واضح آرشیو وب فارسی:مهر: حجت الاسلام ميرعمادي:نظارت همگاني ضامن حركت انسانها در صراط مستقيم است
خرم آباد - خبرگزاري مهر: نماينده ولي فقيه در لرستان نظارت همگاني و امر به معروف و نهي از منكر را ضامن حركت انسانها در صراط مستقيم دانست.
به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، حجت الاسلام سيد احمد ميرعمادي روز گذشته در همايش نظارت همگاني در دانشگاه آزاد اسلامي واحد خرم آباد، اظهار داشت: مقوله امر به معروف و نهي از منكر در ميان مسلمانان به عنوان يك موضوع حياتي مطرح است و تنها جنبه شعاري ندارد.
وي سلامت جامعه اسلامي را وابسته به امر نظارت همگاني دانست و افزود: براي اينكه جامعه از خطاها و لغزشها در امان باشد با توجه بيشتر و جدي تري به مقوله نظارت همگاني صورت گيرد.
امام جمعه خرم آباد حيات جامعه را در گرو امر به معروف و نهي از منكر برشمرد و ادامه داد: در تعرف نظارت همگاني و تذكر لساني مراقبت، مشاهده و مواظبت همه مردم براي تحقق ارزش هاي متعالي در جامعه اسلامي مد نظر است.
حجت الاسلام ميرعمادي با تقسيم نظارت همگاني بر دو قسم دولتي و مردمي، خاطرنشان كرد: در بخش دولتي مسئولان موظفند با استفاده از اهرمهاي قانوني براي حفظ ارزشها در جامعه اسلامي تلاش كنند.
وي قسم مردمي نظارت همگاني را مستلزم تذكر لساني عموم مردم دانست و افزود: اگر نظارت همگاني در جامعه اسلامي تحقق يابد نوعي تعامل ميان مردم و حكومت ايجاد مي شود.
نماينده ولي فقيه در لرستان خواستار همكاري عموم مردم و دولت براي احيا ارزشها در جامعه شد و اظهار داشت: به لحاظ عقلي احساس مسئوليت افراد در مقابل سرنوشت جامعه موجب زنده نگه داشتن اصل امر به معروف و نهي از منكر مي شود.
نظارت همگاني احساس مسئوليت نسبت به سرنوشت جامعه است
امام جمعه خرم آباد در ادامه نظارت همگاني را احساس مسئوليت نسبت به سرنوشت جامعه عنوان كرد و افزود: ضرورت حفظ ارزشها و تعالي جامعه افراد را وادار مي كند كه نظارت در جامعه همگاني باشد.
حجت الاسلام ميرعمادي با تاكيد بر اينكه همه بايد در حفظ ارزشهاي تعريف شده در هر جامعه كوشا باشند، ادامه داد: نظارت همگاني در حفظ ارزش هاي اسلامي در جامعه اسلامي نوعي مشاركت و حضور در صحنه مردم است.
وي ويژه گي مهم جامعه اسلامي را بي تفاوت نبودن مردم نسبت به سرنوشت جامعه خواند و يادآور شد: بزرگترين خطري كه يك جامعه را تهديد مي كند بي تفاوتي مردم نسبت به سرنوشت جامعه است.
نماينده ولي فقيه در لرستان و امام جمعه خرم آباد با اشاره به تمهيدات قانوني براي اجراي امر به معروف و نهي از منكر در جامعه، گفت: در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران نظارت همگاني به عنوان يك اصل مطرح شده است.
حضور زنان در زمينه نظارت همگاني ضعيف است
نماينده ولي فقيه در لرستان همچنين با اشاره به آيات و روايات پيرامون ضرورت همگاني شدن امر به معروف و نهي از منكر در جامعه اسلامي، يادآور شد: از ديگاه قرآن جامعه اي نمونه است كه هم نظارت همگاني در آن رواج داشته باشد و هم افراد آن به لحاظ اعتقادي سالم باشند.
وي بيان اينكه بدون ترديد جامعه اي الگو خواهد بود كه در آن نظارت همگاني تقويت شود، خاطرنشان كرد: اگر نظارت همگاني و امر به معروف و نهي از منكر در جامعه اي تضعيف شود به طور قطع آن جامعه ارزش الگو بودن خود را از دست خواهد داد.
حجت الاسلام ميرعمادي با اشاره به بخشي از آيات سوره مباركه توبه و ضرورت حضور موثر زنان در زمينه نظارت همگاني، بيان داشت: حضور زنان در عرصه نظارت همگاني تاثير بيشتري در پي خواهد داشت.
نماينده ولي فقيه در لرستان و امام جمعه خرم آباد ادامه داد: متاسفانه در زمينه حضور زنان در عرصه امر به معروف و نهي از منكر هيچ كاري در جامعه صورت نگرفته است.
وي با اشاره به اينكه نيمي از جمعيت فعال جامعه را زنان تشكيل مي دهند بر ضرورت تقويت فريضه نظارت همگاني در اين قشر از جامعه تاكيد كرد.
عزت جامعه در گرو امر به معروف و نهي از منكر است/ نظارت همگاني به بي حجابي محدود نشود
امام جمعه خرم آباد با بيان اينكه جامعه اي كه در آن نظارت همگاني وجود دارد عظمت و بزرگي مي يابد، عنوان كرد: عزت و ذلت يك جامعه در گرو مسئله نظارت همگاني و امر به معروف و نهي از منكر است.
حجت الاسلام ميرعمادي يكي از راههاي مقابله با تهاجم فرهنگي را نظارت همگاني دانست و بيان داشت: متاسفانه امروز در جامعه براي امور مختلف سرمايه گذاري صورت مي گيرد ولي براي امر به معروف و نهي از منكر ارزش قائل نيستيم.
وي از نظارت همگاني به عنوان اقيانوسي ياد كرد كه اگر به راه بيافتد چيزي جلودار آن نيست.
نماينده ولي فقيه در لرستان، محدود كردن نظارت همگاني به مسائلي از جمله بي حجابي را از مشكلات امروز جامعه دانست و يادآور شد: دامنه امر به معروف و نهي از منكر بسيار وسيع و گسترده است.
حجت الاسلام ميرعمادي با تاكيد بر اينكه اگر تذكر لساني رواج پيدا نكند ابرار ذليل و اشرار عزير مي شوند، يادآور شد: رسانه ها، نشريات و نويسندگان بايد نسبت به ترويج فرهنگ نظارت همگاني در جامعه حساس باشند.
سه|ا|شنبه|ا|6|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]