واضح آرشیو وب فارسی:مهر: متكي در يزد:تدوين منشور اصولگرايي/افراد با نظرسنجي در ليست اصولگرايي قرار ميگيرند
تدوين منشور اصولگرايي/افراد با نظرسنجي در ليست اصولگرايي قرار ميگيرند
يزد - خبرگزاري مهر: دبير اجرايي جبهه متحد اصولگرايان گفت: منشور جبهه متحد اصولگرايان در دست تدوين است كه در آن به حوزه هاي مختلف پرداخته شده و به عنوان مواضع جبهه متحد اصولگرايان با آغاز فعاليتهاي تبليغاتي منتشر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر متكي دوشنبه شب در دومين همايش اصولگرايان استان يزد اظهار داشت: جبهه متحد اصولگرايان در اين دوره از انتخابات دستورالعمل هايي دارد و بر اساس آن با نظر شوراي مركزي و آيت الله مهدوي كني، آيت الله مصباح يزدي و نمايندگاني از جامعه روحانيت و جامعه مدرسين، اين ما نيستيم كه براي مردم نماينده تعيين مي كنيم بلكه مردم تعيين كنندگان نماينده جبهه ما هستند.
متكي افزود: تشكيلات ما تنها رصد مي كند و در اين رصد نظر مردم در مورد كانديداهاي ثبت نام شده اصولگرا كه موازين آنها با موازين مورد قبول جامعتين منطبق است، حائز اهميت خواهد بود.
وي با بيان اينكه ظرف دو سه روز آينده نتايج نظرسنجي در مورد افراد به جبهه متحد اصولگرايان اعلام مي شود، تاكيد كرد: اين دوره كساني در فهرست قرار مي گيرند كه در نظرسنجي مردم موفق باشند، گرچه نظرسنجي ها قطعي نيست اما در هر حال نتايج بهتري نسبت به تصميم گيري در جمع ما خواهد داشت.
جبهه متحد اصولگرايان اصل مشاركت مردم را دنبال مي كند/ وحدت اصولگرايان يك استراتژي است
متكي افزود: جبهه متحد اصولگرايان هم در اصل موضوع مشاركت در انتخابات و هم در ساير بخش ها بايد مشوقي براي مردم باشد و مردم احساس كنند كه ما نيز به تكليفمان عمل مي كنيم و به دنبال تحميل نظر خاصي نيستيم و در اين صورت است كه نتيجه انتخابات موجب تحكيم وحدت و تحكيم جبهه متحد اصولگرايان مي شود.
متكي در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اينكه معتقديم وحدت اصولگرايان يك استراتژي است نه يك تاكتيك، بيان داشت: وحدت منبع، منشا و مبدا ديني ماست و در مقابل دوستاني كه اعلام مي كنند رقابت يعني اينكه با هم وحدت نكنيم و مقابل يكديگر بايستيم، حرف ما اين است كه رقابت در اين انتخابات وجود دارد اما شكل آن تغيير كرده بنابراين رقابت منافاتي با اتفاق نظر و وحدت اصولگرايان ندارد.
متكي تاكيد كرد: وحدت يك ضرورت است و هركس بايد خود به اين ضرورت برسد تا به وحدت بپيوندد.
وي ادامه داد: جبهه متحد اصولگرايان در اين انتخابات نخست در مقابل دشمنان ايستادگي خواهد كرد و هدف بعدي آن همچون دوره هاي گذشته تلاش براي مشاركت حداكثري مردم است زيرا مشاركت به معناي تقويت دموكراسي كشور است و اگر تعامل ما مثبت و سازنده باشد، فضاي انتخاباتي ما موجب ارتقا و رشد ما مي شود.
رقيب اصلي ما در انتخابات سلطه جهاني است
دبير اجرايي جبهه متحد اصولگرايان در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه رقيب ما در اين انتخابات سلطه جهاني است، اظهار داشت: انتخابات گذشته معمولا دو قطبي بود و يك طرف اصولگرايان و طرف ديگر اصلاح طلبان قرار داشتند و هر گفتماني كه قالب بود، كانديدايش راي مي آورد اما در اين دوره تصوير به روشني دوره هاي قبل نيست و چهره ها و جريان هاي بسياري بدون تابلو در انتخابات حضور دارند.
متكي يادآور شد: در اين دوره رقباي مرئي و نامرئي بسيار است و اين امر انتخابات مجلس نهم را چند وجهي كرده است.
انتخابات نهم چند وجهي است/ عده زيادي بدون تابلو وارد شده اند
وي ادامه داد: اطلاح طلبان اكنون شرايط خاصي دارند و به دنبال تاكتيك هاي خود هستند و اينكه چه تاكتيكي را در انتخابات استفاده كنند هنوز روشن نيست در حالي كه تاكتيك هاي آنها در دوره هاي قبل روشن بود.
متكي ادامه داد: جريان هايي با عنوان انحرافي و عناوين ديگر وجود دارند كه يارگيري هاي آنها شكل خاصي دارد و از اصولگرا، اصلاح طلب، مقيد، غيرمقيد و تيپ هاي مختلف در آن ديده مي شود و عده زيادي نيز بدون تابلو وارد رقابت شده اند.
دنباله داخلي دشمن به دنبال طرح سناريوي مشاركت 30 درصدي است
وي يادآور شد: همين عوامل انتخابات اين دوره را چند وجهي كرده است اما به طور مشخص در انتخابات دوره نهم يك رقيب اصلي داريم كه در مقابل كل انتخابات ايران ايستاده است كه استراتژي اين رقيب، كاهش مشاركت مردم است و دنباله داخلي آنها نيز به دنبال سناريوي مشاركت 30 درصدي است.
متكي عنوان كرد: اين رقيب به دنبال مشاركت 30 درصدي است تا در جوامع بين المللي اعلام كند نظامي كه 30 درصد ملت آن در انتخابات شركت كرده اند، مشروعيت ندارد.
وي تاكيد كرد: اكنون نيز كه استكبار جهاني فشارهاي خود را بر ايران دو چندان كرده است، دليل آن الهام بخشي انقلاب اسلامي در منطقه و بر هم زدن معادلات آنهاست.
الهام بخشي ايران در منطقه، فشارهاي آمريكا به كشور را دو چندان كرده است
متكي تاكيد كرد: نخستين دليل ما براي شركت در انتخابات، پاسداري از دستاوردهاي انقلاب است.
وي با اشاره به اينكه در طول 32 سال گذشته هشت رئيس جمهور در ايران بر روي كار آمدند كه ديدگاه ها و فازهاي سياسي آنها كاملا با هم متفاوت بود افزود: مردم در هر دوره بر اساس گرايش و تفكر خود روساي جمهور خود را انتخاب كردند و اين نشان از نشاط و زنده بودن جامعه ايراني در سياست دارد.
متكي ادامه داد: همين نشاط و پويايي سبب شد تا مردم منطقه به مقايسه روساي جمهور خود كه برخي از آنها 40 سال بر سر كارند با ايران بپردازند و اين يعني الهام بخشي انقلاب اسلامي.
متكي تاكيد كرد: امروز فشار آمريكا به ايران نيز به اين دليل است كه هرچه بررسي مي كند مي بيند كه نهضت اسلامي در منطقه را انقلاب اسلامي ايران الهام بخشي كرده است.
© 2003 Mehr News Agency .
سه|ا|شنبه|ا|11|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]