واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معرفي داوران بخش اقلام تبليغاتي جشنوارهي فيلم فجر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما
حسين زندباف، محمدرضا شرفالدين، مرتضي پورصمدي، محمد عليقليزاده و محمدحسين نيرومند به عنوان داوران بخش اقلام تبليغي جشنواره فيلم فجر معرفي شدند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از روابط عمومي جشنواره فيلم فجر، بخش مسابقه مواد تبليغاتي و اطلاعرساني سينماي ايران در قالب بخشهاي «مسابقه عكس فيلم»، «مسابقه پوستر فيلم»، «مسابقه گرافيكي محيطي فيلم» و «مسابقه تيزر و آنونس فيلم» به اجرا درميآيد.
اين بخش، به منظور اعتلاي هنر ـ صنعت سينماي ايران، مواد تبليغاتي و اطلاعرساني فيلمها طراحي و پيش بيني شده است.
آثار قابل ارائه در اين بخش مربوط به فيلمهايي خواهد بود كه در فاصله زماني بيست و نهمين تا سيامين جشنواره بينالمللي فيلم فجر به نمايش عمومي درآمدهاند.
حسين زندباف تدوينگر، تهيه كننده و كارگردان سينما متولد 1325 ساري است. وي فعاليت در سينما را سال 1350 آغاز كرد.
او تدوينگر 74 فيلم از جمله مهاجر، ساوالان، از كرخه تا راين، حمله به اچ 3، توفان شن، شبهاي روشن و... بوده و بارها نامزد و برنده سيمرغ بلورين جشنواره فيلم فجر شده است.
محمدرضا شرفالدين، فارغالتحصيل رشته عكاسي از دانشگاه تهران. از سينماگران و تهيهكنندگان ايراني و رئيس انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس است. او در زمينههاي مختلف سينما چون طراحي جلوههاي ويژه، تهيهكنندگي و... فعال بوده و جلوههاي ويژه بيش از 50 فيلم را برعهدهدار بوده و براي فيلمهايي چون كانيمانگا، انسان و اسلحه، هور در آتش، كيميا، پرواز خاموش و قارچ سمي سيمرغ بلورين جلوههاي ويژه جشنواره فيلم فجر را گرفته است.
مرتضي پورصمدي متولد همدان عكاس و فيلمبردار ايراني و از فعالان سينماي مستند و عكاسي مردم نگار ايران است. وي تحصيلات را تا دوره متوسطه در همدان ادامه داد و سپس براي ادامه تحصيل در رشته فيلمبرداري در مدرسه عالي راديو و تلويزيون به تهران آمد.
وي پس از فارغالتحصيل شدن، به عنوان فيلمبردار در تلويزيون مركز كرمانشاه مشغول به كار شد. در سال 62 وي به تهران منتقل شد و فيلمبرداري مستند را به شكل حرفه اي ادامه داد و در سال 1376 بعد از 25 سال فعاليت باز نشسته شد و هم اكنون به عنوان فيلمبردار در سينما و تلويزيون فعاليت دارد.
محمدحسين نيرومند متولد 1343ـ مشهد، ليسانس طراحي صنعتي، دانشگاه تهران، ايران. از جمله فعاليت هاي وي مي توان به موارد زير اشاره كرد: مديرمسئولي كيهان كاريكاتور، مديريت گروه جوان طرح و برنامه شبكه دو سيما1380 ـ 1375، مديريت گروه طرح و برنامه شبكه دو سيما ، سرپرستي مركز هنرهاي تجسمي حوزه هنري، مشاورت هنري مدير مركز توليد انيميشن سازمان صدا و سيما (صبا)، عضويت در تحريريه (كميك جهاني) نشريه بينالمللي كارتون، دبيري شوراي ارزشيابي هنرمندان ، نويسندگان و شاعران كشور، مشاورت هنري رياست حوزه هنري، رياست سازمان توسعه سينمايي سوره و...
انتهاي پيام
چهارشنبه|ا|5|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]