واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: تحزب در جامعه از نگاه قرآن/13مسعود پزشكيان:احزاب در جامعه اسلامي استراتژي رسيدن به اهداف متعالي را مشخص ميكنند
گروه سياسي: نماينده مردم تبريز در مجلس شوراي اسلامي معتقد است احزاب در يك جامعه اسلامي در چارچوب اصول مشترك حاكم بر آن جامعه استراتژيهاي رسيدن به اهداف متعالي نظام را مشخص ميكنند.
مسعود پزشكيان، نماينده مردم تبريز در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) با بيان اينكه وجود تشكيلاتي كه در جهت اهداف الهي و تعالي حركت كنند، نشانه رشد و بالندگي هر جامعهاي است، افزود: نبود هدف، تعالي و سازماندهي نشانه عقبماندگي هر جامعهاي است.
وي با اظهار تأسف از اينكه در جامعه اسلامي ايران تشكيلات و حزب به معناي واقعي آن وجود ندارد، تصريح كرد: شهيد بهشتي در همان روزهاي آغازين انقلاب به اهميت وجود احزاب و تشكلهاي مختلف در كشور پي برده بود و با همكاري مقام معظم رهبري، آيتالله هاشمي رفسنجاني و تعدادي از شخصيتهاي نظام اقدام به تأسيس حزب جمهوري اسلامي و تدوين چارچوب اين كار در كشور كردند كه متأسفانه بعد از شهادت شهيد بهشتي آن موارد به فراموشي سپرده شد.
نماينده مردم تبريز در مجلس معتقد است اگر ميخواهيم كشور به پيشرفت دست يابد بايد به سمت تشكيل حزبهايي با مانفيست و اهداف خاص حركت كنيم و كساني كه در قالب اين حزبها قرار ميگيرند نيز وقتي قدرت را به دست آوردند بايد در جهت همان اهداف حركت كنند.
به گفته وي اگر در كشور احزاب متشكلي نداشته باشيم، افراد فقط به صرف شعاردادن اكتفا ميكنند و وقتي به قدرت رسيدند نيز چون برنامه و هدف خاصي نداشتهاند، مشخص نيست كه كشور چگونه اداره خواهد شد.
پزشكيان در ادامه درباره تفاوتهاي تحزب در جامعه اسلامي با جوامع غربي اظهار كرد: به طور طبيعي ما در جامعه اسلامي اصول دين مشتركي داريم و به اين تربيت احزاب و گروهها قادرند استراتژي رسيدن به اين اهداف را مشخص كنند و اين استراتژهاي لزوما مشابه و يكسان نخواهند بود.
وي معقتد است كه همين اصول مشترك در جوامع اسلامي خود دليلي است بر اينكه تشكيل حزب و تحزب در جوامع اسلامي بايد با آنچه در جوامع غربي مصطلح است، تفاوت داشته باشد.
اين نماينده مجلس هشتم در تكميل مطالب فوق خود با اشاره به آيه «ادْعُ إِلِى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُم بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ» توضيح داد: همانطور كه بيان شد احزاب در يك جامعه اسلامي ميتوانند استراتژيها را براي رسيدن به اهداف متعالي نظام اسلامي مشخص كنند و در اين ميان مطابق آيه فوق استراتژيهايي كه نكوتر و الهيتر باشد، پذيرفته ميشود.
نماينده مردم تبريز در پايان درباره علت كارآمد نبودن احزاب در كشور ابزار كرد: دليل عمده اين مسئله اين است كه ما هنوز اينچنين ساختار ذهني را نداريم و اگر شهيد بهشتي اقدام به تأسيس حزب جمهوري اسلامي كرد به اين دليل بود كه ضروت تحزب در كشور را از نظر ذهني حس كرده بود.
يکشنبه|ا|4|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]