واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: جواد لاريجاني: صداي غربي ها براي سوريه بنلد است،براي بحرين كوتاه
خاورميانه - دبيرستاد حقوق بشر قوه قضائيه در ديدار با رئيس كميته حقوق بشرپارلمان آلمان از سكوت كشورهاي غربي و دولت آلمان در قبال جنايات آل خليفه و آل سعود در بحرين انتقاد كرد.
محمدجواد لاريجاني در ديدار با توماس كونينگز كه سفير المان در كشورمان نيز او را همراهي مي كرد با اشاره به تحولات كشورهاي عربي در منطقه گفت : آيا زمان آن نرسيده است كه غرب پيام اين تحولات را دريافت كند؟ آيا همه اين ديكتاتورهايي كه در منطقه سرنگون شدند متحدان غرب نبودند؟ آيا بيداري اسلامي پديد آمده در اين كشورها پيام رسايي مبني بر اشتباه بودن تصوير غرب از اسلام در بر ندارد؟
مشاور امور بين الملل رئيس قوه قضائيه در ادامه با انتقاد از رويكرد دوگانه كشورهاي غربي از جمله آلمان در خصوص تحولات منطقه گفت: در حاليكه همه كشورهاي غربي سوريه را آماج حملات رسانه اي و سياسي خود كرده اند، درباره جنايات رژيم آل خيلفه و آل سعود در بحرين و يمن سكوت اختيار كرده اند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني ستاد حقوق بشر، لاريجاني همچنين با اشاره به آلوده شدن اصطلاح مدافعين حقوق بشرگفت : متاسفانه اين روزها گروه هاي تروريستي خود را در پوشش اين عنوان مخفي كرده اند و كشورهاي غربي نيز آنها را در رسيدن به اهدافشان ياري مي دهند.
كشورهاي غربي بايد توجه داشته باشند كه ترفند جديد مخالفان نظام جمهوري اسلامي استفاده از پوشش فريبنده مدافع حقوق بشر است و اين رويه درستي نيست كه هر كسي كه بر ضد جمهوري اسلامي تبليغ مي كند جايزه اي از غربي ها دريافت كند.
مشاور امور بين الملل رئيس قوه قضائيه با تاكيد براينكه همه جهت گيري ها و عملكرد دولتمردان غربي مورد نظر مردم ايران است گفت: از نگاه ايراني ها، جامعه غربي دچار يك دشمني كور نسبت به ايران شده است. جامعه غربي در حالي مي خواهد مدل ليبراليسم و سكولاريسم خود را به همه جاي دنيا تحميل كند كه از نگاه ما خود مملو از مسائل و مشكلاتي نظير نژاد پرستي، اسلام هراسي، مهاجر ستيزي و تعصب و بي اخلاقي است.
دبيرستاد حقوق بشر با تاكيد براينكه غربي ها هميشه سعي كرده اند از موضع بالا با ساير فرهنگ ها ارتباط برقرار كنند گفت: غربي ها حاضر نيستند كوچكترين انتقادي نسبت به ناهنجاري هاي موجود در جامعه خود بشنوند. آنها اجازه نمي دهند فرهنگ هاي ديگر دنيا شكوفا شود. آنها مي خواهند همه كشورها تنها با مدل ليبرال دموكراسي اداره شود و اگر كشوري بخواهد با مدل دموكراسي ديگري اداره شود به آن انگ مي زنند و هربار با اتهام تازه اي آن را مجازات مي كنند حال آنكه همه اين ها روش هايي خلاف حقوق بشر و حتي اصول دموكراتيك است.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه در ادامه با انتقاد از غربي ها در جهاني تلقي كردن برخي از ناهنجاري هاي اخلاقي گفت : از لحاظ فرهنگي برخي از رفتارها و روش هاي غربي براي ما پذيرفتني نيست كه نمونه بارز آن همجنسگرايي است.
لاريجاني گفت: اين روزها غربي ها با ادعاي اينكه در منشور جهاني حقوق بشر ازادي افراد در انتخاب همسر تضمين شده مي گويند همجنس گرايي هم نوعي انتخاب همسر است و بايد آزاد باشد. در حالي كه همجنسگرايي انتخاب همسر نيست بلكه يك نوع انحراف و مرض جنسي است و همين غربي ها خودشان تا 20 سال پيش آن را انحراف مي دانسته اند و براي ان تجويز هاي دارويي داشتند.
او در ادامه افزود : حالا سوال اين است كه به فرض اينكه اعلاميه جهاني را نوعي توافق جهانشمول بدانيم كه درباره آن هم ترديدهايي هست- اما تاثير مفاهيم آن را ديگر چرا بايد غربي ها انجام بدهند؟ چرا نبايد تفسيري كه ما از همجنسگرايي داريم پايه كار ما قرار نگيرد. در واقع غرب اشكارا مي خواهد سرنوشت خودش را با زور به دنيا تحيمل كند و اين ديگر جهانشمولي نيست بلكه جهانگشايي است.
مشاور امور بين الملل رئيس قوه قضائيه با محق دانستن همه ملت ها و فرهنگ ها براي پاسداشت ارزش هاي خود گفت: چگونه است كه غربي ها مي توانند در طي چند دهه يك بيماري و مرض را به يك روش و مدل زندگي تبديل كنند اما ما حق نداريم بر اساس ارزش هاي فرهنگي خود با آن مواجه شويم؟ ما بايد اين حق را داشته باشيم كه بر اساس ارزش هاي فرهنگي خود با موضوعات رفتار كنيم.
در ادامه اين ديدار رئيس كميته حقوق بشر پارلمان آلمان با مثبت ارزيابي كردن اين ديدار تصديق كرد كه بايد از هرگونه سوء استفاده از پوشش حقوق بشر پرهيز كرد و ميان كساني كه حقيقتا مدافع حقوق بشر هستند و كساني كه در پوشش اين اصطلاح مطامع ديگري را دنبال مي كنند تفاوت قائل شد.
كونينگز در ادامه به همكاري موثر و مثبت ايران در فرايند توسعه افغانستان اشاره كرده و تصديق كرد كه ايران در راه مبارزه با قاچاق مواد مخدر از افغانستان مساعي قابل تحسيني داشته و در ارتباط با آن هزينه هاي جاني و مالي هنگفتي نيز پرداخت كرده است و از اين رو سزاوار كمك ها و حمايت هاي بين المللي است.
رئيس كميته حقوق بشر پارلمان آلمان در پايان خواستار توسعه همكاري ها و مذاكرات حقوق بشري ميان دو كشور در سطوح مختلف شد.
4949
پنجشنبه|ا|15|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]