تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيّت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850988984




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

*بيانيه‌ پاياني كنفرانس بازسازي غزه در شرم‌الشيخ* اختصاص ‌٤٨١/٤ ميليارد دلار تاكيد بر بازگشايي كامل گذرگاه‌هاي غزه و لزوم احترام اسراييل به قوانين بين‌المللي


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: *بيانيه‌ پاياني كنفرانس بازسازي غزه در شرم‌الشيخ* اختصاص ‌٤٨١/٤ ميليارد دلار تاكيد بر بازگشايي كامل گذرگاه‌هاي غزه و لزوم احترام اسراييل به قوانين بين‌المللي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بين‌الملل - فلسـطيـن

شركت كنندگان در كنفرانس بين‌المللي بازسازي نوار غزه در شرم‌الشيخ مصر، بازگشايي كامل، فوري و غير مشروط گذرگاه‌هاي نوار غزه را خواستار شدند. اين شركت كنندگان هم‌چنين مبلغ چهار ميليارد و 481 ميليون دلار را براي بازسازي غزه ارائه دادند و از رژيم صهيونيستي نيز درخواست كردند به قوانين بين‌المللي احترام بگذارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شركت كنندگان در اين كنفرانس كه با حضور نمايندگان بيش از 70 كشور در مصر برگزار شد، در بيانيه پاياني‌شان كه توسط احمد ابوالغيط وزير امور خارجه مصر قرائت شد، از رژيم صهيونيستي خواستند تا هر چه سريعتر و بدون هيچ قيد و شرطي تمامي گذرگاه‌هاي نوار غزه را بازگشايي كند.

در اين بيانيه تاكيد شده كه تحقق آشتي ملي فلسطين و تثبيت آتش بس بين رژيم صهيونيستي و گروه‌هاي فلسطيني از ملزومات موفقيت تلاش‌ها جهت بازسازي نوار غزه است.

در بيانيه پاياني اين نشست از رژيم صهيونيستي خواسته شده تا به قوانين بين‌المللي بويژه قوانين حقوق بشر احترام كامل گذاشته و هر گونه حمله به ساختارهاي زيربنايي غزه و يا تدابيري كه بر روند زندگي غير نظاميان اين منطقه تاثير بگذارد را متوقف سازد.

شركت كنندگان در كنفرانس بين‌المللي شرم‌الشيخ همچنين بر ضرورت تشكيل كشور مستقل فلسطين كه از حمايت دايمي جامعه بين‌المللي برخوردار باشد تاكيد كردند.

براساس گزارش خبرگزاري سوريه، در اين بيانيه از تلاش‌هاي گسترده جامعه بين‌المللي جهت رفع نيازهاي انساني غير نظاميان غزه كه طي حمله 23 روزه رژيم صهيونيستي به اين منطقه متضرر شده‌اند استقبال شده و از كشورهاي اهدا كننده خواسته شد تا حمايت‌هايشان را جهت ارسال كمك‌هاي بشر دوستانه و رفع نيازهاي مردم غزه افزايش دهند.

احمد ابوالغيط در پايان اين نشست اظهار داشت: 70 كشور شركت كننده در كنفرانس شرم‌الشيخ مبلغ چهار ميليارد و 481 ميليون دلار ارايه دادند كه با توجه به تعهدات قبلي جامعه بين‌المللي مبلغ كلي كمك‌ها به حدود پنج ميليارد و 200 ميليون دلار مي‌رسد.

وي هم چنين عنوان داشت: انتظار مي‌رود دولتي كه در پي مذاكرات گروه‌هاي فلسطيني به عنوان دولت آينده فلسطين تشكيل مي‌شود، از حمايت‌ و تاييد جامعه بين‌المللي برخوردار شود.

وزير امور خارجه مصر خاطر نشان كرد: جامعه بين‌المللي و يا هيچ يك از طرف‌هاي بين‌المللي نبايد در تلاش‌هاي فلسطينيان جهت تشكيل دولت توافقي دخالت كنند.

ازسوي ديگر، سلام فياض نخست وزير دولت موقت فلسطين، در يك كنفرانس خبري در شرم‌الشيخ اظهار داشت: موضوع اصلي اشغالگري‌هاست كه بايد پايان يابد و تا زماني كه اين اشغالگري پايان نيابد بحران‌هاي اقتصادي اراضي فلسطيني نيز پايان نخواهد يافت.

وي عنوان داشت: صحبت از بازسازي بدون لغو محاصره و بازگشايي گذرگاه‌ها امكان پذير نيست.

سمير عبدالله وزير برنامه‌ريزي دولت موقت فلسطين نيز در گفت‌وگو با خبرگزاري فرانسه گفت: اجراي بازسازي بدون بازگشايي گذرگاه‌هاي غزه جهت ورود مواد مورد نياز براي بازسازي ممكن نيست.

