تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826698166




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نگاهي به مناسبات واشنگتن - اسلام‌آباد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نگاهي به مناسبات واشنگتن - اسلام‌آباد
خبرگزاري فارس: ايجاد محدوديت در رفت و آمد ديپلمات‌هاي آمريكايي و اخطار براي اعزام نكردن تيم‌هاي مذاكره كننده از سوي اسلام‌آباد و قطع كمك‌هاي آمريكا به پاكستان نشان از بن بست سياست‌هاي آمريكا در اين كشور دارد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در اسلام‌آباد، پاكستان اعلام كرده است كه نيروهاي آمريكايي نمي‌توانند مانند گذشته آزادانه در مناطق مختلف پاكستان رفت‌وآمد كنند.
پاكستان همچنين خواهان اخراج بخش ديگري از ديپلمات‌هاي آمريكايي از اسلام‌آباد شده است.

روزنامه اردو زبان "امت" چاپ پاكستان با انتشار گزارشي به نشانه‌هاي به بن رسيدن سياست آمريكا در پاكستان پرداخته است.

اين منبع آورده است: يك مقام عالي‌رتبه كابينه اوباما درباره تنش به وجود آمده بين آمريكا و پاكستان گفت: اسلام‌آباد اعلام كرده كه از پذيرفتن هيئت‌هاي مذاكره ‌كننده آمريكايي معذور است بنابراين بهتر است واشنگتن در پي فرستادن مذاكره كننده به پاكستان نباشد.

اين مقام آمريكايي افزود: بعد از كشته شدن سربازان پاكستاني تمام راهكارهاي آمريكا براي جلب رضايت پاكستان به بن بست رسيده است.

آمريكا ضمن قطع كمك‌هاي مالي، از تحويل 6 فروند جنگنده به اسلام‌آباد خودداري كرده است

امت در ادامه با اشاره به قطع كمك‌هاي مالي آمريكا و خودداري از تحويل 6 فروند جنگنده پيشرفته اف 16 به پاكستان، نوشته است: "محمود دراني" ژنرال بازنشسته ارتش و مشاور امنيت ملي سابق پاكستان در واكنش به اين اقدام آمريكا گفت: ارزش كمك‌هاي آمريكا به پاكستان بيش از يك قطره نيست.

وي افزود: اين اولين بار نيست كه كمك آمريكا به پاكستان قطع مي‌شود و باشيوه‌اي كه آمريكا در پيش گرفته است ادامه همكاري با اين كشور بعيد به نظر مي‌رسد.

ژنرال "اطهر عباس" سخنگوي ارتش پاكستان نيز در مصاحبه با خبرگزاري "آسوشيتدپرس" تأكيد كرد: از اين به بعد روابط آمريكا و پاكستان شكل رسمي‌تري به خود خواهد گرفت و آمريكا نمي‌تواند مانند گذشته با پاكستان رفتار كند.

اطهر عباس افزود: خط قرمزهاي پاكستان را مشخص كرده‌ايم و از اين پس اجازه نخواهيم داد كسي از اين خط قرمزها عبور كند.

تا كنون بيش از 3 هزار سرباز پاكستاني قرباني طرح مبارزه با تروريسم آمريكا شده‌اند

سخنگوي ارتش پاكستان گفت: تا كنون بيش از 3000 سرباز پاكستاني بر اثر حمله تروريست‌ها از افغانستان كشته شده‌اند بنابراين از اين پس فشارهاي آمريكا را نخواهيم پذيرفت.

اطهر عباس با ناچيز خواندن كمك نظامي آمريكا به پاكستان تأكيد كرد: تعداد نظاميان آمريكايي در پاكستان بايد به حداقل برسد زيرا ارتش پاكستان با كاهش روابط نظامي خود با آمريكا و پايان مانورهاي نظامي مشترك سعي دارد روابط نظامي خود را با چين كه نسبت به آمريكا قابل اعتمادتر است گسترش دهد.

جنگده‌هاي چيني جايگزين جنگنده‌هاي آمريكايي مي‌شود

سخنگوي ارتش پاكستان گفت: قرارداد دريافت بيش از 50 جنگنده (جي اف 17) را با چين به امضا رسانده‌ايم كه اين جنگنده‌ها از نظر كارآيي هيچ تفاوتي با جنگنده هاي (اف 16) آمريكا ندارند.

در حال حاضر پاكستان علاوه بر 47 جنگنده پيشرفته تعداد زيادي از جنگنده‌هاي ساخت چين و برخي كشورهاي اروپايي را نيز در اختيار دارد.

قطع تداركان ناتو از مسير پاكستان بر جنگ افغانستان اثر گذاشته است

در همين حال، "كريستين جاكوپسن" سخنگوي ناتو در افغانستان معتقد است كه قطع ارسال تداركات ناتو از پاكستان عمليات‌هاي ناتو را تحت تأثير قرار داده و علاوه بر آن بر اقتصاد افغانستان و پاكستان نيز تأثيرگذار خواهد بود.

وي تأكيد كرد با اينكه در 2 سال گذشته مسير هاي جايگزيني براي دريافت تداركات ناتو در نظر گرفته‌ايم و منابع كافي براي ادامه عمليات در افغانستان وجود دارد اما دريافت تداركات ناتو از اين طريق مقرون به صرفه نيست.

جاكوپسن گفت: بهترين مسير دريافت تداركات ناتو مسير پاكستان است كه اميدواريم به زودي بازگشايي شود.

350 دستگاه خودرو نظامي آمريكا موسوم به "humvee" براي انتقال به افغانستان وارد بندر كراچي شده است

اين در حالي است كه 2 كشتي ناتو كه بيش از 350 خودروي "هام وي" (humvee) را حمل مي‌كنند در بندر كراچي لنگر انداخته‌اند و 2 كشتي ديگر تداركات ناتو نيز به زودي وارد بندر كراچي خواهند شد.

پاكستان 37 روز است كه ارسال تداركات ناتو را متوقف كرده است و قصد ندارد ارسال تداركات ناتو را آغاز كند اما انباشته شدن اين تداركات در بندر كراچي سبب كمبود جا در اين بندر شده است.

تلاش‌ها براي بهبود روابط اسلام‌آباد و واشنگتن ادامه دارد

در همين حال، تلاش‌هاي 2 جانبه براي به حال نخست برگرداندن روابط اسلام‌آباد و واشنگتن ادامه دارد.

اين روابط براثر حمله روز 26 نوامبر ناتو در "مهمند ايجنسي" كه براثر آن دست كم 24 تن از نيروهاي امنيتي پاكستان كشته شدند تيره شد واز آن زمان تا كنون برخي مقامات 2 كشور در تلاش هستند تا تنش بوجود آمده را برطرف نمايند.

اما موضوع مهم اين است كه آمريكا با نپذيرفتن مسئوليت اين حمله مانع از تحقق اين هدف شده است.

ژنرال "احمد شجاع پاشا" رئيس سرويس اطلاعاتي پاكستان هفته گذشته براي ملاقات با مقامات اطلاعاتي و نظامي آمريكا به دوحه رفت و نگراني پاكستان در مورد تحقيقات آمريكا را به اطلاع مقامات مزبور رساند.

اگرچه آمريكايي‌ها در تحقيقات خود ناتو را مقصر اعلام كرده‌اند اما پاكستاني‌ها را نيز در شروع اين درگيري بي‌تقصير ندانسته و اعلام كردند كه پاكستان ابتدا به روي نيروهاي ناتو آتش گشوده است؛ موضوعي كه به شدت از سوي پاكستاني‌ها رد شد.

يك افسر نظامي پاكستان در اين باره گفت: آمريكا به جاي مقصر دانستن پاكستان اشتباه خود را بپذيرد.

وي گفت: ارتش پاكستان گزارش آمريكا را بررسي كرده پاسخ خود را پس از جلسه مقامات ارتش كه قرار است در ظرف چند روز آينده برگزار شود اعلام خواهد كرد.

اين مقام نظامي با اشاره به اينكه آمريكا توسط كانال‌هاي پشت پرده اعلام كرده كه اقداماتي را براي فرونشاندن خشم پاكستان انجام مي‌دهد افزود: اگر واشنگتن مسئوليت اصلي را پذيرفته در ملأ عام عذرخواهي كند، اوضاع بهبود مي‌يابد.

در حالي كه روابط پاكستان با آمريكا بعد از حمله بالگردهاي ناتو به پست‌هاي مرزي اين كشور به پايين‌ترين سطح خود در تاريخ روابط 2 كشور رسيده و پاكستان نيز تحقيقات ناتو در زمينه اين حادثه كه در آن پاكستان و آمريكا هر 2 مقصر شناخته شده‌اند را نپذيرفته است، تنش ميان پاكستان و آمريكا را افزايش داده و آخرين اميدها براي تجديد روابط با پاكستان را با چالش مواجه ساخته است.

انتهاي پيام/م

سه|ا|شنبه|ا|13|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن