واضح آرشیو وب فارسی:فارس: پس از 30 ماه؛
خبرگزاري فارس: پروژه آبرساني به شهرستان مهريز امروز پس از 30 ماه انتظار مردم اين شهرستان با حضور مشاور وزير نيرو به بهرهبرداري رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس از مهريز، مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان يزد پيش از ظهر امروز در مراسم بهرهبرداري از خط پروژه آبرساني به شهرستان مهريز اظهار داشت: در سالهاي اخير از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبري و سفرهاي هيئت دولت كارهاي بسيار ارزندهاي توسط اين شركت در سطح استان يزد انجام شده است.
علي اسلامي افزود: آبرساني به 9 شهر از مصوبات هيئت دولت به اين استان بوده كه با افتتاح خط انتقال آب به مهريز، ششمين شهر استان از اين مصوبات بهرهمند خواهد شد.
وي بيان كرد: آبرساني به شهرهاي بهاباد، خضرآباد و ندوشن نيز در مرحله اجرايي است كه تا پايان سال 1391 تكميل و بهرهبرداري ميشود.
اسلامي وي با اشاره به خط انتقال آب به مهريز خاطرنشان كرد: خط انتقال آب به مهريز به طول 43 كيلومتر با سه مخزن تعديل فشار با حجم 500 متر مكعب و سه باب مخزن 5هزار متر مكعبي ذخيره آب به بهرهبرداري رسيد.
وي اعتبار اين طرح را بالغ بر 12 ميليارد تومان از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبري و رياست جمهوري به استان يزد عنوان و يادآور شد: اجراي اين پروژه از 20 تيرماه 88 آغاز شده و پس از 23 ماه مردم مهريز در تاريخ سوم خرداد 90 از آب انتقالي بهرهمند بودند و امروز نيز شاهد افتتاح رسمي اين پروژه هستيم.
اسلامي ادامه داد: در حال حاضر 13هزار و 250 اشتراك جمعيتي بالغ بر 32 هزار و 583 نفر را زير پوشش قرار داده و آب مصرفي اين شهر توسط 11 حلقه چاه نيمه عميق با مجموع آبدهي 131 ليتر بر ثانيه كه توسط 249 كيلومتر شبكه توزيع، 33 كيلومتر خط انتقال و 20 هزار مترمكعب مخزن ذخيره آب انجام ميشود.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان يزد همچنين با اشاره به اينكه ساخت مخازن ذخيره آب ضريب ايمني تأمين آب شهروندان را افزايش ميدهد، خاطرنشان كرد: از آنجايي كه بيش از 50 درصد آب مصرفي شهروندان از منابع خارج استان تأمين ميشود، افزايش حجم مخازن باعث اطمينان بيشتر براي تأمين آب مصرفي شهروندان است.
وي اضافه كرد: هماكنون 330 هزار متر مكعب مخزن در مدار بهرهبرداري است و حدود 70 هزار متر مكعب مخزن ذخيره آب نيز در دست احداث است.
اسلامي يادآور شد: هماكنون شهر يزد داراي 3هزار كيلومتر شبكه توزيع آب است و در ديگر شهرهاي استان شبكه توزيعي به طول 2هزار و 500 كيلومتر وجود دارد.
امام جمعه مهريز نيز در مراسم بهرهبرداري از خط آب انتقالي با انتقاد از اينكه شهرستان مهريز بايد در اولويت اجراي اين پروژه در بين شهرستانهاي ديگر قرار ميگرفت، اظهار داشت: تمام آب استان از دو منبع طبيعي يعني رشته كوه شيركوه تفت و چشمه و رشته كوهي در منطقه آدروشك مهريز تامين ميشود.
حجتالاسلام علي برهان افزود: رشته كوه شيركوه 60 درصد و چشمه و رشته كوهي در منطقه آدروشك مهريز 40 درصد آب استان را تامين ميكنند كه با اين وجود نزديك به نيمي از آب استان از مهريز سرازير شهر يزد و شهرستانهايي چون ميبد و اردكان ميشود در حاليكه متاسفانه مهريز براي اجرا و بهرهمندي از خط انتقال آب ششمين شهر استان بود.
وي بيان كرد: اين تاخير در انتقال آب به مهريز مانع از احداث واحدهاي صنعتي آبخواه در اين شهرستان شده بود كه جوانان اين شهرستان را با معضل بيكاري روبهرو كرد.
برهان اظهار اميدواري كرد: با توجه ويژهاي كه مشاور وزير نيرو و رئيس هيئت مديره و مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور و شخص استاندار يزد و مسئولان بخش آب و فاضلاب استان به مهريز خواهند داشت، اين مشكل به صورت جدي و كامل رفع شود.
وي از مسئولان خواستار اختصاص تمام سهميه مهريز يعني 150 ليتر در ثانيه، 90 ليتر براي بخش صنعت و 60 ليتر براي بخش شرب شد.
برهان تصريح كرد: شهرستان مهريز با پتانسيلها، امكانات و توانمنديهاي فراوان و جوانان فعال و با استعداد همچنين مردم خونگرم و ميهماننواز و با داشتن ويژگيهايي چون داشتن آب و هواي مناسب، زمينهاي مسطح، قرار گرفتن در كنار جاده سنتو و نزديكي به مركز استان با دستاني باز و رويي گشاده از سرمايهگذاران بخش صنعت استقبال خواهد كرد.
استاندار يزد نيز در اين مراسم از زحمات دستاندركاران اجراي اين پروژه قدرداني كرد.
انتهاي پيام/ي10
يکشنبه|ا|18|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]