پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850463962
نجابت مطرح كرد؛نامزدهاي جبهه متحد اصولگرايان عناصري ولايتمدار و كارآمد خواهند بود
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نجابت مطرح كرد؛نامزدهاي جبهه متحد اصولگرايان عناصري ولايتمدار و كارآمد خواهند بود
نامزدهاي جبهه متحد اصولگرايان عناصري ولايتمدار و كارآمد خواهند بود
عضو كميته استانهاي جبهه متحد اصولگرايان گفت: بر اساس منشور اصولگرايي نامزدهاي جبهه متحد از فتنهگران و منحرفين نخواهند بود بلكه عناصري، ولايتمدار، متدين، كارآمد، كلاننگر، تحولخواه هستند.
به گزارش خبرگزاري مهر،احمد نجابت نماينده شيراز و مخبر كمسيون بهداري در دورههاي چهارم و پنجم مجلس شوراي اسلامي بود كه به سبب تجربه اي كه در بخش بهداشت و درمان داشت؛ در دوره وزارت كامران باقري لنكراني مدير كل دفتر بازرسي وزارت بهداشت و مشاور وزير بهداشت شد. او كه از اعضاي شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي هم هست، پس از اتمام ماموريتش در وزارت بهداشت در زادگاهش شيراز به همراه كامران باقري لنكراني و چند تن ديگر از اساتيد دانشگاه و معتمدين شهر شيراز كانون فرهنگي بصيرت را راه اندازي كرده است. دكتر نجابت اكنون يكي از سه عضو اصلي كميته استانهاي جبهه متحد اصولگرايان است. گفتگوي پايگاه اطلاع رساني جبهه متحد اصولگرايان با وي به شرح ذيل است:
شما به عنوان يكي از اعضاي كميته استانهاي جبهه متحد مشغول فعاليت هستيد. درباره اين كميته و فعاليت هاي آن توضيح بدهيد.
كميته استان هاي جبهه متحد، همزمان با شكل گيري ستاد انتخاباتي كار خود را شروع كرد. آقاي محمد نبي حبيبي به نمايندگي از جبهه پيروان خط امام و رهبري، بنده به عنوان نماينده جمعيت ايثارگران و جمعيت رهپويان و آقاي مرتضي طلايي به نمايندگي از شخصيتهاي حاضر در شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايان، كميته استانهاي ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرايان را تشكيل دادهاند.
بر اساس تصميم شوراي مركزي در روزهاي اول دي ماه مجموعه همايش هاي استاني برگزار شد و طي آن ستادهاي جبهه متحد اصولگرايان دراستان ها اعضاي خود را شناختند. برنامه اين بود كه تيم هايي به سرپرستي آقايان متكي، زاكاني، جلالي، فدايي و باهنر با توجه به تقسيم بندي صورت گرفته در كشور، هركدام به ۵ يا ۶ استان بروند. تشكيل هيات هاي داوري و اجرايي اولين كاري بود كه برنامهريزي شده بود.
در همايش هاي استاني چه گذشت و اهم صحبت هاي مطرح شده از سوي سخنرانان چه بود؟
اصل و بناي جبهه متحد اصولگرا، فرامين رهبري و راهنمايي هاي جامعتين است. در هر استاني كه همايش برگزار شد؛ همه تشكلهاي حاضر در استان، چه سياسي، چه مذهبي و ... دعوت مي شدند. سخنرانان از تاريخچه جبهه مي گفتند كه چگونه و در طي چه روندي آيتالله مهدوي كني و آيت الله يزدي و جامعه مدرسين و جامعه روحانيت مبارز با هم براي وحدت اصولگرايان آمدند. بعد تشكيل هيئت داوري و اجرايي جبهه متحد اصولگرايان را تشريح كردند. راجع به پايداري صحبت مي كردند كه از آنها دعوت شده اما نيامدند، ولي تا لحظه آخر هر وقت هم بيايند منتظر آنها هستيم. از رقباي اصولگرايان، فتنه، انحراف و فساد صحبت شد و ... اين نكات اصل زير بناي جلسات بود.
برنامه بعدي اين شد كه بعد از تشكيل كامل شوراهاي استاني جبهه متحد، همايش هاي بزرگ استاني تشكيل شود كه يك چهره ملي هم برود براي سخنراني؛ كاري كه در اصفهان، كرمان و... تاكنون انجام شده است. مسئله ديگري كه در حال پيگيري است اين است كه هيئت اجرايي استان ها و هسته هاي مركزي موظف شده اند، براي هر حوزه انتخابي ۳ تا ۵ نفر را به عنوان يك ستاد كوچك تر انتخاب كنند؛ بدين صورت كه اين ستادهاي كوچك انتخاباتي به ستاد استان مرتبط باشند واز آن طريق به ستاد مركزي وصل شوند. دستور العمل هايي را هم از تهران آماده كرده ايم كه راهكارها و ظوابط را شامل مي شود.
ستادهاي استاني وظيفه مهمي كه دارند شناسايي افرادي است كه در سبد راي اصولگرايان قرار دارند. بررسي سوابق، انجام مصاحبه، برگزاري نظرسنجي و افكارسنجي و در آخر هم انتخاب نامزد نهايي درهر حوزه انتخابي با ستاد انتخاباتي آن حوزه انتخابيه و بعد استان هاست (بر خلاف ۶+۵ در انتخابات مجلس هشتم). اگر هم جايي احتمالاً مشكلي پيش بيايد، مثلاً يك كانديدا ميخواهيم و دو اصولگراي هم سطح در شاخصه ها داشته باشيم و بر همين اساس، هيات داوري حوزه انتخابيه به توافق نرسد كه كدام كنار برود؛ بايد به هيئت اجرايي و داوري استان برود و اگر نتوانستند، شوراي مركزي در تهران، تعيين تكليف مي كند. علاوه بر همه اين مواردي كه خيلي مختصر گفته شد، شوراهاي استاني دائما مشكلات استاني را رصد مي كند.
در مورد ليست بحثي شده است؟
در شوراي مركزي يك پيش نويس معيارها آماده شده است كه بر اساس منشور اصولگرايي و نظرات حضرت آيت الله يزدي، حضرت آيت الله مهدوي است، در اين پيش نويس تاكيد شده كه فتنه گران، منحرفين و فاسدين در فهرست نامزدهاي اصولگرايان نخواهند بود و همچنين كساني كه به هر نحوي با اين جريانات همراه و همقدم بوده و در مقابل آن سكوت اختيار كردند نيز صلاحيت ورود در ليست اصولگرايان را نخواهند داشت.
همچنين نامزدهاي جبهه متحد اصولگرايان بايستي عناصري؛ ولايت مدار، متدين، كارآمد، كلان نگر، تحول خواه، عدالتخواه، ساده زيست، استكبار ستيز، ضد فساد، انحراف گريز و فتنه ستيز باشند.
جامعه مدرسين حوزه عليه قم و جامعه روحانيت مبارز به عنوان بنيان اصلي جبهه متحد اصولگرايان مطرح هستند اما بعضي گروه ها سعي مي كنند نقش اين دو نهاد روحاني و تاثيرگذار در جبهه متحد را ناديده بگيرند. تحليل شما از اين رفتار چيست؟
وقتي كه مجمع روحانيون ميخواست از جامعه روحانيت مبارز جدا شود، رفتند و از امام خميني (ره) اجازه گرفتند. نگاه به اين مسئله، آينده نگري امام را نشان مي دهد. امام آن زمان اجازه دادند و فرمودند كه اين دو مجمع در مباني اختلاف ندارند اما در روش متفاوت هستند. راجع به جامعهي مدرسين، امام(ره) در اواخر عمر شريفشان فرمودند من به فرزندان عزيز طلبه و روحاني ام، تذكر مي دهم كه بروند جذب جامعه مدرسين بشوند و زير نظر آن فعاليت كنند وگرنه دچار اسلام امريكايي خواهند شد.
جامعه مدرسين از خرداد ۴۲ امتحان خود را پس داده است. در عزل آقاي شريعتمداري و صانعي از مرجعيت، در قضيه آقاي منتظري، در فتنه ۸۸ و در بحرانهاي ۳۰ سال انقلاب و هرجا كه اصول و مباني اسلام زير سوال رفت، به عنوان شاگردان مخلص حضرت امام(ره) به ميدان آمدند، كسي نقش جامعه مدرسين را نميتواند انكار كند. البته ممكن است فردي مثل آيت الله يزدي غلظت انقلابي گري اش خيلي بالا باشد و شجاع و نترس، اما افراد ديگري هم هستند كه مثلا از ۲۰، نمره كمتري بگيرند، نميشود آنها را بيرون انداخت. جامعه روحانيت مبارز هم اينطور است. چرا كسي نمي تواند در مورد آقاي مهدوي كني، مطلب سويي بيان كند؟ حضرت آيت الله مهدوي كني تنها كسي هستند كه امام آينده ايشان را تضمين كردند و فرمودند: من به ايشان ارادت داشتم، دارم و خواهم داشت. حال وقتي ايشان هست؛ آيت الله يزدي هم هست؛ ديگر چه شكي بايد به اين مجموعه كرد؟
البته اينكه بعضي هم سعي مي كنند؛ گروه هايي مثل پايداري كه بچه هاي انقلاب هستنند ولي كمتر از انگشتان يك دست سابقه فعاليت سياسي دارند را در برابر جامعه روحانيت مبارز كه حداقل ۳۵ سال سابقه مبارزاتي دارد و جامعه مدرسين با آن همه فضلا و علمايي كه پشتيبان اين نهاد هستند قرار بدهند؛ كاري انحرافي و به دور از عقلانيت است.
با اين تفاسير كه فرموديد؛ به نظر شما چه ضرورتي در حال حاضر به وجود آمده كه بر طبق آن، جامعه مدرسين حوزه علميه قم و جامعه روحانيت مبارز احساس كردند كه بايد به ميدان بيايند و خيل عظيم اصولگرايان را راهبري كنند؟
در سال ۶۰ تا ۶۱، منافقين، روشنفكران و ...؛ آقاي مهدوي كني را به اسلام امريكايي متهم مي كردند. مقام معظم رهبري قبل از رئيس جمهوري حتي در مسجد دانشگاه تهران ميخواستند نماز بخوانند، مشكل درست مي كردند، زماني كه دانشگاهها اتاق به اتاق سنگر بود؛ اين علماي بزرگ ايستادند. حضرت آيت الله خامنه اي، آيت الله يزدي، آيت الله مهدوي كني، شهيد بهشتي، شهيد باهنر، شهيد مفتح، شهيد آيتالله رباني و ... . يادمان نميرود شهيد مفتح را كف خيابان با گلوله زده بودند و در دانشكده به دنبال او رفتند تا مظلومانه ترورش كردند؛ يا همين طور شهيد مطهري و ديگران. اينان زير بناي فكريشان اسلام ناب بود و هست و شاگرد امام(ره) بودند. اينان هر وقت ديدند كه اسلام و انقلاب در خطر است به ميدان آمدند. زمان نخست وزيري ميرحسين موسوي هم با وي مشكل داشتند، در فتنه ۸۸ كه مملكت دچار تلاطم، آشوب و جولان ضدانقلاب و نظام سلطه شد، حضرت آيتالله مهدوي كني، آيت الله يزدي، آيت الله كعبي، آقاي عسگراولادي، آقاي حدادعادل، آقاي فدايي، ساير علما و بيشتر خبرگان وارد عمل شدند. همانطور كه براي رياست مجلس خبرگان احساس خطر كردند. وگرنه آيتالله مهدويكني، ادعايش اين نبود به جنگ آقاي هاشمي بيايد ولي وقتي كه ديد مقداري اوضاع به هم ريخته، براي استمرار و عمق بخشيدن به حركت انقلاب، از آنجا كه حفظ نظام از اوجب واجبات است، براي دفاع از اسلام و انقلاب به ميدان آمد. در اين راه حتي دوست، رفيق و همحجرهاي و هممبارزه اي هم برايشان مهم نيست. جامعه روحانيت و جامعه مدرسين امتحان خود را پس دادهاند، از ۱۵ خرداد ۴۲، از ۲۲ بهمن ۵۷ هم اينان محكم دنبال امام(ره) بودند و امام(ره) هم هميشه ايشان را تاييد ميكردند.
در مقطع فعلي هم كه اولين انتخابات پس از فتنه ۸۸ است و بيداري اسلامي به اوج خود رسيده؛ دشمنان به دنبال درست كردن چالش در پيش روي انقلاب هستند تا جمهوري اسلامي به عنوان الگوي آينده اين ملت هاي انقلابي مطرح نشود. خود همين مسئله مي تواند يكي از دلايل اصلي باشد كه اين دو نهاد انقلابي براي ساماندهي اصولگرايان و نيروهاي انقلاب دست به كار شده اند.
جبهه متحد اعلام كرده بيانات رهبر انقلاب در جلسه با فراكسيون انقلاب اسلامي و سخنان اخير با مردم قم به عنوان سند راهبردي آنها مطرح است. در مورد آن جلسه نظر شما را مي خواستيم بدانيم؟
آقا در حال حاضر بر چند چيز اصرار دارند: آرامش، وحدت، انتخابات سالم، قانونمند، رقابتي و مشاركت گسترده. اين كه آقا ميگويند وحدت؛ يعني اگر اصولگرايان با هم اختلاف پيدا كردند كه منجر شود به اينكه يك تعداد از كرسيها از دست برود؛ بايد در مقابل مردم و رهبري پاسخگوي حركت غيراصولي خود باشند و روز قيامت جواب بدهند؛ چه آنكه مقصر جبهه متحد اصولگرايان باشد، چه هر گروه انقلابي ديگري.
ما مجلس ششم را ديده ايم. مجلسي كه ۱۲۴ نماينده به آقا نوشتند كه بايد جام زهر را بنوشي و رفراندوم كني. اگر همان عناصر دوباره وارد مجلس شوند قطعا وحدت شكنان بايد جوابگوي ملت باشند.
بحثي كه در تقابل با اين بحث مطرح مي شود؛ تكليفگرايي و نتيجهگرايي است. برخي ميگويند جبهه متحد اصولگرايان نتيجهگراست و به همين دليل است كه همه گروه ها را دور خود جمع كرده تا راي بياورد.
برعكس ما تكليف گراييم. حضرت آقا در يك سخنراني بعد از سال ۸۸ سخناني به اين مضمون گفتند: پيامبر اسلام (ص) اگر به فرض آنكه كسي خطايي كرده او را از دايره امت بيرون نمي گذاشت؛ كسي ديگر از آن جامعه ۷۰ هزار نفري باقي نمي ماند. فقط عمار و چند نفر ديگر ياران پيغمبر باقي مي ماندند. آقا در آن سخنراني اينگونه ادامه مي دهند كه حضرت رسول (ص) به كساني كه حتي توسط خود ايشان توبيخ شده بودند هم ميگفتند كه برگرديد و آنها را در دايره اسلام نگاه مي داشتند.
بنابراين راهبرد رهبري اين است كه اگر كساني از اسلام و انقلاب و امام و سيره امام و ولايتفقيه دفاع ميكنند، بايد متحد شوند و به صحنه بيايند. الان تمام استكبار جهاني و رسانههاي استكباري به علاوه اصلاحطلبان، جريان انحرافي، مشاركتي ها، نهضت آزادي و ملي گرايان، فاسدين و ... منتظرند بين اصولگرايان اختلاف بيفتد. ما نبايد وارد حاشيه شويم، به خاطر خدا بايد محكم بياييم، ما در جمعيت ايثارگران متعدد گفته ايم به خاطر شكل گيري وحدت جبهه متحد اصولگرايان، اگر از ۳۰ نامزدي كه براي شهر تهران انتخاب ميشود، يك نفر هم از ايثارگران نباشد، ما قبول داريم و محكم حمايت مي كنيم و ابداً به دنبال سهم خواهي هم نيستيم.
الان جريان بيداري اسلامي كه الهام گرفته از انقلاب اسلامي، حركت خود را آغاز كرد، منتظر است ببيند ما چه كار ميكنيم. البته مسائلي هم هست كه بايد اطلاع رساني كنيم، من شك ندارم كه برادران پايداري با جبهه متحد اصولگرايان در استانها ۸۵% بلكه بيشتر نامزدهاي مشتركي دارند و فقط در تهران هم روي ۶ يا ۷ نفر بحث دارند. اينها ميگويند ما منشور اصولگرايي را قبول داريم. حضرت آيتالله مصباح هم فرمودند ما مرزي بين خودمان و جبهه متحد اصولگرايان نميدانيم.
از طرفي ديگر اگر جرياني انقلابي و اصولگرا ليست جدا بدهد و باعث شود يك اصلاح طلب، يك دوم خردادي يا كارگزاراني يا انحرافي، وارد مجلس شود، بايد روز قيامت پاسخ بدهند و بداند كه زمينه آسيب به انقلاب، كشور و نظام را فراهم آورده است.
