واضح آرشیو وب فارسی:رسالت: تحريم نفتي، تهديد يا فرصت
تحريم نفتي، تهديد يا فرصت
محمد ناظمي
غرب و آمريكا براي مهار انقلاب اسلامي ايران، ترفند جديدي را در دستور كار خود قرار دادند و اعلام نمودند كه از اين به بعد خريد نفت را از ايران متوقف خواهند ساخت تا شايد بتوانند پس از «تحريم و تهديد نظامي»، از طريق كاهش درآمد ارزي بر اقتصاد ايران فشار وارد نموده و در آستانه انتخابات مجلس شوراي اسلامي و به وجود آمدن التهابات سياسي، باعث نارضايتي مردم و عامل رويگرداني آنها از نظام مقدس جمهوري اسلامي شوند و يا مانعي براي رشد و گسترش بيداري اسلامي در منطقه و كشورهاي اسلامي گردند. غرب و آمريكا از بدو پيروزي انقلاب اسلامي تا به امروز براي مقابله و رويارويي با نظام جمهوري اسلامي ايران از هر اقدام خصمانهاي بهره جستهاند، از حمله نظامي به طبس وجنگ تحميلي تا تحريم اقتصادي و فتنه 88 و نفوذ در اركانهاي حاكميتي و ... وليكن هرگز نتوانستهاند و نخواهند توانست به مقاصد خود برسند چرا كه پايههاي اين نظام مقدس ريشه در آرمانهاي شهيداني دارد كه درس مقاومت و پايداري آنها فراموش ناشدني شده است. تصوير دشمن از ايران اسلامي، تصوير نادرستي است. اين تصوير باعث شده است تا هر اقدامي به ضد آن تبديل شده و نتيجه عكس برايشان عايد گردد. صاحبنظران جهاني و مردم آزاديخواه جهان و رهبران مبارزه در كشورهاي اسلامي همه و همه اذعان دارند كه ايران اسلامي پس از جنگ تحميلي و تحريم اقتصادي و فتنه 88، مقتدرتر و با عزمي راسختر از گذشته ظاهر شده است. به طور قطع و يقين تحريم نفتي و تهديدات نظامي و ترورهاي كور دانشمندان ايراني كه امروز در دستور كارشان قرار گرفته است باز هم در آينده سرنوشت تابناكي براي ايران رقم خواهد زد و در مقابل، سيهروزي براي غرب و آمريكا به دنبال خواهد داشت. تحريم نفتي براي ايران اسلامي يك فرصت طلايي است، منوط به اينكه تدابير خاص براي مقابله و خنثي نمودن دسيسههاي دشمن اتخاذ شود؛
- از قبل و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، همواره اين اعتقاد وجود داشته است كه ارز حاصل از فروش نفت خام صحيح هزينه نميشود و عاملي براي ناكارآمدي اقتصاد ملي، دامن زدن به رانتخواري و فساد اقتصادي شده است. مديريت اقتصاد بدون اتكا به فروش نفت خام يكي از آرزوهاي ملت بزرگ ايران بوده است. فراز و نشيبهاي درآمد ارزي همواره خسارتهاي سنگيني به توليد وارد ساخته است و به مصرفزدگي كالاهاي غير ضروري دامن زده است.
- فروش نفت خام به غرب و مجددا خريد بنزين به عنوان فرآورده اصلي از آنها شايد يكي از غير عاقلانهترين اقداماتي بود كه تا گذشته نه چندان دور انجام ميشد و اين اقدام ادامه داشت تا اينكه غرب از فروش بنزين به ايران خودداري نمود. اين تصميم باعث شد كه ايران نه تنها بنزين مورد نياز خودش را توليد كند بلكه بتواند صادرات هم داشته باشد.
- فروش نفت خام به دشمن با قيمت ارزان اگر خيانت نباشد، حداقل فروش سرمايه نسلهاي آينده است كه قطعا بهتر از ما مديريت خواهند كرد. چرا كه حتي امروز جوانهاي مومن و متعهد به انقلاب نشان دادهاند كه در هر عرصهاي پيروز ميدان هستند و شاهد مثال آن عرصه انرژي هستهاي ميباشد.
- اساسا بيمعني است كه ديپلماسي نفتي ايران تدافعي باشد. ديپلماسي تهاجمي كه تهديد به بستن تنگه هرمز و رايزني با كشورهاي عضو اوپك و فروشنده نفت ميتواند ازجمله آنها باشد بسيار پر اهميت است. با توجه به وجود آمدن نارضايتيهاي گسترده در غرب و آمريكا كه عمدتا ناشي از سياستهاي غلط اقتصادي و ناهنجاريهاي برآمده از نظام سرمايهداري ميباشد، عدم فروش نفت به آنها كه همواره امام راحل (ره) هم بر اين موضوع به عنوان يك سياست بازدارنده توجه ميدادند و يا فروش نفت به قيمت واقعي آن، فروپاشي نظام سلطه و نظام سرمايه داري را نزديكتر خواهد ساخت.
- غرب و آمريكا پس از اينكه از جنگ سخت و جنگ نرم نتيجه نگرفتند و انقلاب اسلامي در ايران و بيداري اسلامي در منطقه را رشد يابندهتر يافتند به صورت علني وارد جنگ نفت و اقتصاد شدهاند. در اين ميدان مبارزه ملت بزرگ ايران باز پيروز خواهد بود مشروط بر اينكه وحدت ملي حول محور رهبري معظم انقلاب اسلامي حفظ شود، آتش تفرقه و تخريب به اين سرمايه عظيم نرسد، انتخابات مجلس نهم باشكوهتر و بدون التهابات سياسي مخرب برگزار شود و دشمن موفق نشود كه فضاي اقتصادي كشور را نامتعادل جلوه داده و جو رواني مورد نظرش را دامن بزند. در اين شرايط است كه تهديد متوجه دشمن خواهد شد و بازنده اصلي او خواهد بود و براي ايران و اسلام عزيز و انقلاب اسلامي فرصت خواهد ساخت.
شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: رسالت]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 192]