وي عنوان داشت: قدرت اجرايي شركت‌هاي موجود در غزه به دليل عدم امكانات مالي و نيروي انساني براي بازسازي مناسب نيست و اگر ما بخواهيم در طرح بازسازي به اين توانمندي‌ها تكيه كنيم به شش سال وقت براي بازسازي غزه نياز داريم.

وزير برنامه ريزي فلسطين هم چنين تاكيد كرد: براي جذب شركت‌هاي خارجي جهت بازسازي غزه نيز نياز به آرامش سياسي و امنيتي در غزه است و تا زماني كه اين امر ميسر نشود سرمايه‌گذاران تمايلي به اين كار نخواهند داشت.

وزير امور خارجه نروژ نيز كه كشورش يكي از هماهنگ كننده‌هاي برگزاري كنفرانس شرم‌الشيخ بود تاكيد كرد: اوضاع غزه هم چنان با گذشت بيش از يك ماه از حمله اسراييل به اين منطقه بحراني است.

وي بر ضرورت تحقق آشتي ملي فلسطين تاكيد كرده و عنوان داشت: ما از دولتي كه نماينده تمامي ملت فلسطين باشد استقبال مي‌كنيم.

حسني مبارك رييس جمهور مصر، در مراسم افتتاحيه‌ي كنفرانس بين‌المللي بازسازي غره بر ضرورت تسريع در روند بازسازي غزه همگام با پيشبرد روند سياسي تاكيد كرد.

رييس جمهور مصر با تقدير از حضور گسترده جامعه جهاني در كنفرانسي كه براي حمايت از بازسازي غزه و كمك به رشد و شكوفايي اقتصاد فلسطين برگزار شده، عنوان داشت: بر كسي پوشيده نيست كه بازسازي غزه با توجه به اين موضوع كه اين منطقه بخش لاينفك اراضي فلسطيني است، امري ضروري است و تاثير بسزايي در آينده وضعيت ملت فلسطين و تحقق طرح تشكيل كشور مستقل فلسطين دارد.

وي افزود: جنگ غزه خسارت‌هاي مالي و انساني هنگفتي را به غزه وارد كرد و اين خسارت‌ها بر هيچ كس پوشيده نيست اما ما به عنوان جامعه بين‌المللي مي‌توانيم اقدامات زيادي را در جهت بازگرداندن وضعيت عادي به اين منطقه از جمله بازسازي آن و ساخت مجدد ساختارهاي زيربنايي آن انجام دهيم.

مبارك با اشاره به طرح پيشنهادي مصر براي حل بحران غزه گفت: بازسازي يكي از عناصر اصلي اين طرح محسوب مي‌شود كه تحقق آن مستلزم اقدامات ديگري است.

حسني مبارك اظهار داشت: ما از ابتدا در راستاي توقف حملات اسراييل به غزه تلاش كرديم و پس از تحقق اين امر مشاركت گسترده جامعه بين‌المللي در اين كنفرانس را خواستار شده‌ايم كه اين حضور گسترده نشانگر حمايت از طرح پيشنهادي مصر است.

مبارك گفت: اولويت اصلي ما تحقق آتش بس بود و تمام تلاشمان را براي تثبيت آتش بس و احترام طرفين ذيربط به اين آتش بس به كار بستيم و همزمان با اين اقدامات چه طي جنگ و چه پس از پايان آن از هيچ گونه كمك‌ بشر دوستانه به مردم غزه دريغ نكرده‌ايم و اين تلاشهاي مصر تا همين امروز نيز ادامه يافته است.

رييس جمهور مصر همچنين حمايت كشورهاي جهان را از تلاشهاي مصر جهت تثبيت آتش بس و تكميل ديگر مفاد طرح پيشنهادي مصر از جمله لغو محاصره غزه، كمك‌رساني به مردم اين منطقه و همگام با آن تحقق طرح وفاق ملي در فلسطين به عنوان تضميني براي اجراي طرح بازسازي غزه خواستار شد.

وي در ادامه با اشاره به مشاركت گسترده كشورهاي اهدا كننده و سازمان‌هاي سرمايه‌گذاري منطقه‌يي و بين‌المللي، اين مشاركت را نشانه‌ي احساس مسووليت اخلاقي و انساني آنها دانسته و كمك‌هاي مالي آنها را به بازسازي در غزه خواستار شد.

وي افزود: مردم فلسطين و جهان عرب و اسلام بيش از اين نمي‌توانند در انتظار صلح باشند و وضعيت حاكم بر منطقه وضعيتي خطرناك و نزديك به انفجار است و شرايط موجود فرصت بيشتري را براي گروه‌هاي افراطي و برخي قدرت‌هاي منطقه‌اي كه سعي دارند منطقه را به بحران و تنش بكشانند بوجود آورده است.

