تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813233217




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بيماري ام اس در مناطق سردسير شيوع بيشتري دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بيماري ام اس در مناطق سردسير شيوع بيشتري دارد
تبريز- مدير گروه بيماري هاي مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكي تبريز گفت: در استان هاي سردسير بيماري ام اس شيوع بيشتري نسبت به ساير استان ها در كشور دارد.


هرمز آيرملو روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: ايران جزو كشورهايي است كه با شيوع بالاي بيماري ام.اس مواجه است.

وي گفت: بيماري ام اس يا " مولتيپل اسكلروزيس " همانند ساير بيماري هاي خود ايمني است كه سير تكاملي آن از يك بيمار تا بيمار ديگر متفاوت است.

وي با اشاره به اينكه اين بيماري توسط بدن فرد ايجاد شده و مجموعه اي از عوامل ژنتيكي و محيطي در بروز اين بيماري دخيل هستند افزود: زندگي شهري و استرس تاثير بسيار زيادي در روند اين بيماري دارد.

آيرملو گفت: ابتلا به بيماري ام اس يك فاجعه نيست وتمام مبتلايان سير بدخيمي اين بيماري را طي نمي كنند.

وي ادامه داد: بسياري از بيماران پيشرفت هاي تحصيلي و كاري قابل توجهي داشته اند.

وي اظهار كرد: فعاليت ورزشي، مصرف منظم داروها، كاهش استرس، فراهم ساختن محيطي سرشار از آرامش و حمايت عاطفي اعضاي خانواده از تشديد حمله هاي ام اس پيشگيري مي كند.

مدير گروه بيماري هاي مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكي تبريز با اشاره به اينكه سن ابتلا به اين بيماري 20 الي 35 سالگي است، ادامه داد: زنان بيشتر از مردان به اين بيماري مبتلا مي شوند.

وي افزود: بيش از يكصد نوع ژن عامل اين بيماري شناسايي شده و پزشكان بايد دقت كنند تا دارويي تجويز شود كه براي بيمار مضر نباشد.

وي اظهار كرد: 10 درصد هزينه داروي بيماران ام اس را خود بيمار و 90 درصد آن را بيمه پرداخت مي كند.

آيرملو افزود: براي بيماري هاي خاصي همچون ام اس بايد تمهيداتي در سيستم درماني كشور در نظر گرفته شود تا هزينه هاي درماني توسط دولت پرداخت شود.

وي گفت: آمار بيماران در استان بالاي چهار هزار نفر مي باشد كه از اين تعداد فقط دوهزار و 21 نفر عضو انجمن ام اس استان مي باشند.

وي افزود: مصرف غذاهاي ساده و خانگي و در حد امكان دوري ازفست فودها، غذاهاي پرچرب و گوشت قرمز از تحريك سيستم ايمني جلوگيري مي كند.

مدير گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكي تبريز گفت: بيماران ام اس بايد در طول روز از تمام مواد غذايي هرم غذايي به اندازه مناسب استفاده كنند.

وي ادامه داد: مصرف سبزيجات تازه و ميوه هاي رنگي به دليل وجود آنتي اكسيدان در آن و دريافت ويتامين دي و كلسيم در طول روز براي بيماران توصيه مي شود.

وي با اشاره به اينكه فيزيوتراپي و ورزش هاي مكرر مي تواند براي نگهداري بدن در وضعيت مناسب كمك كند، گفت: بهترين ورزش براي اين بيماران شنا مي باشد.

6120/587/ 1645

انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30770903

چهارشنبه|ا|28|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 370]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن