پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849898498
اخبار ويژه كيهان// هديه كميته فيلترينگ به مدعيان اصلاحات// اول كشته شد، بعد پودر شد بعد نجات يافت و حالا كمى سوختگى سطحى دارد!// اتاق فرمان واحد افراطيون دانشگاه اميركبير لو رفت
واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// هديه كميته فيلترينگ به مدعيان اصلاحات// اول كشته شد، بعد پودر شد بعد نجات يافت و حالا كمى سوختگى سطحى دارد!// اتاق فرمان واحد افراطيون دانشگاه اميركبير لو رفت
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز (4 اسفند)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.
هديه كميته فيلترينگ به مدعيان اصلاحات (خبر ويژه)
در حالي كه دروغ بافي ها و پروژه هاي مظلوم نمايي سايت خاتمي نيوز، لو رفته و سايت ياد شده در مقابل شواهد مستحكم و اسناد غيرقابل انكاري كه از جعلي بودن داستان هاي مظلوم نمايانه اين سايت حكايت مي كرد، با بن بست شكننده اي روبرو شده بود، كميته فيلترينگ در اقدامي سؤال برانگيز به كمك سايت خاتمي نيوز آمده و با فيلتر كردن اين سايت، از يكسو گردانندگان سايت ياد شده را از مسئوليت پاسخگويي در مقابل دروغ هايي كه پراكنده بودند نجات داد و از سوي ديگر پروژه جديدي را براي مظلوم نمايي مدعيان اصلاحات كه اين روزها مبرم ترين نياز آنهاست، كليد زد.
اقدام كميته فيلترينگ اگر سؤال برانگيز نباشد به اندازه اي ناشيانه است كه صلاحيت اعضاي آن را با ترديد جدي روبرو مي كند.
گفتني است كه مدعيان اصلاحات از صدها سايت اينترنتي در داخل و خارج كشور برخوردارند كه فقط يك مراجعه گذرا به برخي از موتورهاي جستجوگر اينترنتي نظير «گوگل» و «ياهو» براي پي بردن به اين همراهي و هماهنگي گسترده داخلي و خارجي در حمايت از نامزد مدعيان اصلاحات و سياه نمايي آنها عليه ارزش هاي اسلام و انقلاب، كفايت مي كند. بنابراين اقدام كميته فيلترينگ فقط به قصد نجات سايت خاتمي نيوز از بن بست پاسخگويي است. و البته ممكن است گفته شود تخلفات عديده سايت مزبور باعث آغاز اين تصميم شده است كه در اين صورت بايد پرسيد، چرا موضوع را اعلام نكرده ايد؟! آيا اين نيز اقدام سؤال برانگيز ديگري با هدف فرصت دادن به سايت ياد شده براي مظلوم نمايي نيست؟!
اول كشته شد، بعد پودر شد بعد نجات يافت و حالا كمى سوختگى سطحى دارد! (خبر ويژه)
به دنبال اصرار برخي از چهره هاي مشكوك اصلاح طلب كه نظر خود درباره سوءقصد به يك فعال سياسي گمنام در كرمانشاه- كه ديدگاه آنها عمدتاً توسط پايگاه اينترنتي ياري نيوز منتشر مي شود- اين خبر از جانب نهادهاي امنيتي استان كرمانشاه به شدت تكذيب شد.
با وجود اينكه پايگاه اينترنتي حاميان خاتمي در گزارش هاي چند روز اخير خود ادعا كرده بود، فردي به نام ذكريا عباسي فرد كه از او به عنوان دبير حزب مردمسالاري كرمانشاه ياد شده با نارنجك دستي مورد سوء قصد قرار گرفته و اتومبيل او به «تلي از خاكستر»(؟!) بدل شده، «حجت الله دمياد» معاون سياسي-امنيتي استانداري كرمانشاه در گفت وگو با خبرنگار كيهان اصل وقوع چنين حادثه اي را تكذيب كرد. وي به خبرنگار كيهان گفت: «در مورخه 87.12.1 تعدادي از نيروهاي اصلاح طلب شهر به صورت تلفني به ما اطلاع دادند كه فردي به نام عباسي فرد مورد حمله قرار گرفته و اتومبيل او منفجر شده است». دمياد در ادامه افزود: «پس از اطلاع از خبر، ماموران سياسي و امنيتي كرمانشاه ماموريت يافتند تا براي ارزيابي صحت و سقم اين خبر به محل مورد ادعا مراجعه كنند و پس از بررسي هاي تفصيلي مشخص شد اساساً چنين اتفاقي رخ نداده و خبر كاملاً كذب است». اين مقام مسئول در ادامه با اشاره به جزئيات سناريوي عمليات رواني و اهداف صحنه سازي طراحي شده توسط افراطيون، اظهار داشت: «جالب اين است كه به محض آغاز اين هياهو و در حالي كه هنوز صحت خبر تاييد نشده بود، برخي از سايت هاي خبري با شانتاژ خبري سعي داشتند اينگونه القا كنند كه سرنشين خودرو در جريان انفجار كشته شده و از اين طريق فضاي سياسي شهر و بلكه استان را ملتهب نمايند كه البته اين پروژه از قبل برنامه ريزي شده ابتر ماند». وي همچنين بر ناشناخته بودن فردي به نام عباسي فرد در بين نيروهاي سياسي استان كرمانشاه تاكيد كرد و بزرگنمايي خبر مربوط به سوءقصد به او را يك شيطنت رسانه اي با اهداف ضدامنيتي دانست كه ابعاد آن در حال پي گيري است.
اظهارات صريح اين مقام عالي رتبه استان كرمانشاه در حالي است كه پايگاه اينترنتي خاتمي نيوز روز گذشته با انتشار يك عكس از اتومبيلي سوخته مدعي شد كه عكس منتشر شده تصوير اتومبيل همان فرد مورد سوءقصد است. اين در حالي است كه اولا تهيه چنين تصاويري از روي اينترنت يا حتي آتش زدن يك خودرو و عكس برداري از آن- اقدامي كه اصلاح طلبان در انجام موارد مشابه آن سوابقي ممتد دارند- به سادگي امكانپذير است. ثانياً نكته جالب تر اين است كه اين پايگاه اينترنتي در پاسخي كه به خبر ويژه كيهان روي خروجي خود قرار داده تاكيد مي كند كه عباسي فرد در جريان اين حادثه دچار «سوختگي سطحي» شده اما نگاهي گذرا به تصوير اتومبيل به شدت سوخته اي كه سايت مزبور ادعا مي كند از آن اين فرد است، آشكار مي سازد كه اين فرد قاعدتاً بايد در اثر انفجاري چنين شديد پودر مي شد نه اينكه فقط جراحتي سطحي بردارد! گفتني است همين سايت در خبر قبلي خود از سلامت فرد مورد ادعا خبر داده بود. ظاهراً واگذار كردن ماموريت مظلوم نمايي با حربه جنگ رواني به جمعي از هواداران تازه كار دوم خردادي به تدريج در حال تبديل شدن به دردسري براي طراحان اين قبيل پروژه ها در ميان اطرافيان آقاي خاتمي است
اتاق فرمان واحد افراطيون دانشگاه اميركبير لو رفت (خبر ويژه)
در حالي كه طيف انگشت شمار افراطيون دانشگاه اميركبير سعي در القاء نارضايتي عمومي از دفن شهداي گمنام در اين دانشگاه داشته و در سايت هاي خبري خودنظير خبرنامه اميركبير مخالفت خود با تدفين شهدا را اعلام كرده اند! انتشار دو بيانيه همزمان با عنوان تجمع و اعتراض دانشجويي كه يكي از سوي انجمن اسلامي (طيف غيرقانوني دفترتحكيم) و ديگري از سوي دانشجويان سوسياليست در دانشگاه منتشر گرديد، پرده از پشت پرده اين جمعيت خيالي برداشت.
اين دو متن كه بسيار ناشيانه و عجولانه تنظيم شده بود دقيقاً داراي يك محتوا بوده و تنها مورد اختلافي آن امضاي پاي بيانيه هاست. اين در حاليست كه انجمن منتسب به طيف غيرقانوني تحكيم خود را منتسب به پايگاه ليبراليستي غرب مي داند و اعلام مي كند كه با طيف موسوم به چپ در تعارض ايدئولوژيك است. انتشار اين دو بيانيه يكسان كه ناشي از دستپاچگي اتاق فرمان واحد اين گروههاست نشان مي دهد كه اينگونه جريانات، كانون وابستگي يكساني دارند و تابلوهاي متفاوت فقط براي رد گم كردن است.
بديهي است كه روحيه دانشجويي با اينگونه برخوردها همخواني ندارد و تعجب آور است كه چرا معدودي از دانشجويان به عوامل بيروني اجازه سوءاستفاده از هويت دانشجويي خود را مي دهند!
خريد و اجاره ماشين هاى راى ساز رونق گرفت (خبر ويژه)
خريد و اجاره روزنامه و راه اندازي سايت در چند ماه منتهي به انتخابات رياست جمهوري رونق مي گيرد. سايت «تغيير» كه از سوي حاميان كروبي راه اندازي شده، از احتمال فعاليت 3روزنامه در خدمت ستاد انتخاباتي خاتمي خبر داد.
به نوشته اين سايت، حاميان رئيس دولت سابق در صددند روزنامه كارون را به خدمت بگيرند و از قرار معلوم مذاكرات اوليه در اين زمينه انجام شده تا اين روزنامه كه گستره توزيعش استاني است، به صورت سراسري منتشر شود. به گزارش تغيير «در عين حال قرار است روزنامه فرهيختگان هم به عنوان بازوي تبليغاتي خاتمي كار خود را آغاز كند. فرهيختگان نيز از سلسله نشريات دانشگاه آزاد است كه اگرچه امتياز روزنامه دارد اما مدتي است به صورت هفته نامه منتشر مي شود. خبر ديگر نيز حاكي است كه زمزمه هايي درباره روزنامه توسعه نيز شده است تا اين روزنامه در اختيار ستاد انتخاباتي خاتمي قرار بگيرد. در كنار روزنامه هايي كه ذكر آنها رفت چندين پايگاه اينترنتي نيز فعاليت خود را هماهنگ با ستاد انتخاباتي خاتمي آغاز مي كنند. در اين ميان انتشار روزنامه ياس نو نيز همچنان در دست بررسي است. اگر مشكلات اين روزنامه حل شود و نظر نهايي دادگاه اعلام گردد روزنامه ياس نو از بعد از تعطيلات به عنوان اصلي ترين تريبون خاتمي و حزب مشاركت فعاليت خود را از سر مي گيرد.»
تلفاتش را ما داديم قراردادهايش به ايران رسيد (خبر ويژه)
نفوذ سياسي- اقتصادي ايران در منطقه بصره عراق، انگليسي ها را كه متحمل تلفات سنگين و بي آبرويي گسترده در اين منطقه شده اند؛ نگران و خشمگين كرده است.
روزنامه انگليسي تايمز در گزارشي با اشاره به قرارداد 1.5ميلياردي عراق با ايران براي احداث شهر جديد بصره و پروژه هاي عظيم ساختماني آن مي نويسد: عقد اين قرارداد كه از جمله احداث چندين هتل و 5هزار واحد مسكوني را شامل مي شود، حاوي طنزي تلخ است. ايراني ها در همان جايي اين قرارداد را به دست آورده اند كه نيروهاي انگليسي مشغول مبارزه با شيعيان افراطي بودند، شيعياني كه توسط ايران حمايت مي شوند. شيعيان بصره تلفات زيادي را طي 2سال اخير به نظاميان انگليسي تحميل كردند. آنجا براي ما باثبات نبود.
مايكل اوانز گزارشگر تايمز اضافه مي كند: اما اكنون شرايط امنيتي در بصره ]با عقب نشيني بخشي از اشغالگران[ تغيير كرده و ساخت و ساز رونق گرفته است. دستيابي ايران به قرارداد 1.5ميليارد دلاري اجراي پروژه شهر جديد بصره معلول اين واقعيت است كه شركت هاي آمريكايي و انگليسي، نگران از شرايط امنيتي، در هنگام ارائه پيشنهاد خود با سرعت كافي عمل نكردند. نايجل هيوارد سركنسول انگليس در بصره تاكيد مي كند اينجا شركت هايي موفق خواهند بود كه ريسك پذيري بالاتري دارند.
خبرنگار تايمز تلويحا تاكيد مي كند: واگذاري قراردادي اين چنيني به شركتي ايراني بدون تاييد دولت عراق نبوده است. يك هفته پيشتر نوري المالكي نخست وزير عراق در جريان سفر نيكولا ساركوزي، رئيس جمهور فرانسه به او گفته بود متحدان اساسي عراق در جريان نبرد شش ساله با شورش و ناآرامي در عراق اولويت اصلي واگذاري قراردادهاي بازسازي خواهند بود.
به نوشته تايمز «قرارداد 1.5ميليارددلاري با ايران، بزرگترين قرارداد ساختماني واگذار شده به ايران از زمان آغاز حمله آمريكا به عراق در سال 2003است.»
