تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سه چیز از نشانه های یقین هستند: کوتاهی آرزو، اخلاص در عمل، بی رغبتی به دنیا
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848707330




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

احمدي نژاد:روابط كار به بهانه دفاع از كارگر مختل شده استبايد به شكل ديگري به اشتغال و توليد نگاه كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: احمدي نژاد:روابط كار به بهانه دفاع از كارگر مختل شده استبايد به شكل ديگري به اشتغال و توليد نگاه كنيم


تهران- خبرگزاري كار ايران
رئيس‌جمهور با بيان اينكه كارآفريني بايد در درون چرخه طبيعي حركت يك ملت شكل بگيرد، گفت: امروز ضوابط كار را اقتباسي و وارداتي تعريف كرديم كه انگيزه‌ها و فرصت‌ها را از بين مي‌برد، دشمني ايجاد مي‌كند و اجازه نمي‌دهد شكوفايي رخ دهد لذا بايد آن را تغيير دهيم كه بخش عمده آن در احياي بنگاه‌هاي كوچك است.

به گزارش خبرنگار "ايلنا"، محمود احمدي‌نژاد در اولين جشنواره كارآفرينان برتر كميته امداد اظهار داشت: طبق آمار 2 ميليون نيروي فعال آماده كار داريم كه هنوز فرصت شغلي مناسب در اختيار ندارند و هر سال 900 هزار تا 1 ميليون به اين رقم افزوده مي‌شود؛ يعني اگر بخواهيم بيكاري را به نزديك صفر برسانيم و يا همه استعدادهاي كشور را فعال كنيم سالانه به ايجاد بيش از يك ميليون شغل نياز داريم.
وي با بيان اينكه براي ايجاد شغل نياز به زمينه و منابع سرمايه‌گذاري داريم، افزود: علاوه بر اينها نياز به افرادي داريم كه كارآفرين باشند و پس از مطالعه از دل اقتصاد، فرصت‌هايي را شناسايي، مديريت و شكوفا كنند و در نهايت به ايجاد اشتغال بپردازند.
رئيس‌جمهور با طرح اين پرسش كه منابع را از كجا بايد بياوريم و به كدام سمت حركت كنيم كه حداكثر استفاده از منابع را بكنيم؟ خاطر نشان كرد: با قيمت امروز هزينه ايجاد اشتغال به ازاي هر نفر در كارگاه‌هاي بزرگ بيش از 100 ميليارد تومان است؛ يعني كارخانه پتروشيمي كه با 300 ميليارد تومان راه‌‏اندازي مي‌شود، مي‌تواند 400 نفر را مشغول كند. حال اگر بخواهيم 2 ميليون شغل جديد با فرض عدم افزوده شدن نيروي جديد ايجاد كنيم به 200 هزار ميليارد تومان هزينه نياز داريم، اما از كجا بايد بياوريم. حتي اگر حداكثر تسهيلات براي سرمايه‌گذاري خارجي را فراهم كنيم اين رقم به دست نمي‌آيد، البته در هيچ كشوري چنين ظرفيتي وجود ندارد، پس چه بايد كنيم؟
احمدي نژاد گفت: بايد نقشه راه را عوض كرد و به شكل ديگري به اشتغال و توليد نگاه كنيم.
رئيس‌جمهور دو نتيجه را حاصل سرمايه‌گذاري تمام پول‌ها در كارگاه‌هاي بزرگ بيان كرد و گفت: نتيجه اول اين است كه همه ملت تبديل به كارگران عده قليلي مي‌شوند و نتيجه دوم اين كه تمام شرايط اقتصادي و يا اكثر آن متصل به بيرون از مرزها مي‌شود، چه بخواهيم چه نخواهيم.
وي با اشاره به نتيجه اول حاصل از صرف تمام پول‌ها در كارگاه‌هاي بزرگ گفت: اين امر در نظام سرمايه‌‏داري رايج است و قريب به اتفاق مردمي كه در كشورهاي سرمايه‌‏داري هستند كارگر و تنها عده‌اي كمي كارفرما هستند و تمام اقتصاد به بيرون وصل است. زنجيره‌اي درست شده و هركجاي اين زنجيره دچار مشكل شوند همه دچار مشكل مي‌شوند و مردم در تمام نقاط دنيا بايد تبعات تصميماتي را بدهند كه دخالتي در آنها نداشته‌اند.
رئيس‌‏جمهور با تاكيد بر اينكه بايد الگوي توسعه، سرمايه‌گذاري و بنگاه‌ها را مورد تجديدنظر قرار دهيم، اظهار داشت: برخي فكر مي‌كنند كه پيشرفت كشور منوط به فعاليت سرمايه‌‏داران بزرگ است و خيال مي‌كنند 10 سرمايه‌‏دار بزرگ بايد اقتصاد كشور را در دست گيرند تا كارها بچرخد، اما بعد از آن چه مي‌شود. بايد طيفي از فعاليت اقتصادي را طراحي كنيم. ما هم به بنگاه‌هاي تك نفره و هم به بنگاه‌هاي بزرگ احتياج داريم.
احمدي‌‏نژاد يادآور شد: اگر مي‌خواهيم نرخ بيكاري را كاهش دهيم بايد به سمت بنگاه‌هاي كوچك برويم. كميته امداد 500 هزار اشتغال ايجاد كرده است و براي هر اشتغال نيز 2 تا 10 ميليون هزينه شد. همچنين شوراي اشتغال در دولت تشكيل شد و در همين 2 تا 3 سال اخير بيش از يك ميليون شغل پايدار با هزينه 15 تا 17 ميليون ايجاد كرد.
احمدي‌‏نژاد با اشاره به اينكه اگر نگاه‌ها را عوض كنيم، مي‌توانيم به سرعت ايجاد اشتغال كنيم، گفت: بنگاه‌هاي بزرگ هم مي‌خواهيم، اما بنگاه‌هاي كوچك در ظرف 6 ماه تا 2 سال راه‌اندازي مي‌شوند.
وي با بيان اينكه بايد بنگاه‌هاي كوچك را حمايت كنيم، اظهار داشت: در كشورمان به توليد شمش مس مي‌پردازيم و آن را صادر مي‌كنيم در صورتي كه اين شمش مس مي‌تواند به كارگاه‌هاي كوچك برود كه اشتغال و ارزش افزوده آن 10 برابر مي‌شود و يا براي پتروشيمي سرمايه‌گذاري عظيمي كرديم كه محصولش صادر مي‌شود اما اگر به بنگاه‌هاي كوچك بازگردد چندين برابر اشتغال و ارزش افزوده توليد مي‌كند و محصول ثانوي مي‌تواند صادر شود.
رئيس‌جمهور با اشاره به اينكه بحث بنگاه‌هاي كوچك در دنيا جدي است، اظهار داشت: در عين حال نياز به كارآفريني يعني شناسايي و شكوفا كردن فرصت‌ها داريم. آيا كارآفريني يك چيز وارداتي است و يا آيا كارآفريني جدا از مناسبات اجتماعي و فرهنگي يك ملت است؟
وي افزود: در گذشته كارآفريني را در متن فعاليت اقتصادي داشتيم؛ يعني كارآفريني داراي جايگاهي در متن فعاليت‌هاي اقتصادي بود اما اين رابطه قطع شده و به دنبال پيوند مصنوعي هستيم و كار سخت مي‌شود. كارآفريني فرهنگ و رابطه استاد و شاگردي بوده است اما برخي خيال كردند همه روابط كار همان چيزي بايد باشد كه از آن طرف مي‌آيد. در گذشته فرهنگ مابين كارفرما و كارگر،‌‏ دشمني نبود در نقطه مقابل هم بلكه مكمل يكديگر بودند لذا فرهنگ منتقل مي‌شد و رشد اتفاق مي‌افتاد.
وي ادامه داد: امروز ضوابط كار را اقتباسي و وارداتي تعريف كرديم كه انگيزه‌ها و فرصت‌ها را از بين مي‌برد، دشمني ايجاد مي‌كند و اجازه نمي‌دهد كه شكوفايي رخ دهد. لذا بايد آن را تغيير دهيم كه بخش عمده آن در احياي بنگاه‌هاي كوچك است. بايد به خودمان برگرديم.
احمدي‌‏نژاد تصريح كرد: به بهانه دفاع از كارگر همه روابط كار مختل شده است. بايد از كارگر، كارفرما، كار و روابط انساني بين كارفرما وكارگر حمايت كرده و مسير را اصلاح كنيم.
احمدي‌نژاد با يادآوري تعداد قاليبافان در كشور و كيفيت كالاهاي توليدي دست بافت گفت: اگر حركت درون‌‏زا را كنار بگذاريم، عقب خواهيم بود.
وي گفت: فرهنگ مصرف مطلق و بي‌حد و حصر را در دنيا راه انداختند تا جيب خود را پر كنند كه ضد انسانيت است. آنها انسان را با مصرف تعريف مي‌كنند و ما انسان را انسانيت و مصرف درست تعريف مي‌كنيم. بين سال‌هاي 75 تا 85 بيش از 5 ميليون مهاجرت در كشور رخ داد كه همه اينها نيازمند تسهيلات، مسكن وچيزهاي جدي هستند كه به معناي چندباره كاري است، لذا بايد نگاه‌ها را مقداري عوض كرد البته امروز اين جهت‌‏گيري جاي خود را باز مي‌كند.
رئيس‌‏جمهور با تاكيد بر اينكه كارخانه‌هاي بزرگ بايد با سلسله مراتب پايين دستي خود راه‌‏اندازي شود تا علاوه بر اشتغال، منافع آن در جيب ملت ايران برود، ادامه داد: در 2 تا3 سال اخير بحث بنگاه‌هاي زودبازده مطرح شد و كارهاي خوبي هم از سوي شوراي اشتغال و كميته امداد آغاز شد.
وي مجموعه تسهيلات ارائه شده به بنگاه‌هاي كوچك در مدت حدود سه سال را 15 هزار ميلياردتومان عنوان كرد و گفت:اين رقم 5/7 درصد از كل تسهيلات ارائه شده؛ يعني 15 هزار ميليارد از حدود 200 هزار ميليارد تومان تسهيلات است و ملت بايد بداند كه معوقات بانكي اين بنگاه‌ها بسيار ناچيز ودر حدود 1 تا 2 درصد است آنها تسهيلات خود را به موقع پس دادند.
احمدي‌‏نژاد گفت: من هنوز نمي‌دانم كه چرا بعضي‌ها با اين بنگاه‌هاي كوچك مخالفت مي‌كنند و فضا‌سازي كردند كه تورم به خاطر اينها است. پس 5/92 درصد تسهيلات چه شد؟ البته ما يك خانواده و دولت متعلق به همه است اما چرا بايد با كار به اين خوبي مقابله شود؟
پايان پيام

كد خبر: 476924

يکشنبه|ا|11|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن