تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821124309




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پذيرش دانشجوي آزاد صندلي‌هاي خالي دانشگاه‌هاي دولتي را پر مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:پرتال دانشگاهی کشور: عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ظرفيت‌هاي خالي دانشگاه‌هاي دولتي، پذيرش آزاد دانشجو در اين دانشگاه‌ها را مطلوب ارزيابي و تاكيد كرد: اگر داوطلبان ورود به دانشگاه در دانشگاه‌هاي كشور پذيرش نشوند با هزينه بيشتر به خارج از كشور مي‌روند و مشكلات فرهنگي را با خود مي‌آورند.

اسفنديار اختياري در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، درباره تاييد طرح پذيرش پولي دانشجو در دانشگاه‌هاي دولتي توسط شوراي نگهبان با اشاره به پذيرش شبانه در دانشگاه‌هاي دولتي گفت: به نظر من مجلس قانون جديدي را تصويب نكرده‌ بلكه آنچه هم‌اكنون اتفاق مي‌افتد را تصويب كرد.

نماينده زرتشتيان در خانه ملت ادامه داد: درست است كه در اين سبك پذيرش نبايد پول ملاك باشد، بلكه بايد سابقه تحصيلي و شركت در آزمون هم حائز اهميت باشد، اما در شرايط فعلي كه حدود سيصد هزار صندلي در دانشگاه‌هاي دولتي خالي است و دولت نمي‌تواند اعتبار پذيرش دانشجوي رايگان براي پر كردن آنها را تامين كند مجبور به پذيرش دانشجوي آزاد هستيم تا اين امكانات هدر نرود.

وي هم‌چنين خاطرنشان كرد: من و ديگر اعضاي كميسيون هم قبول داريم كه بايد به نخبگان‌مان اجازه دهيم دولت آنها را حمايت كند، اما زماني كه اين امر نمي‌تواند محقق شود اين سوال پيش مي‌آيد كه با اين صندلي‌هاي خالي بايد چه كار كنيم و چون جوابي براي اين سوال نداريم مجبور به پذيرش دانشجوي آزاد مي‌شويم.

رييس كميته پژوهش و فناوري مجلس افزود: درست است كه در پذيرش دانشگاه‌هاي دولتي اولويت پذيرش بايد با نخبگان و داوطلبان مناطق محروم باشد اما براي پر كردن ظرفيت‌هاي خالي چاره‌اي جز پذيرش آزاد دانشجو در اين دانشگاه‌ها نداريم، چراكه عملا با خالي ماندن اين صندلي‌ها امكانات و توان اساتيد هدر مي‌رود، لذا بايد به دانشگاه‌ها اجازه دهيم كه ظرفيت خالي را از طريق پذيرش دانشجويان آزاد پر كنند؛ دانشجويان آزادي كه از لحاظ سطح علمي كيفيت دارند اما كيفيت لازم را براي اين‌كه بتوانند به صورت دولتي پذيرفته شوند، ندارند.

اختياري تاكيد كرد: نبايد فراموش كنيم كه اگر ما اين دانشجويان را جذب نكنيم كشورهاي منطقه به سرعت آنها را با كيفيت پايين‌تر جذب مي‌كنند و عملا مشكل فرهنگي هم پيدا مي‌كنيم، چراكه وقتي دانشجو به كشور ديگري مي‌رود مشخص نيست با چه سيستمي زندگي مي‌كند، با چه كساني ارتباط دارد و چه اتفاقاتي برايش مي‌افتد، لذا اين معضل تبديل به مشكلات مضاعف براي كشور خواهد شد.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس ضمن موافقت با طرح پذيرش دانشجوي پولي گفت: ظرفيت‌هاي خالي دانشگاه‌هاي دولتي بر اساس اولويت بايد پس از نخبگان در اختيار بقيه افراد كه آنها هم از سطح علمي خوبي برخوردارند، قرار گيرد.

وي در خاتمه با تاكيد بر اين‌كه درمصوبه پذيرش آزاد دانشجو، برگزاري آزمون و سوابق تحصيلي براي ورود به دانشگاه در نظر گرفته شده است، خاطرنشان كرد: حتي مقرر شد كه در مدرك اين دانشجويان نحوه پذيرش آنها درج شود، به تعبير بهتر در مدرك آنها درج مي‌شوند پذيرش آزاد، حال كه سيستم‌هاي كنترل وجود دارد، چرا از پذيرش دانشجو امتناع كنيم.
1389/10/25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پرتال دانشگاهی کشور]
[مشاهده در: www.unp.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن