واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /ورزش در مسير انقلاب/ مظفري: در ساخت و ساز پيشرفت داشتهايم ورزش از بيبرنامگي ضربه ميخورد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
رييس پژوهشكده تربيت بدني و علوم ورزشي گفت: گام اول در پيشرفت ورزشي كشور برنامهريزي است و سازمان تربيت بدني به عنوان اصليترين سياستگذار ورزش كشور بايد چشمانداز شفافي براي ورزش تعيين كند.
اميراعلم مظفري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تصريح كرد: بودجه ورزش طي 30 سال گذشته رشد بسيار بالايي داشته است كه اين امر نشان دهنده اين است كه مسوولين به ورزش علاقهمندند. اما بودجه ورزش بايد در ابعاد مختلف صرف شود؛ با توجه به اهميت توسعه ورزش در بعد همگاني بايد بخش اعظم اين بودجه به ورزش آموزش و پرورش و دانشگاهها اختصاص يابد. صرف بودجه در ورزش قهرماني كه فقط يك عده قليل از يك جمعيت كثير را پوشش ميدهد كار مناسبي نيست. ورزش قهرماني ميوه ورزش همگاني است. بايد بهترينها را از دل ورزش همگاني بيرون آورده به ورزش قهرماني ببريم.
وي افزود: در حال حاضر جمعيت ايران نسبت به پيش از انقلاب دو برابر شده است. اما، قاعدتا با توجه به اين افزايش جمعيت نتوانستيم زير ساختهاي ورزش را براي همه اقشار جامعه فراهم كنيم و در اين بين مدارس ما از اين بابت مشكلات بيشتري دارند.
مظفري با بيان اينكه يكي ديگر از مشكلاتي كه در ورزش وجود دارد و بايد برطرف شود، تعداد مراكز تصميمگيري است، به ايسنا گفت: در حال حاضر سازمان آموزش و پرورش، كارگران، آموزش عالي و... درگير ورزش هستند و هنوز يك سازمان سياستگذار قاطع در ورزش نداريم.
وي به تدوين طرح جامع به عنوان يكي از اقدامات مثبت در ورزش اشاره كرد و گفت: كارشناسان بسياري در تدوين طرح شركت كردهاند. افراد بيسوادي طرح را ننوشتند و بايد به چيزي كه در هيات وزيران تصويب شده بود، احترام ميگذاشتيم و اگر احساس ميكرديم كه طرح به درد نميخورد با كار كارشناسي محاسن و معايب آن را ارزشيابي ميكرديم.
مظفري تاكيد كرد: بايد مطالعه درست انجام شود. هر كاري برنامهريزي، مديريت و امكانات ميخواهد. اگر درست برنامهريزي كنيم، پيشرفت ميكنيم. لازم است مسوولين ورزش كشور گام اول را بردارند و چشمانداز آينده ورزش كشور را روشن كنند. سازمان تربيت بدني سياستگذار ورزش است و بايد سياست مدوني را تعيين كند. ورزش از بيبرنامگي ضربه ميخورد.
رييس پژوهشكده تربيت بدني تاكيد كرد: بايد واقع بينانه نگاه كنيم و بدون حب و بغض قضاوت كنيم، ما در ساخت و ساز پيشرفت كردهايم. اين پيشرفت در ميادين ورزشي هم ديده ميشود ولي پيشرفت بايد تثبيت شده باشد نه اينكه دچار نوسان شود.
وي بر لزوم توجه به تاثير ورزش بر سلامت رواني و اجتماعي جامعه تاكيد و اظهار كرد: بايد كاري كنيم كه ورزش به اين هدف خود نزديك شود در كشورهاي پيشرفته بسياري از مشكلات مربوط به پيشگيري و درمان بيماريها را از طريق ورزش حل ميكنند.
شنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]