تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851251567




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/سوال ازوزيرجهاد كشاورزي درباره عدم توجه دولت به توليدات دامي/ نماينده سنندج: واردات، سيراب كردن تشنه با آب شوراست خليليان: واردات كاهش داشته است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /سوال ازوزيرجهاد كشاورزي درباره عدم توجه دولت به توليدات دامي/ نماينده سنندج: واردات، سيراب كردن تشنه با آب شوراست خليليان: واردات كاهش داشته است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس

سوال ملي امين شعباني نماينده سنندج از وزير جهاد كشاورزي در خصوص عدم توجه دولت به توليدات دامي و همچنين عدم پرداخت خسارت بيمه محصولات كشاورزي در جلسه علني صبح امروز(سه‌شنبه) مطرح شد و پس از ارائه گزارش خليليان در خصوص برنامه‌هاي وزارتخانه براي توليدات دامي و تعيين خسارت محصولات كشاورزي، نماينده سنندج اعلام كرد كه نيازي به راي‌گيري از سوي مجلس وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، صادق خليليان، وزير جهاد كشاورزي در توضيحات خود در اين رابطه گفت: در برنامه پنج ساله پنجم پيش‌بيني شده كه بايد 50 درصد محصولات كشاورزي تحت پوشش و حمايت بيمه قرار گيرد كه خوشبختانه در سال‌هاي گذشته رشد خوبي را در اين رابطه شاهد بوديم و اعتباراتي كه براي صندوق بيمه محصولات كشاورزي پيش‌بيني شده در هفت سال اخير افزايش داشته است.

وي اضافه كرد: از نظر تعداد محصولات و موارد بيمه‌اي در دو سال گذشته 126 مورد بيمه‌اي و 122 محصول را تحت پوشش بيمه‌ محصولات كشاورزي قرار داده‌ايم كه به 146 محصول در سال 90 رسيد و در حال حاضر 968 تحت بيمه هستند، همچنين محصولات و دام‌هاي يك ميليون و 800 هزار نفر از بهره‌برداران بخش كشاورزي تحت پوشش بيمه قرار گرفتند.

خليليان، انجام اصلاحاتي در صندوق بيمه محصولات كشاورزي براي برآورد واقعي خسارت‌ها را مورد اشاره قرار داد و گفت: در خصوص حق بيمه سهم كشاورز هم تخفيف‌هايي قائل شديم و اكنون بخش عمده‌ سهم بيمه را دولت پرداخت مي‌كند كه نزديك به 65 درصد حق بيمه را شامل مي‌شود و اين كمكي به كشاورزان است، همچنين اگر كشاورزان يك سال غرامت دريافت نكنند در حق بيمه سال بعد براي آنها تخفيف قائل مي‌شويم و يا اگر كشاورزي خود را مكانيزه كنند باز هم شامل تخصيص خواهند شد.

وزير جهاد كشاورزي با اشاره به بخشي از صحبت‌هاي نماينده سنندج گفت: بخش قابل توجهي از سخنان شما راجع به موضوع هدفمندي يارانه‌ها بود كه اين در جاي خود بايد پاسخ داده شود و من مي‌خواهم وقت ديگري در اختيارم قرار داده شود تا اقدامات خوبي كه در اين راستا انجام شده را بگويم.

وي با بيان اينكه در سال 89 شاهد افزايش توليدات در بخش كشاورزي و كاهش واردات بوده‌ايم، گفت: صادرات ما نيز از نظر ارزشي 33 درصد افزايش يافته است، همچنين واردات ميوه هم در هشت ماهه اول امسال 18 درصد كاهش داشته و جو و گندم يارانه‌اي نيز براي حمايت از كشاورزان و دامداران در اختيار آنها قرار گرفته است.

به گزارش ايسنا، امين شعباني نماينده سنندج در توضيح سوال خود خشكسالي چند ساله اخير، عدم اجراي برنامه چهارم و اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها و همچنين عدم پرداخت خسارت از سوي صندوق بيمه كشاورزي را از عمده‌ترين مشكلات كشاورزان عنوان كرد.

نماينده سنندج با اشاره به واردات شير و دام زنده به كشور كه موجب خارج شدن ارز مي‌شود، گفت: با اجراي هدفمندي يارانه‌ها و افزايش قيمت نهادهاي دامي و همچنين حامل‌هاي انرژي، دامداران متضرر شدند، ضمن اينكه واردات گوشت و دام زنده هم زيان بسيار زيادي را به دوش دامداران تحميل مي‌كند.

اين عضو كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد: شما در دولت معتقديد كه براي تامين نياز مردم ناچار هستيد از طريق واردات نيازهاي جامعه را تحت پوشش قرار دهيد، آيا شما به عنوان وزير جهاد كشاورزي تعريفي از واردات داريد؟ و آيا مي‌دانيد واردات، سيراب كردن تشنه با آب شور است.

نماينده مردم سنندج در مجلس شوراي اسلامي، خواستار پرداخت غرامت به كشاورزان از طريق صندوق بيمه محصولات كشاورزي شد و افزود: بعد از اجراي هدفمندي يارانه‌ها، آنچه در اين قانون براي پرداخت به كشاورزان پيش‌بيني شده بود محقق نشد و بنابراين نحوه توزيع يارانه‌ها و همچنين پرداخت حق بيمه به صندوق بيمه محصولات كشاورزان صرفا ضرر كشاورزان بوده است، اين در حالي است كه در كشورهاي پيشرفته توزيع يارانه در بخش كشاورزي بر اساس ميزان دام، مصرف نهادهاي دامي و ... صورت مي‌گيرد.

وي افزود: ما هم در ايران مي‌توانيم به صورت تسهيلات بلاعوض به كشاورزان كمك كنيم.

شعباني اضافه كرد: شما به عنوان وزير چه نقشي براي حمايت از كشاورزان ايفا كرديد؟ پيش از اجراي هدفمندي يارانه‌ها 14 درصد توليد خالص داخلي، 31 درصد صادرات غيرنفتي، 23 درصد اشتغال، 94 درصد خودكفايي و 4 درصد ميزان مصرف انرژي مربوط به كشاورزي بوده است در حالي كه پس از اجراي اين قانون درصد اشتغال در بخش كشاورزي به 13 درصد كاهش يافته و ميزان مصرف انرژي به 12 تا 16 درصد افزايش يافته است.

وي عدم حمايت صندوق بيمه محصولات كشاورزي و عدم ساماندهي را از مهمترين عمده مشكلات كشاورزان عنوان كرد و گفت: قيمت خريد تضميني محصولات كشاورزي را با نرخ تورم اعلام شده از سوي بانك مركزي قياس كنيد، اين ضرر و زيان را چه كسي بايد به كشاورزان پرداخت كند؟

شعباني گفت: در سال 88 و در برنامه چهارم توليد محصولات زراعي در سطح كشور 64 تن بوده كه 20 درصد آن مربوط به گندم بوده است، اين در حالي است كه ما در همان سال 6/4 ميليون تن گندم وارد كشور كرده‌ايم.

نماينده مردم سنندج در مجلس شوراي اسلامي افزود: سوال من اين است كه ظرف سال‌هاي 89 و 90 چقدر يارانه به كشاورزان پرداخت شده است و چه ميزان اعتبار از طريق صندوق بيمه محصولات كشاورزي به كشاورزان تخصيص يافته است؟

به گزارش ايسنا، پس از اظهارات وزير جهاد كشاورزي و تشريح سوال از سوي امين شعباني، نماينده سنندج گفت كه از پاسخ‌هاي وزير قانع نيست ولي با توجه به عزم و اراده‌اي كه در ايشان ديده اميدوار است كه مشكل كشاورزان حل شود و بنابراين راي‌گيري مجلس در خصوص اين سوال را لازم ندانست.

انتهاي پيام

سه|ا|شنبه|ا|20|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن