واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس پليس فتاي اصفهان: ميزان نظارت والدين بر فرزندان در كشور 17 درصد است بايد آگاهي مردم نسبت به فضاي اينترنتي افزايش يابد
خبرگزاري دانشجويان ايران - اصفهان
سرويس: استانها
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اصفهان گفت: فعاليتها و تعامل رسانهها با پليس بايد در جهت فرهنگ سازي و جلب مشاركت و اعتماد مردم و افزايش احساس امنيت در جامعه باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه اصفهان، سرهنگ جهانگير كريمي امروز سهشنبه در نشست تعاملي نيروي انتظامي استان با خبرنگاران اظهار كرد: با همكاري رسانهها بايد در جهت ارتقا سطح دانش و آگاهي مردم گامهاي موثري برداشته شود.
وي افزود: آموزش همگاني، تقويت حس نوآوري در جهت راههاي پيشگيري از جرايم و آسيبهاي اجتماعي، ايجاد وحدت در ميان مردم و نهادهاي مسوول برقراري نظم و امنيت اجتماعي با تعامل و همكاري رسانهها با پليس امكانپذير است.
سرهنگ خسروي:
برداشت 800 ميليون توماني از حساب مردم استان از طريق خريد اينترنتي
سرهنگ خسروي با بيان اينكه پليس فتا نيازمند اطلاع رساني بيشتري از سوي رسانهها است، اظهار كرد: ميزان نظارت والدين بر فرزندان در كشورهاي در حال توسعه و توسعه يافته 79 درصد بوده، ولي در كشور ما متاسفانه اين رقم 17 درصد است.
رييس پليس فتاي استان خاطر نشان كرد: اگر چه نفوذ اينترنت، ماهواره و تلفن همراه، فناوري و. .. در كشور رشد خوبي داشته است، ولي با اين موضوع در خانوادهها و جامعه هوشمندانه برخورد نشده و آسيبها به خوبي شناخته نشدهاند.
خسروي با بيان اينكه فضاي مجازي همزمان با فضاي واقعي در حال حركت است، ادامه داد: هر دو فضا نيازمند حضور فعال و تعامل نزديك پليس با اصحاب رسانه است.
وي تصريح كرد: متاسفانه به دليل عدم آگاهي و شناخت صحيح مردم در خريدهاي اينترنتي 800 ميليون تومان برداشت از حساب افراد در سال جاري در استان انجام شده است.
رييس پليس فتاي استان گفت: اخبار پليس سايبري بسيار مورد توجه سايتهاي اينترنتي است. در جرايم اينترنتي اگر آگاهي مردم نسبت به فضاي مجازي كه قدرتمندترين ابزار مقابله با جنگ نرم است، افزايش پيدا كند، شاهد جرايم اينترنتي نخواهيم بود.
سرهنگ حسينزاده:
به دانش اطلاع رساني رسانهها نيازمنديم
همچنين سرهنگ حسين حسينزاده، رييس پليس آگاهي استان اصفهان نيز گفت: در حال حاضر وضعيت و عملكرد آگاهيها و كلانتريهاي استان قابل مقايسه با چند سال گذشته نيست و ما شاهد رفتارهاي خشن در آگاهيها نيستيم.
وي افزود: پليس براي اطلاع رساني درست و ارتباط بيشتر با مردم به دانش اطلاع رساني رسانهها نيازمند است.
به گزارش ايسنا، در اين نشست تاثير رسانه بر كاركرد و عملكرد نيروي انتظامي، حضور موثر رسانه در جهت حاكميت نظم و ثبات اجتماعي، كاركردها و راهبردهاي رسانه در جهت پيشگيري از جرايم و آسيبهاي اجتماعي، نقش رسانه در مشروعيت بخشي به اقتدار پليس، تكريم ارباب رجوع و ... مورد بررسي قرار گرفت.
انتهاي پيام
سه|ا|شنبه|ا|11|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]