تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزّوجلّ به موسى عليه‏السلام وحى كرد: اى موسى! به زيادى ثروت شاد مشو و در هيچ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836408304




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نقد شفاهي فيلم‌هاي اكران


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نقد شفاهي فيلم‌هاي اكران
خبرگزاري فارس: «منوچهر اكبرلو» گفت: در ديالوگ‌نويسي به بهانه نوشتن واقعيت نبايد از عبارت‌هايي استفاده كنيم كه در نهايت به مخاطب بر‌بخورد به عبارتي ديگر واقع‌گرايي به معناي آوردن و گفتن عين به عين آنچه در جامعه گفته يا ديده مي‌شود، نيست.


«منوچهر اكبرلو» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس در مورد فيلم سينمايي «اسب حيوان نجيبي است» ساخته عبدالرضا كاهاني، اظهار داشت: به نظر من «اسب حيوان نجيبي است» در ادامه آثار پيشين كاهاني است.
وي در ادامه افزود: قرار گرفتن تعدادي آدم در يك موقعيت با يك بهانه كوچك و به اين بهانه كه قصه خود را روايت مي‌كند البته قصه‌هاي او الزاماً يك خط روايي به معناي رايج آن ندارد. اين امر جذابيت ايجاد مي‌كند كه ما با تعداد متنوعي از شخصيت‌هاي مختلف رو به رو شويم اما فيلمساز به هيچ كدام تمركز ندارد و پيشينه آن را به ما نشان نمي‌دهد.
اكبرلو تصريح كرد: اين امر اساساً براي او اهميتي ندارد در نتيجه تماشاگري كه معمولاً عادت دارد يك خط داستاني مشخص با شخصيت‌هاي اصلي مشخص داشته باشد، توقعش برآورده نمي‌شود. گر چه تنوع شخصيت و قدرت «عبدالرضا كاهاني» براي بازيگيري از بازيگران خود جذابيت‌هاي زيادي به فيلم مي‌افزايد.
اين منتقد در ادامه به فارس، گفت: همچنين در فيلم پايان شگفت‌انگيز و غيره منتظره‌اش جذاب است. يعني زماني كه پي مي‌بريم «رضا عطاران» (كمال خسروجردي) واقعاً جزو افراد نيروي انتظامي نيست اما تماشاگر توقع دارد وقتي با اين اطلاعات رو به رو شد فيلم همچنان ادامه داشته باشد، يعني از اينجا شخصيت واقعي خود او را نشان دهد.
اين منتقد و روزنامه‌نگار ادامه داد: همچنين روحيه بازيگري او با بخششي كه در انتهاي فيلم دارد ظاهراً متناقض به نظر مي‌رسد و شخصيت واقعي او ابهام بيشتري پيدا مي‌كند.
اكبرلو تصريح كرد: به نظر مي‌رسد فروش خوب فيلم بيش از هر چيز ناشي از توانايي «عبدالرضا كاهاني» در انتخاب صحيح و هدايت درست و صحيح بازيگران است، به عبارت ديگر كارگرداني و كستينگ فيلم از فيلمنامه سريع‌تر است.
اين منتقد در ادامه در مورد اينكه آيا «اسب حيوان نجيبي است» نسبت به ساير آثار «عبدالرضا كاهاني» به نوعي پيشرفت است يا پس‌رفت نيز توضيح داد: اين فيلم ميان «هيچ» و «بيست» قرار دارد اما مانند «هيچ» در انتها رها مي‌شود اما از «بيست» كامل‌تر است چرا كه خود قصه خود را به طور كامل روايت مي‌كند.
«منوچهر اكبرلو» در پايان اين گفت‌وگو در مورد استفاده از صراحت لهجه در فيلم هم خاطرنشان كرد: من شخصاً معتقدم در ديالوگ‌نويسي به بهانه نوشتن واقعيت نبايد از عبارت‌هايي استفاده كنيم كه در نهايت به مخاطب بر بخورد به ويژه آن كه با خانواده در سالن سينماها حضور مي‌يابيم، به عبارتي ديگر واقع‌گرايي به معناي آوردن و گفتن عين به عين آنچه در جامعه گفته يا ديده مي‌شود، نيست. در ديالوگ‌نويسي ما با مفهوم زبان هنري رو به رو هستيم پس طبيعي است كه اين سخن من به هيچ وجه به معناي پاستوريزه كردن ديالوگ‌ها نيست، منظور من خروج حرف‌ها از كانالي است كه به زبان هنري تبديل شود.
انتهاي پيام/ي

سه|ا|شنبه|ا|13|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 238]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن