اين اطلاعات شامل: تاريخ مصرف، نام كارخانه، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، علامت يا مهر استاندارد هستند. اگر بر
چسب تغذيه اي شامل ميزان چربي اشباع و ايزومر ترانس روي روغن(جامد يا نيمه جامد) باشد نشان از تعهد توليد كننده دارد. تنها در اين حالت مي توانيد روغن مناسب تر را انتخاب كنيد.
7) ظرف روغن خصوصا روغن مايع بايد در جاي خشك و خنك و دور از نور نگهداري شود.
8) روغن را هميشه در ظرف در بسته نگهداري كنيد.
9) روغن نباتي نبايد هيچ وقت بوي تند و نامطبوع داشته باشد.
10) در صورت بزرگ بودن ظرف روغن از ظروف كوچكتر به منظور نگهداري موقت روغن مصرفي استفاده كنيد.
11) غذاهاي آب پز سالم تر از غذاهاي سرخ شده هستند. ولي اگر ميخواهيد غذائي را سرخ كنيد روغن را تحت شعله كم و در مدت زمان كوتاه حرارت دهيد.
12) براي سرخ كردن به ويژه سرخ كردن عميق و طولاني از روغن مخصوص سرخ كردني استفاده كنيد.اگر اين نوع روغن را در دسترس نداريد از روغن جامد استفاده كنيد.
13) بهتر است روغن تا حد امكان فقط يكبار تحت حرارت و مورد استفاده قرار گيرد، بنابراين هر بار از مقدار كمي روغن استفاده كنيد.
14) روغن داغ شده را دوباره به ظرف اوليه آن برنگردانيد.
15) روغن نباتي مايع جهت سالاد و پخت غذا مناسب تر از روغن هيدروژنه (جامد) است، بعلاوه ارزش تغذيه اي روغن نباتي مايع بيشتر و سالمتر از روغن نباتي جامد است.
16) كودكان با توجه به رشد سريع و تحركي كه دارند نياز بيشتري به چربي ها دارند . خصو صا اگر وزنشان كم است نبايد محدوديتي براي دريافت چربي داشته باشند ولي بهتر است ذائقه آنها را با مصرف روغنهاي سالم و مايع مثل روغن زيتون، كلزا وآفتابگردان عادت داد.
سه|ا|شنبه|ا|11|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 176]