تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850078136




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مديرعامل نفت مناطق مركزي خبر داد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل نفت مناطق مركزي خبر داد
خبرگزاري فارس: مديرعامل نفت مناطق مركزي با بيان اينكه در ميدان مشترك گنبدلي در شمال شرق كشور به دليل محدوديت فراورش در پايين دست توليد در زمستانها متوقف مي‌شود، گفت: دو طرح براي آينده ميدان گنبدلي به وزير نفت ارائه كرده‌ايم و با هماهنگي و افزايش ظرفيت پالايشگاههاي گاز در زمستان هم از اين ميدان توليد خواهيم كرد.


به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، مهدي فكور در نشست خبري در محل اين شركت اظهار داشت: شركت نفت مناطق مركزي در چهاردهمين سال تاسيس خود به عنوان شركت برتر در زمينه تحقق برنامه‌ها و پروژه‌ها شناخته شد.
وي افزود: در سال گذشته با تطابق جريان نقدينگي تزريق شده توسط شركت ملي نفت با نيازهاي نفت مناطق مركزي و هماهنگي خوب انجام شده و با وجود اينكه كمتر از اعلام نيازمان منابع دريافت كرديم تزريق مالي به موقع و در جاي خود انجام شد و توانستيم در ميان شركتهاي زيرمجموعه شركت ملي نفت رتبه برتر را كسب كنيم.
مديرعامل شركت نفت مناطق مركزي با بيان اينكه رتبه‌بندي شركتها براي اولين بار انجام شد گفت: نفت مناطق مركزي اين رتبه را با وجود حادثه دكل نفت‌شهر در سال 89 به دست آورد.

*زيمنس مشتاق بود بداند چگونه توربين‌هاي پيشرفته آنها را تعمير كرده‌ايم

وي در ادامه گفت: امسال ركورد توليد 309 ميليون متر مكعب گاز را به دست آورديم اما با توجه به اينكه امسال بصورت عمومي سرماي شديدي در كشور وجود نداشت با برنامه ۳25 ميليون متر مكعبي با توجه به عدم وجود تقاضا هنوز فاصله داريم.
فكور با بيان اينكه در پيگيري ساخت داخل تجهيزات نفتي رشته‌هاي درون‌چاهي، ول هد شير ايمني درون‌چاهي و تجهيزات ديگري را نيز به خط توليد رسانديم اضافه كرد: براي اولين بار رشته درون‌چاهي با فشار 10 هزار بار را كه انحصارا توليد كننده آمريكايي دارد در دستور كار قرار داديم كه مراحل انتخاب مواد و طراحي و ساخت بعضي از قطعات اساسي آن انجام شده است.
وي اظهار داشت: مياديني چون خامي، سپيد باغون، دي و امثال آنها فشارهاي بالاي 8 هزار بار دارند كه با توليد رشته‌هاي 10 هزار بار مشكل توسعه آنها برطرف خواهد شد.
مديرعامل نفت مناطق مركزي در ادامه با بيان اينكه توربين SGT400 زيمنس فقط در انگلستان ساخته مي‌شود، افزود: زيمنس بدقولي كرد و توربين‌هاي خارج شده از سرويس كه برخلاف تعهد كاركرد 24 هزار ساعته تنها 8 هزار ساعت كار كرده بودند را تعمير نكرد و ما خود اقدام به تعمير اين توربين‌هاي پيچيده كرديم.
وي با اشاره به انتقال بيش از 30 ميليون مترمكعب گاز توسط اين توربين‌ها در كشور گفت: تاكنون تنها قريب به 100 توربين از اين مدل توليد شده كه 32 عدد در خاورميانه نصب شده است و براي اولين بار نفت مناطق مركزي با تيمي متشكل از خبرگان داخلي توربين‌ها را تعمير و دوباره راه‌اندازي كرد.
وي تصريح كرد: زيمنس مشتاق بود كه بداند كه ما چگونه اين كار را انجام داده‌ايم اما ما ورود نمايندگان آنهارا به سايت توربين‌ها ممنوع كرديم.
فكور اضافه كرد: در دو يا سه ما آينده خبر مونتاژ برخي قطعات اساسي اين توربين‌ها را كه در هيچ جاي دنيا ساخته نمي‌شود اعلام خواهيم كرد.

