واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون پرورشي و تربيت بدني سازمان آموزش و پرورش زنجان: اعتبار كيفيتبخشي فعاليت پايه اول متوسطه نسبت به سال قبل 60 درصد كاهش يافته است
خبرگزاري دانشجويان ايران - زنجان
سرويس: شهرستانها
معاون پرورشي و تربيت بدني سازمان آموزش و پرورش استان زنجان گفت: به دليل تغييراتي كه در طول 30 سال انقلاب اسلامي از طريق معادلات جهاني و فرهنگي به وجود آمده است، نظام آموزش و پرورش بايد خود را با اين تغييرات هماهنگ ميكرد كه در اين ميان ميتوان گفت مهمترين رويكرد انقلاب اسلامي ، آشنا كردن دانش آموزان با تربيت اسلامي و قرآني است.
رضا نظري در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه زنجان، گفت: در طول ايام دهه فجر بيش از 25 طرح توسط اداره كل نوسازي و تجهيز مدارس افتتاح شد كه اين طرحها در بخشهاي فضاي آموزشي ، سالن ورزشي و نمازخانه است.
وي با اشاره به اين كه قبل از انقلاب اسلامي ايران رويكرد نظام آموزش و پرورش بر مبناي نظري بوده است، افزود: با توجه به رشد و توسعه كشورمان در طول 30 سال ، نياز به نيروهاي فني و مهارتي افزايش پيدا كرد كه در حال حاضر نيز بيش از 270 رشته كار و دانش در كل كشور فعال هستند.
معاون پرورشي و تربيت بدني سازمان به برنامههاي دهه فجر اشاره كرد و ادامه داد: آغاز مسابقات فرهنگي ، هنري ، تجليل از دانش آموزان برتر در عرصههاي مختلف ، اعزام به اردوهاي دوستدار ولايت و اجراي همايشهاي مختلف از برنامههاي اصلي سازمان در ايام دهه فجر است.
نظري با بيان اين كه متاسفانه بحث كسري بودجه يكي از دغدغههاي اصلي سازمان آموزش و پرورش به شمار ميآيد ، يادآور شد: بحث تامين كسري بودجه بر اين مبنا است كه تحت عنوان لايحه به مجلس ارائه ميشود كه متاسفانه استان زنجان نيز به عنوان يكي از استانهايي محسوب ميشود كه درگير كسري اعتبارات و بودجه است.
وي تصريح كرد: اعتبارات كيفيت بخشي فعاليت پايه اول متوسطه نسبت به سال قبل 60 درصد كاهش يافته كه اين امر طبيعتاً در بحث آموزش تاثيرگذار است.
اين مقام مسؤول به بحث آموزش در زمينه كاهش آسيبهاي اجتماعي اشاره كرد و گفت: در سال 85، بيش از 150 ميليون تومان براي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي در سطح استان هزينه شده است كه متاسفانه اين ميزان در سال جاري ، 14 ميليون تومان بوده است.
نظري گفت: با وجود اعتبارات محدود نميتوان در زمينه آموزش و پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي موفق عمل كرد ، زيرا به غير از آموزش نميتوان با چيز ديگري در زمينه پيشگيري موفق بود.
نظري گفت: با مشاركت كليه دستگاههاي اجرايي و خانوادهها ميتوان جلوي بحران موج ايدز و اعتياد را با ارائه آموزشهاي لازم گرفت كه در اين ميان برگزاري كارگاههاي آموزشي ويژه والدين و انجمنهاي مدارس از اهميت ويژهاي برخوردار است.
وي آخرين سرانه ورزشي مصوب شده براي هر دانش آموز را 550 تومان اعلام و خاطرنشان كرد: اين سرانه ، رقم قابل ملاحظهاي نيست و در تلاش هستيم كه سرانه ورزشي را به ازاي هر دانش آموز حداقل به رقم 5 هزار تومان برسانيم تا مدرسه بتواند ملزومات مصرفي يك سال دانش آموزان را تامين و تجهيز كند.
اين مقام مسؤول اظهار كرد: با توجه به اين كه تراكم دانشآموزي ما با رشد منفي مواجه است ، در زمينه تامين فضاهاي آموزشي مشكل خاصي وجود ندارد و تنها مشكل ما در خصوص تامين فضاهاي پرورشي و ورزشي است.
نظري در پايان گفت: اعتبارات و تسهيلات ويژه اي در دولت نهم براي تخريب و بازسازي برخي فضاها در نظر گرفته شده است كه اين امر مي تواند بسياري از مشكلات را حل كند.
انتهاي پيام
جمعه|ا|18|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]