واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: صدراعظم سابق آلمان در رشت: 10 بورس تحصيلي علوم اعصاب به دانشجويان جوان ايراني اعطا ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - رشت
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
گردهارد شرودر گفت: وقت آن رسيده است كه فكر كنيم كه چگونه ميتوان در زمينههاي گوناگون اقتصادي، فرهنگي و پزشكي و ساير موضوعات همكاريهاي بيشتري بين دو كشور انجام داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گردهارد شرودر، صدر اعظم سابق آلمان كه صبح امروز به همراه پرفسور مجيد سميعي، جراح برجسته ايراني مغز و اعصاب و دكتر هنزوريس، سفير كشور آلمان در جمهوري اسلامي ايران در صدر هياتي به استان گيلان سفر كرده است، در مراسم كلنگ زني آغاز عمليات اجرايي مركز آموزشي و درماني 200 تختخوابه جنرال در منطقه لاكان رشت اظهار داشت: وقتي به پروژههاي در دست اجرا و به ويژه به اين پروژه نگاه مي كنيم مي توانيم به آينده اميدوار باشيم و اين نويد دهنده آينده خوبي براي ايران خواهد بود و اين مركز ميتواند در سطح بالايي در جهان فعاليت كند.
وي افزود: در راستاي اين پروژه سه محور اصلي رسيدگي و درمان بيماران، آموزش براي پزشكان متخصص و جوان و تحقيقات وجود دارد كه بر اين باورم كه مي توان به هر سه اينها دست يافت و آينده بي نهايت مثبتي را براي گيلان مي بينم و تلاش ما براي بالا بردن سطح تحقيقات در گيلان است.
صدر اعظم سابق آلمان ادامه داد: من به دانشجويان و اطباء جوان زير 35 سال اين نويد را مي دهم كه 10 بورس تحصيلي از سوي موسسه خيريهاي كه خود در هانوفر آلمان تاسيس كردهام جهت تحصيل طي مدت دو سال به آنها اهدا خواهيم كرد تا كارهاي علمي در علوم اعصاب انجام دهند.
وي تصريح كرد: گيلان نزديك به بهشت است و پرفسور سميعي در خصوص مهمان نوازي و دوست داشتني بودن مردم اين منطقه با من زياد گفتوگو كردهاند و من مفتخر هستم كه ايشان در كشور آلمان از دانش پزشكي و تواناييهاي علمي خود استفاده كرده و براي من قابل درك است كه مردم گيلان و رشت از اين موضوع خيلي خوشحال هستند و مفتخرند كه چنين مقام عالي علمي از شهر آنها برخاسته است.
صدر اعظم سابق آلمان ضمن تاكيد بر همكاري تنگاتنگ بين مركز تخصصي پزشكي لاكان رشت و مركز مغز و اعصاب هانوفر گفت: نشان خواهيم داد كه تواناييهاي همكاريهاي بيشتر بين اين دو مركز وجود دارد و وقتي ميگويم همكاري تنگاتنگ و نزديكتر منظورم اين نيست كه فقط از آموختهها و دانشهاي موجود در آلمان در اينجا استفاده شود؛ برعكس، در آلمان نيز از آن چيزي كه اينجا بوده، هست و خواهد بود استفاده مي كنيم.
وي اظهار داشت: نبايد فراموش كرد كه در اروپا دانشهاي بسياري در رشتههاي علوم و نجوم از ايران قديم نشات گرفته و از اين رو است كه بايد فكر كنيم كه وقت آن رسيده است كه چگونه مي توان در زمينههاي گوناگون اقتصادي، فرهنگي و پزشكي همكاري بيشتري بين دو كشور انجام شود و من بر اين باورم كه اين شانس خوبي است براي تلاش بيشتر و رفتن به سوي افق هاي تازه تر و مطمئنم كه با صحبت هاي استاندار گيلان، در اعصار آينده به قلههاي مرتفع تري از علوم مختلف دست خواهيم يافت.
وي در پايان در جمع خبرنگاران خاطرنشان كرد: گيلان منطقهاي است كه گردشگران زيادي به آن سفر ميكنند كه اميدواريم اين مساله در آينده بيشتر شود.
انتهاي پيام
جمعه|ا|2|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 583]