*استفاده ار فن‌آوري نانو در كاهش مصرف سوخت دكل‌هاي حفاري

وي در ادامه اظهار داشت: براي اولين بار در صنعت نفت از فناوري نانو براي كاهش مصرف سوخت ديزل‌ژنراتورهاي دكل‌هاي حفاري استفاده كرديم.
وي با اشاره به مصرف روزانه 8 هزار ليتر سوخت توسط هر دكل حفاري اظهار داشت: فعلا اين فناوري را روي دو ديزل‌ژنراتور با سوخت‌هاي متفاوت تست كرديم و با توجه به موفقيت‌آميز بودن اين تست‌ها براي استفاده از آن در همه دكل‌هاي حفاري برنامه‌ريزي مي‌كنيم.
مديرعامل نفت مركزي با بيان اينكه طراحي و ساخت اولين نانو فيلتر گاز را براي اولين بار با دانشگاه شيراز به پايان رسانديم و آن را در ميدان تابناك تست كرديم گفت: استفاده از اين نانو فيلترها باعث مي‌شود يكسري از تجيهزات را حذف كنيم.
وي سنسورهاي HSE براي كنترل نشت گاز و ابزار ديگري كه براي جدا كردن آب و نمك از نفت و گاز استفاده مي‌شود را از ديگر تلاشهاي شركت مطبوع خود در بكارگيري فناوري نانو اعلام كرد و گفت: هنوز در جاي ديگري از صنعت نفت از فناوري نانو استفاده نشده است.
وي به ساخت دو كارخانه مجزا براي لخته‌گيري در تنگ بيجار بدون واردات حتي يك قطعه از خارج اشاره كرد و گفت: به موازات خط 48 اينچ كنگان كه روزانه 110 ميليون متر مكعب گاز را به پالايشگاه فجر منتقل مي‌كند يك خط 42 اينچ احداث كرديم كه قرار بود 45 روزه احداث آن انجام شود اما براساس قولي كه وزير نفت داديم اين كار را 15 روزه به پايان رسانديم.
وي تشكيل گروه‌هاي ضربتي تعميرات را از ديگر اقدامات شركت خود اعلام كرد و گفت: به همين دليل در آتش سوزي خط لوله قلعه نار اولين تيم حاضر در محل تيم نفت مركزي بود.

*ورود ۲۲ كمپرسور با قيمت مناقصه‌اي و بدون ترك تشريفات

فكور با بيان اينكه سال گذشته 1300 ميليارد تومان درخواست منابع كرديم كه شركت ملي نفت 950ميليارد تومان به ما اختصاص داد گفت: امسال 1680 ميليارد تومان درخواست كرديم كه تاكنون با هزار ميليارد تومان آن موافقت شده است و براي سال آينده نيز 2 هزار و 100 ميليارد تومان برنامه پيشنهاد كرديم.
وي توليد كنوني نفت مناطق مركزي را 171 هزار بشكه در روز اعلا كرد و گفت اين ميزان تا پايان سال بايد به 174 هزار بشكه در روز برسد.
وي با تاكيد بر اينكه در پروژه‌هاي نفت مركزي كيفيت نفت را در حد استاندار نگه مي‌داريم و گاز را بدون هدر دادن به ميادين تزريق مي‌كنيم گفت: تا الان 22 كمپرسور را با قيمت مناقصه و بدون ترك تشريفات وارد كشور كرديم و مي‌توان گفت در عالم واقع تحريم‌ها را به راحتي پشت سر گذاشتيم.
مديرعامل نفت مناطق مركزي با بيان اينكه پروژه‌‌هاي توسعه 16 ميدان توسط شركت ملي نفت قرارداد بسته شده و به نفت مناطق مركزي منتقل شده است گفت: ما در سال 91 ديگر نبايد كاري در توسعه اين 16 ميدان داشته باشيم و همه آنها بايد به اتمام رسيده باشد.
وي افزود: از ميادين سروستان و سعادت‌آباد در مجموع 25 هزار بشكه و در ميدان خشت نيز 30 هزار بشكه نفت توليد خواهيم كرد و پمپ‌هاي چند فازي ميدان پايدار غرب نيز در سرويس قرار گرفتند.

*در برداشت از ميادين مشترك نفت مناطق مركزي حتي يك بشكه هم عقب نيستيم

فكور با تاكيد بر اينكه در ميادين مشترك تحت مديريت نفت مناطق مركزي حتي يك بشكه هم از همسايگان عقب نيستيم گفت: سه ميدان مشترك در حيطه نفت مناطق مركزي در توليد قرار دارند و بعضي از مناطق مشترك اكتشاب هنوز پايان نرسيده و به حيطه كاري شركتهاي توليدي واگذار نشده است.
وي تاكيد كرد: در برخي از ميادين مشترك از برنامه جلو هستيم اما برداشت ما از ميادين مشترك بايد به گونه‌اي باشد كه حداكثر برداشت را از اين ميادين ممكن كند.
وي واحد دهلران را محدود در مشكلات نمك‌زدايي معرفي كرد و گفت: قبلا مجبور بوديم دبي چاههاي نمكي را پايين نگه داريم اما واحد نمك‌زدايي دهلران به احتمال زياد تا پايان سال به بهره‌برداري مي‌رسد و اين مشكل ما برطرف مي‌شود و در عين حال واحدبهره‌برداري موجود تا زمان ورود تاسيسات ميادني آذر و چنگوله به سرويس براي توليد زودتر از اين ميادين مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
وي اضافه كرد: در منطقه چشمه‌خوش ظرفيت فرآورش نفت را 90 هزار بشكه افزايش داديم كه اين ظرفيت براي نفت توليدي 16 ميدان قابل استفاده خواهد بود.

*دو طرح براي جلوگيري از توقف مقطعي توليد از يك ميدان مشترك گازي

فكور با بيان اينكه در شرق كشور براي توليد 62 ميليون متر مكعب در روز گاز ترش ظرفيت‌سازي كرده‌ايم گفت: ظرفيت پالايشگاه شهيد هاشمي‌نژاد 58 ميليون متر مكعب در روز است كه در حال طراحي براي افزايش ظرفيت آن هستند.
وي افزود: در ميدان مشترك گنبدلي در شمال شرق كشور به دليل محدوديت فراورش در پايين دست توليد در زمستانها متوقف مي‌شود اما خوشبختانه با هماهنگي و افزايش ظرفيت پالايشگاههاي گاز در زمستان هم از اين ميدان توليد خواهيم كرد.
وي اضافه كرد: دو طرح براي آينده ميدان گنبدلي داريم كه با آقاي وزير درخواست مربوط به آن را ارائه كرديم و تا پايان بهمن يكي از آن دو طرح ارائه خواهد شد؛ هدف يكي از طرح‌ها ايجاد تغييرات در سيستم فراورشي و در ديگري ايجاد تأسيسات كمپرسور است.
فكور با بيان اينكه ذخيره‌سازي در شوريجه D در حال انجام است گفت: پايلوت اين طرح براي 5 چاه توليد و تزريق طراحي شده كه حفاري سه چاه پايان يافته، يك چاه در حال حفر است و تا پايان فروردين آينده چاه باقيمانده نيز حفر خواهد شد.
وي با بيان اينكه همه نيروهاي پيمانكاري كه همكار فني ما هستند در سيستم مكانيزه از سال 89 قرار گرفتند و اجازه گرفتن آزمون اختصاصي از اين نيروها را نيز گرفتيم گفت: در عين حال بومي بودن نيروها نيز براي ما مهم است و از جمله شاخص‌هاي ما محسوب مي‌شود.
وي تصريح كرد: پيمانكاران بالاسري زيادي از بابت هر يك از نيروهاي پيمانكاري مي‌گيرند اگرچه تلاش مي‌كنيم در قراردادهاي جديد با پيمانكاران ميزان حقوق پرسنل را تثبيت كنيم اما از لحاظ هزينه‌ها شايد با قراردادي شدن نيروهاي پيماني وضعيت ما حتي شايد بهتر هم شود.
وي تأكيد كرد: البته ساختار سازماني ما هنوز نمي‌تواند با افزايش اين تعداد نيرو خود را تطبيق بدهد و بايد ساختار نو و در عين حال شكننده خود را براي اين منظور آماده‌تر كند.
مديرعامل نفت منطقه مركزي اضافه كرد: ما از ميان 6 هزار نيروي هميار فني و حجمي كه در حال كار با ما هستند نيروي مورد نيازمان را جذب مي‌كنيم و مابقي را در قالب تشكل‌هاي تعاوني خواهيم داشت تا بتواند در مناقصات ما شركت كنيم.

*جذب ۸۹۳ ميليون دلار منابع خارج از نفت در شركت نفت مناطق مركزي

وي در ادامه اظهار داشت: قرارداد ان جي ال 3 هزار و 100 كه تمام گازهاي غرب كشور را جمع‌آوري و در ميدان چشمه خشك تزريق مي‌كند نهايي شده و بخشي از كار نيز به پيمانكار واگذار شده است.
فكور شركت متبوع خود را پيشگام در راه جذب منابع خارج از نفت معرفي كرد و گفت: طي ماه جاري اولين ورود اعتبارات خارج از شركت ملي نفت به نفت مناطق مركزي به ميزان 893 ميليون دلار انجام خواهد شد.
وي كل نياز نفت مناطق مركزي را در طول برنامه پنجم 7 هزار و 837 ميليون دلار اعلام كرد و گفت: ما اولين شركتي هستيم كه مجوز ماده 22 بانك مركزي را درباره وام گرفتن از بانك‌هاي داخلي به ميزان 1500 ميليارد تومان دريافت كرديم.
وي افزود: در عين حال مجوز انتشار هزار ميليارد تومان اوراق مشاركت به ما داده شده است كه ساز و كار آن بايد در شركت ملي نفت فراهم شود.
فكور در پايان گفت: تا انتهاي سال در عرض 3 يا 4 ماه يك ميدان نفتي را از وضعيت صفر به توليد خواهيم رساند

انتهاي پيام/

دوشنبه|ا|26|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن