واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: فعاليت 54 كمپ مجاز ترك اعتياد و 12 مرگز گذري كاهش آسيب در تهران
معاون پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي بهزيستي استان تهران از فعاليت 54 كمپ مجاز ترك اعتياد در سطح استان تهران خبر داد و گفت: سه كمپ از اين تعداد ويژه ترك اعتياد زنان است كه در شهريار، شهر ري و چيتگر فعاليت ميكنند.
آفتاب: معاون پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي بهزيستي استان تهران از فعاليت 54 كمپ مجاز ترك اعتياد در سطح استان تهران خبر داد و گفت: سه كمپ از اين تعداد ويژه ترك اعتياد زنان است كه در شهريار، شهر ري و چيتگر فعاليت ميكنند.
فاطمه عباسي در نشست خبري كه روز دوشنبه برگزار شد افزود: در خصوص پيشگيري از آسيب ها بهزيستي برنامه هاي مختلفي را در دست اجرا دارد كه طرح اجتماع محور در محله هاي شهري، روستايي، محيط كار و مهدهاي كودك اجرا مي شود.
وي گفت: در 45 محله شهري با 48 تيم در 10 محله روستايي با 14 تيم، در 23 محيط كار با 28 تيم و همچنين در 31 مهدكودك با 39 تيم تخصصي آموزش هايي در خصوص پيشگيري از آسيب هايي مانند اعتياد ارائه مي شود.
عباسي افزود: تمام طرح ها و برنامه هاي بهزيستي استان با توجه به ميزان اعتباري است كه از سوي ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص پيشگيري از اعتياد در اختيار ما قرار مي گيرد.
معاون پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بهزيستي استان تهران تاكيد كرد:در محله ها و مناطق آسيب خيز تهران مانند رباط كريم، شهريار، پاكدشت و .. در 6 ماهه اول سال جاري در 460 محيط كار، 4 هزار و 681 پيش دبستاني ، 11 هزار 446 دبستان ، 861 منطقه محروم و 385 مراكز اقامتي مسافران آموزش هايي در خصوص پيشگيري از اعتياد ارائه شده است.
به گفته وي ، طرح آموزش زندگي و خانواده پيش از ازدواج يكي ديگر از طرح هايي است كه در دست اجرا داريم كه در صورت اجراي آن آسيب هاي اجتماعي كاهش پيدا مي كند.
عباسي گفت: در مورد آموزش خانواده در اين مدت در 6 ماهه اول سال جاري 26 كارگاه آموزشي تشكيل و 986 نفر از آموزش هاي لازم برخوردار شده اند.
معاون پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بهزيستي استان تهران به طرح همياران سلامت روان اجتماعي اشاره كرد و گفت:44 گروه هميار آموزش هايي در خصوص سلامت روان اجتماعي ارائه كرده اند كه 12 هزار و 360 نفر از آموزش هاي لازم برخوردار شده اند و همچنين هزار و 31 نفر نيز به عنوان هميار با سازمان بهزيستي فعاليت مي كنند.
وي در مورد كمپ ترك اعتياد ويژه زنان نيز گفت:در شش ماه اول سال يك كمپ ويژه زنان در تهران راه اندازي شده است و تمامي افراد مراجعه كننده به كمپ هاي ترك اعتياد پذيرش مي شوند.
عباسي در خصوص درمان اجباري معتادان تاكيد كرد:درمان اجباري معتادان به عهده بهزيستي نيست و قرار شده وزارت بهداشت اين مراكز را راه اندازي كند و بهزيستي نيز مددكار و روانشناس به آنها معرفي كند.
معاون پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بهزيستي استان تهران گفت: در استان تهران فقط يك مركز بي آي سي گذري وجود دارد و تاكنون متقاضي براي تاسيس مراكز بيشتري به بهزيستي مراجعه نكرده است.
به گفته وي ، همچنين 12 مركز گذري كاهش آسيب در سطح تهران فعاليت مي كند به طوريكه يارانه اي كه سازمان به اين مراكز پرداخت مي كند 60 هزار تومان است.
عباسي تصريح كرد: سال گذشته 300 ميليون تومان به عنوان يارانه اعتياد سرپايي مددجويان و همچنين 800 ميليون تومان براي مراكز گذري اختصاص يافت به طوري كه مراجعه كنندگان به صورت رايگان پذيرش شدند.
به گزارش مهر،به گفته معاون پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بهزيستي استان تهران به گفته معتاديني كه تجاهر به درمان مي كنند ديگر بيمار نيستند بلكه مجرم بوده و بايد به مراكز درمان اجباري فرستاده شوند.
كد مطلب : 142677
دوشنبه|ا|19|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2554]