مردم احمدى نژاد را دوست دارند ما به چه دل خوشيم؟! (خبر ويژه)
بيگانگي اصلاح طلبان از مردم و باورها و واقعيت هاي زندگي آنها باعث نگراني در ميان اين طيف شده است.
در اين زمينه سايت اصلاحات طي مقاله اي به قلم يكي از اصلاح طلباني كه در انتخابات رياست جمهوري گذشته به مصطفي معين (نامزد مشاركت) راي داده مي نويسد: تلاش ما (اصلاح طلبان) اين است كه بگوييم با ديگران فرق داريم و متفاوتيم. ما به رسم دموكراسي كه خودمان باور نداريم- چون در زندگي شخصي مان هم رعايتش نمي كنيم- بايد مدام تاكيد كنيم كه خاتمي مي آيد و اصلا بايد بيايد و اگر نتوانسته در آن 8سال كاري بكند حالا ما به او مي گوييم چه بكند. تلاش مي كنيم ديگران را هم متقاعد بكنيم به او راي بدهند چون خوش تيپ است و آبروي جهاني برايمان مي خرد. براي بعضي از ما كه نمي خواهيم بپذيريم اكثريت جامعه با حجاب و مذهب هيچ مشكلي ندارند، اين همه تبليغ و اميدواري براي حضور دوباره چه معنايي دارد؟
نويسنده با بيان اينكه «چهارسال پيش نمي توانستم به هيچ نامزدي راي بدهم و با تغيير شرايط و به اجبار رفتم به سمت معين» مي افزايد: ولي هنوز هم فكر مي كنم حرف هاي روشنگرانه آقاي معين و بحث هاي آن روز كمپين اصلاح طلبان به كجاي كار طبقه متوسط مي آمد؟
وي تاكيد مي كند: احمدي نژاد با راي همين مردمي بالا آمد كه منتظر چنين حرف هايي خطاب به خودشان بودند. هنوز هم تقريبا محبوب است؛ هم در ايران و هم در بخش هايي از جهان. چون در ايران زبان همان مردمي را كه ما سعي مي كنيم بگوييم با آنها «متفاوتيم» درست بلد است. بيرون از ايران هم به خاطر «تودهني هايي» كه قرار است بزند يا زده به كساني كه بقيه كشورها جرئتش را نداشته اند، شهرت دارد؛ او خارج از ايران هم به فكر و نگاه مردم طبقه متوسط نزديك شده است. ولي ما مي خواهيم جامعه را تغيير دهيم بدون اينكه سهمي براي تفكر و نگاه مردم قائل باشيم و با ناديده گرفتن بخش زيادي از افراد همين جامعه كه درد و حرف و صدايشان را نمي شناسيم، فكر مي كنيم در اين فضايي كه شايد فقط براي خودمان زيادي جذاب و مفيد است، مي نويسيم و تبليغ مي كنيم. ما وبلاگ به روز مي كنيم، در وصف طبقه روشنفكر و انتظاراتشان از خاتمي و «شر» مي كنيم تا بقيه ببينند بايد براي دغدغه هاي فرهنگي شان به چه كسي راي دهند. ما براي خودمان نوشابه باز مي كنيم. 4 سال پيش اصلاحات شكست خورد شايد به اين دليل كه حاضر نبود حرف هاي يك شاگرد تعويض روغني، خواسته هاي كارگر معدن در ده كوره هاي اطراف جنوب يا صداي راننده اي مسافركش بعد از كار اداره را گوش كند. ما فقط صداي خودمان را مي شنيديم. حالا نگرانم. آن قدر اين فاصله و تاكيدها بر «تفاوت ما با ديگران» زياد شده كه پركردنش كار سه چهار ماه آينده نيست.
اين فعال اصلاح طلب در پايان مي نويسد: كارگر و كارمند و كشاورز و معلم و صنعتگر كه ما با آنها متفاوتيم اما راي شان مهم است، آن قدر از ما دورند كه به دست آوردن دلشان با هيچ وعده اي ساده نيست. نگرانم از موج و جوي كه به وجود مي آيد از سمت ايرانيان خارج از كشور، كه مي گويند به خاتمي راي بدهيد براي آزادي بيشتر، ولي فضاي كنوني ايران را نمي شناسند چون دست كم 20سال در ايران نبوده اند. كساني هم كه كمتر از يكي دو سال است رفته اند، با ديد تحقيرآميز به داخل نگاه مي كنند. آنها هم اصرار دارند كه «متفاوتند».
شريك خودكشى در پريدن از آسمان خراش (خبر ويژه)
دبير كل حزب كارگزاران مي گويد: از دبير كلي استعفا نداده ام اما گفته ام اگر برخي افراد بخواهند در حزب تك روي كنند و بگويند حزب از كانديداي خاصي حمايت كند، دبير كلي بي معناست.
كرباسچي در مصاحبه با جمهوريت اضافه كرد: حمايت از خاتمي منوط به حضور وي به عنوان كانديداي واحد جبهه اصلاحات است اما در حال حاضر خاتمي براي حضور در انتخابات نه نظر ميرحسين موسوي را جلب كرده و نه نظر مهدي كروبي را. ايشان در حال حاضر كانديداي جبهه مشاركت، سازمان مجاهدين انقلاب و مجمع روحانيون مبارز است و ساير احزاب از افراد ديگري حمايت مي كنند.
دبير كل كارگزاران مدتي است كه ضمن بررسي نامزدي در انتخابات، به كروبي دبير كل حزب اعتماد ملي هم مشورت و كمك مي دهد. وي از سال 80 مخالف نامزدي دوباره خاتمي براي انتخابات رياست جمهوري بوده است. كساني چون عطريانفر طي ماه هاي اخير تلاش كردند خاتمي را به عنوان نامزد مورد حمايت كارگزاران جابيندازند اما اين اقدام با واكنش منفي كساني نظير كرباسچي و محمد هاشمي مواجه شد. جالب اينجاست كه نشريه عطريانفر (شهروند امروز) چند ماه پيش در سرمقاله خود تأكيد كرده بود نامزدي خاتمي و حمايت اصلاح طلبان از وي به مفهوم پريدن بدون چتر از آسمانخراش است كه به شكستن استخوان هاي آنها منجر خواهد شد. عطريانفر گرايش زيادي به حزب مشاركت و سازمان مجاهدين دارد و ظاهراً در تلاش است كارگزاران به عنوان ضربه گير و سپر بلاي مشاركتي ها و سازمان مجاهدين ها در سقوط آزاد كذايي عمل كند.
نارضايتى از روحيه بيگانه ستيزى مردم! (خبر ويژه)
قائم مقام ستاد انتخاباتي حزب مشاركت (خاتمي) با ناراحتي از انتخاب حماسي و آگاهانه مردم در انتخابات تيرماه 84 ادعا كرد: مردم در سال 84، اتفاقي رأي دادند!
به گزارش ياري نيوز وي در همايش «بازيابي آرا و تبليغات سياسي» ضمن مقايسه نظام ايران با ساختار نظام هاي توتاليتر، مدعي وجود ظرفيت هاي پوپوليستي در انتخابات شد، بي آن كه توضيح دهد چرا امثال وي حضور مردم در انتخابات دوم خرداد 76 را حماسه ناميدند اما حضور و انتخاب همان مردم در 8 سال بعد را اتفاقي و پوپوليستي معرفي مي كنند.
امين زاده كه در دولت سابق به عنوان معاون وزيرخارجه فعاليت مي كرد و به همين خاطر مجبور شد در ظاهر از حزب مشاركت استعفا دهد، ضمن تخطئه حساسيت ملت ايران نسبت به دشمنان خارجي، اين حساسيت را به دولت توتاليتر (تماميت خواه و سركوبگر) ربط داد و با ناخرسندي گفت: ايران به دلايل تاريخي روحيه اي دارد كه بخواهد از بيگانه ناراحت باشد و ميزان فرافكني بالاست. بعد از انقلاب در اين گمان ترديد ايجاد شد اما جامعه هنوز ظرفيت بيگانه ستيزي و حساسيت نسبت به آن را دارد و دفاع بيگانه از شخصي در انتخابات به معناي فرصت براي او نيست و مردم نمي پسندند».
اين اعتراف به بدگماني مردم نسبت به جريان ها و نامزدهاي تحت حمايت بيگانگان در حالي است كه جريان متبوع امين زاده اصرار دارند نامزد مورد حمايت خود را «ترجيح بيگانگان» -تحت عنوان دهان پركن تعامل با خارج- معرفي كنند.
گفتني است در همايش «بازيابي آرا» الهه كولايي از حزب مشاركت و محمد توسلي از گروهك نهضت آزادي نيز سخنراني كردند.
يکشنبه|ا|4|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-