ما قبلا هم شاهد اختلاف و وحدت شكني بوده ايم. در جريان انتخابات مجلس هفتم و يا در جريان مجلس هشتم كه ليست ۲۲+۸ و يا ليست ۲۳+۷ را دادند؛ يا در شوراي شهر سوم كه باعث شد، چند نفر اصلاحطلب راه يافتند. اين خطرناك است. در مجلس هشتم ائتلاف فراگير را برخي شكل دادند و هرچند كسي از آن ائتلاف، داخل مجلس نشد ولي باز تزلزل در مردم ايجاد كرد كه باعث شد نسبت به دوره هاي قبل، ۴ يا ۵ نفر بيشتر به دور دوم بروند. به علت ليست جدا و چندگانه بود، آخر هم آقاي محجوب به عنوان فردي اصلاحطلب وارد مجلس شد. حالا هم دشمن در كمين است، بنابراين بايد وحدت داشته باشيم و ليست مشترك داشته باشيم. اين جمله آقاست كه ميفرمايد: براي مصلحتي بزرگتر بايد از برخي مسايل خودتان تنزل كنيد.اين حرف مهمي است.
برخي از تحليلگران در آستانه انتخابات مجلس نهم از پيوند جريان انحرافي و فتنه سخن مي گويند. به نظر شما چقدر اين موضوع، مقرون به صحت است؟
در حال حاضر، صحنه روشن است و برنامه ريزي نظام سلطه، بوسيله جريان انحراف، فتنه و فساد در حال اجراست.
آمريكاييها و صاحبنظران آنها، رسماً مطرح كردهاند كه ما بايد بتوانيم فتنه پس از سال ۸۸ را در انتخابات پيشرو بازسازي كرده و به ميدان بياوريم. در گذشته ما (آمريكاييها) روي جريان فتنه و دوم خرداديها و جريانات فكري سرمايهگذاري كرديم، ولي ظاهراً ظرفيتهاي بيشتري در داخل ايران وجود دارد كه از آن غافل بوديم و بايد از آن ظرفيتها هم استفاده كنيم(!) آن ظرفيت جريان انحرافي است. اين خوابي است كه آنها براي انتخابات پيشرو ديدهاند و برنامهريزي هم كردهاند، ولي قطعاً و يقيناً ملت ايران و متدينين و وفاداران به نظام با بصيرت و وحدت تحت ولايت ولي امر مسلمين، مقام معظم رهبري اين صحنه را هم براي دشمن تبديل به باتلاقي خواهند كرد كه انشاءالله تا مدتها نتوانند خودشان را از آن بيرون كشيده و نجات دهند و مردم مسير تكامل انقلاب اسلامي را با قوت و قدرت به پيش خواهند برد.
اصولگرايان براي چرخش نخبگان چه برنامههايي دارند؟ و ميخواهند افراد جديدي را بياورند؟
حالا كه ثبتنام تمام شد، بيشترين رده سني بين ۴۱ تا ۴۵ است و يقيناً بين اينان جوانان تازه نفسي هستند و اين علامت خوبي است و البته «تجربه فوق العلم». هم بايد نيروي جوان هم نيروهاي با تجربه. يعني يك تركيب منطقي بايد فراهم بياوريم. مجلس جاي آزمون و خطا نيست و برخي فكر ميكنند، كسي ۷ دور نماينده باشد بد است. در كشورهاي پيشرفته نماينده مجلس سنا، آدمي است كه حدود بيست و پنج تا سي سال نماينده بوده است.
اين عيب نيست. آقا در بحث انتخاب نماينده ميفرمايد متدين و كاربلد باشد. كاربلد هم كافي نيست؛ متدين احتمال خيانتش كمتر است. كسي فكر نكند اگر متخصص وارد مجلس شد، آنجا گلستان ميشود حتماً بايد متدين و انقلابي هم باشد.
شما در كميته فرهنگي جمعيت ايثارگران فعاليت داريد. برنامه فرهنگي اصولگرايان در اين چند ساله را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
در مسائل فرهنگي، متاسفانه در دولت كارگزاران و بعد در دولت آقاي خاتمي ضربات كشندهاي به فرهنگ انقلاب زده شد، اين جمله آقاست: «اگر مسائل اقتصادي مردم را درست كرديد كه كار خوبي است اگر به مسائل فرهنگي نرسيد نابودي در آن است.» ما الان از لحاظ فرهنگي با تذكرات و دستورات آقا فاصله داريم. يعني ايشان ميفرمايند تامين رفاه و امنيت در پرتو عبوديت. يعني طوري نباشد كه به يك مدل خارجي و ليبرال روكش اسلامي بدهيم. خلاصه ي حرف آخر آقا اين است كه در اجرا و فرهنگ بايد آيات و روايات و مباني، ساري و جاري باشد.
ما در دين راهكارهاي بسياري داريم؛ در تئاتر راهكارهايي داريم ؛در رمان در حجاب. يا مثلا در اصل ۸ قانون اساسي «امر به معروف و نهي از منكر» به عنوان يك كار فرهنگي اصولي ذكر شده كه متاسفانه مورد غفلت واقع شده است.
عده اي از افراد فرهنگي مي گويند چون نقش دولت در فرهنگ زياد است مشكلات از اين زاويه در فرهنگ، عارض شده است.
زماني از آقا پرسيدند امر به معروف نهي از منكر وظيفه مردم يا دولت است؟ آقا فرمودند ۵۰ درصد مردم ۵۰ درصد دولت. آقا سياست گذاري فرمودند هرجا يك مجتمع مي زنيد يك ضميمه فرهنگي داشته باشد مسجد داشته باشد يا مثلاً زمين واليبال داشته باشد، كتابخانه داشته باشد، ما در اينها ضعف داريم.
اينكه تصدي گري دولتي روي فرهنگ زياد باشد، خوب نيست؛ البته دولت حتما بايد كمك كند. وظيفه مجلس هم، قانونگذاري و نظارت است. در امريكا اگر پنتاگون اجازه ندهد، هاليوود نمي تواند فيلمي بسازد كه بر خلاف منافع آنها باشد.
اكنون دولت، سياستگذاري مي كند. آنرا لايحه مي كند به مجلس مي دهد، مجلس تاييد مي كند يا مي تواند طرح بدهد. ما در سال ۷۲ طرح داديم كه ماهواره ممنوع. همان زمان در مصاحبه ها گفتم كه ماهواره مانند تيغ دو لبه است. ما طرح داديم كه ديگر هيچ مردي، متخصص زنان و زايمان نشود، جو هم در برابرمان ايجاد شد. ولي بحمدالله ۲۵ سال ديگر يك متخصصص مرد براي زنان و زايمان نداريم.
اين تفاسيري كه فرموديد درست است. اما امروز ما در بحث فرهنگي دچار چالش هستيم. اگر بخواهيم به صورت صربتي كاري بكنيم براي وضعيت فرهنگ؛ چه اقدامي بايد بشود؟
فرهنگ يك كار زمان بر است و چون بازخورد اقتصادي ندارد افراد به سراغ آن نمي روند. رهبر انقلاب فرمودند: مدت هم طول مي كشد تا جواب بدهد. ما بايد از مهدكودك ها، دبستان ها و دبيرستان ها شروع كنيم و در دانشگاه ها و حوزه و محيط كار ادامه دهيم و روي آن كار كنيم.
آن چيزي كه اسلام دستور داده است. زماني فيلمي نمايش داده مي شود كه سياه نمايي مي كند و از قضا مي رود اين جشنواره و آن جشنواره جايزه هم مي گيرد.. آقا زماني فرمودند: من با رمان بيگانه نيستم و فرمودند ۹۰ درصد رمان ها، غير اسلامي است.
يا مثلا در زمان آقاي مهاجراني گله كردند كه يك فيلم اسلامي ساخته نمي شود.؛ در حاليكه ده ها فيلم مي شود از خود پديده انقلاب و دفاع مقدس ساخت. امريكا و استكبار جهاني هم روي بعد فرهنگي دارد كار م يكند. جالب است كه آقا در ابتدا فرمودند: شبيخون فرهنگي؛ سپس فرمودند تهاجم فرهنگي. سپس فرمودند قتل عام فرهنگي. بعد فرمودند غارت فرهنگي در اين اواخر هم ادبيات ايشان به «ناتوي فرهنگي» و بحث «جنگ نرم» رسيد. بنابراين كار ظريف استت و خوشفكري مي خواهد.
© 2003 Mehr News Agency .
سه|ا|شنبه|ا|20|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-