واضح آرشیو وب فارسی:فارس: زارعي: هيچ حزبي توانايي بازسازي اقتدار رژيم صهيونيستي را ندارد
خبرگزاري فارس: يك كارشناس مسائل خاورميانه در تحليل انتخابات پارلماني رژيم صهيونيستي گفت: هر حزب يا هر گروهي كه قدرت را در تلآويو بدست بگيرد، توانايي بازسازي اقتدار اسرائيل را ندارد.
سعدالله زراعي در گفتگو با خبرنگار بينالملل خبرگزاري فارس با اشاره به شرايط كنوني رژيم صهيونيستي در سايه برگزاري انتخابات پارلماني گفت: جو حاكم بر اين انتخابات برخاسته از شرايط داخلي و تحليلي است كه شهروندان اين رژيم از مسائل دارند.
وي با بيان اينكه رژيم صهيونيستي در جنگ 33 روزه لبنان و جنگ 22 روزه غزه متحمل شكست شد، افزود: اكنون خلاء امنيتي در جامعه صهيونيستي به خوبي به چشم ميخورد. ساكنان سرزمينهاي اشغالي به دولتمردان خود اعتماد ندارند. زيرا احساس ميكنند دولت آنان و بطور كلي، سيستم اسرائيل از اقتدار لازم برخوردار نيست.
اين كارشناس مسائل خاورميانه با اشاره به اينكه شهروندان صهيونيست ميكوشند گامي در راستاي اقتدار رژيم صهيونيستي بردارند، گفت: صهيونيستهاي ساكن سرزمينهاي اشغالي در انتخابات پارلماني خود ميكوشند به اشخاص و گروههايي راي بدهند كه از عملكرد و گفتار آنها بوي قدرت برخاسته ميشود. بنابراين، طبيعي است كه در اين فضا حزب ليكود آراي بيشتري بدست آورد.
زراعي تاكيد كرد: گرايش به حزب ليكود نمايانگر بحراني بودن جامعه صهيونيستي است، با اين حال ميتوان گفت كه اين حزب و هيچ شخصيت اسرائيل نميتواند امنيت و اقتدار را به اين رژيم باز گردانند.
اين كارشناس مسائل خاورميانه در تحليل ناتواني رژيم صهيونيستي در بازسازي اقتدار خود گفت: اين رژيم از دشمنان شكستناپذير خود متحمل شكستهاي پياپي شدهاست بنابراين توانايي بازسازي اقتدار خويش را ندارد و علاوه بر اين حزبالله لبنان و جنبش حماس فرصتي به تلآويو نميدهند تا اقتدار خود را بازسازي كند.
وي تاكيد كرد: رژيم صهيونيستي چارهاي ندارد جز اينكه واقعيتهاي منطقه را بپذيرد و با مقاومت منطقهاي كنار بيايد و اين درحالي است كه تلآويو در برزخ تصميمگيري درباره كنار آمدن با مقاومت است.
اين كارشناس مسائل منطقه در تحليل اين برزخ رژيم صهيونيستي گفت: پذيرش مقاومت به معناي سقوط رژيم صهيونيستي است و مقابله با مقاومت نيز به معناي تشديد بحران براي اين رژيم است. چرا كه اسرائيل توانايي مقابله با مقاومت را ندارد.
وي افزود: تلآويو اميدوار است كه قدرتها و كشورهاي ثالث نظير سازمان ملل، آمريكا، اروپا، بعضي كشورهاي عربي كمك كنند تا اسرائيل از اين برزخ خارج شود. به اين معنا كه آنها يك وفاقي در ارتباط با امنيت رژيم صهيونيستي و فشار بر گروه مقاومت حاصل كنند.
زراعي هدف از فشار به گروههاي مقاومت را وادار كردن آنها به فاز سياسي دانست و اظهار داشت: آنها ميخواهند با اين كار مقاومت ، سلاح را كنار بگذارد نه اينكه گروههاي مقاومت وارد فاز سياسي شوند و هم سلاح داشته باشند.
اين تحليلگر مسائل خاورميانه با بيان اينكه اسرائيل در عرصه فلسطين با دو جريان كاملا متفاوت روبروست ، گفت: گروههايي كه در طيف مقاومت قرار دارند، اصولا رژيم صهيونيستي را قبول ندارند و فلسطينيهايي كه پاي ميز مذاكره ميروند، هيچ ارتباطي با گروههاي مقاومت ندارند و اين در حالي است كه اسرائيل انتظار دارد، نتيجه مذاكرات صلح به خلع سلاح مقاومت منجر شود اما وقتي ملاحظه ميكند مذاكرات چنين نتيجهاي در بر ندارد، به مصوبات مذاكرات صلح پايبند نيست و اين نيز يكي از چالشهاي پيش روي دولتهاي صهيونيستي است.
وي با تاكيد بر اينكه مقاومت و مذاكرات صلح از مهمترين چالشهاي پيش روي دولتهاي صهيونيستي است، عنوان داشت: فلسطينيها عادت كردهاند، از يك روش مشترك عليه دولتهايي كه در تلآويو به قدرت ميرسند، استفاده كنند. به همين دليل براي شهروندان فلسطيني هيچ تفاوتي ندارد كه نتانياهو، ليوني يا هر كس ديگري قدرت را در تل آويو بدست بگيرد ، آنها روش خود را در مبارزه ادامه خواهد داد.
زارعي در پايان تاكيد كرد: شخصيتهاي صهيونيستي هيچ تاثيري در روند تحولات منطقه به جا نميگذارند. زيرا رژيم صهيونيستي ناتوان از مقابله با بحران است و اين ناتواني مطلق است و تمام اركان و شخصيتهاي اسرائيلي را در بر ميگيرد.
انتهاي پيام/ر
سه|ا|شنبه|ا|22|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]