رييس جمهور مصر خاطر نشان كرد: دوره اشغالگري رو به پايان است و با توجه به تحولات بين‌المللي و روي كار آمدن دولت جديد آمريكا كه خواهان پيشبرد روند صلح در منطقه است فرصت‌هاي جديدي براي تحقق اين امر فراهم شده است.

وي از دولت جديد رژيم صهيونيستي خواست تا با طرح صلح كشورهاي عربي تعامل داشته باشد و براي پيشبرد روند صلح تلاش كند.

نيكولا ساركوزي رييس جمهور فرانسه نيز طي سخناني در كنفرانس بين‌المللي بازسازي نوار غزه در شرم‌الشيخ، بر ضرورت تحقق صلح در خاورميانه طي سال 2009 تاكيد كرد.

ساركوزي با تقدير از موضع‌گيري مثبت دولت مصر و رييس جمهور آن در قبال روند صلح، مشاركت در اين كنفرانس را نشان دهنده تمايل جامعه جهاني نسبت به تحقق ثبات و امنيت در منطقه دانست.

وي افزود: ما خواهان تحقق صلح دايمي و فراگير در منطقه هستيم و در اين راستا تلاش مي‌كنيم.

ساركوزي با اعلام همبستگي كامل كشورش با ملت فلسطين اظهار داشت: مردم فلسطين به ويژه ساكنان نوار غزه طي جنگ اخير متحمل رنج و مشكلات زيادي شده‌اند و ما با اعلام حمايت از آنها به ويژه قربانيان اين جنگ اعلام مي‌كنيم كه تلاش خود را براي پايان دادن به وضعيت بحراني غزه به كار بسته‌ايم.

وي از اعزام 9 هواپيماي حامل كمك‌هاي بشردوستانه به غزه از سوي دولت فرانسه و هم چنين حمايت‌هاي مالي اين كشور براي ساخت بيمارستان در غزه خبر داد.

ساركوزي هم چنين بر ضرورت بازگشايي گذرگاه‌هاي غزه براي اجراي عمليات‌ بازسازي تاكيد كرده و عنوان داشت: بدون تحقق اين امر تحت نظارت‌هاي صحيح امكان بازسازي غزه وجود ندارد.

رييس جمهور فرانسه در ادامه مذاكرات داخلي فلسطين را جهت تشكيل دولت متحد ملي تحت نظارت محمود عباس شرطي اساسي دانست و در خصوص حضور جنبش حماس در اين دولت گفت: حماس با حضور در دولت وحدت ملي فلسطين بايد به ادامه روند صلح معترف باشد و ما به تمامي مسوولان فلسطيني به ويژه رهبران حماس مي‌گوييم چنانچه مي‌خواهند طرف رسمي مذاكرات با جامعه بين‌المللي باشند بايد به راه‌كارهاي سياسي و مذاكرات صلح با اسراييل معترف شوند.

رييس جمهور فرانسه خاطر نشان كرد: ما نبايد منتظر فرصت‌ها باشيم، بلكه بايد فرصت‌ها را ايجاد كنيم تا از اين طريق به توافقنامه‌ي صلح دست يابيم. اين يك مسووليت اخلاقي براي همه به ويژه كساني است كه قرباني اين بحران شده‌اند.

ساركوزي همچنين با تاكيد بر ضرورت آزادي گلعاد شليط اسير اسراييلي عنوان داشت: آزادي شليط براي فرانسه در اولويت امور قرار دارد و فرانسه به تلاش‌هايش جهت آزادي هر چه سريعتر شليط ادامه خواهد داد.

وي در ادامه تاكيد كرد: نبايد بگذاريم كه غزه با گذشت بيش از دو سال از محاصره‌ي اين منطقه به زنداني رو باز تبديل شود.

ساركوزي با تاكيد بر ضرورت بازگشايي گذرگاه‌هاي غزه گفت: همزمان با بستن كانال‌ها، بازگشايي گذرگاه‌ها در اولويت امور قرار دارد و اسراييل بايد براي ورود كمك‌هاي بشردوستانه به غزه اين گذرگاه‌ها را باز كند.

وي آمادگي كشورش و اتحاديه‌ي اروپا را براي كمك به نظارت بر گذرگاه رفح اعلام كرد.

ساركوزي مصالحه‌ي ملي فلسطين را يكي از كليدهاي صلح و شرط اساسي براي بحران فلسطين دانست و افزود: فلسطيني‌ها بايد از طريق آشتي ملي به خودشان كمك كنند و ما نيز از تلاش‌هاي مصر براي تشكيل دولت وحدت ملي در فلسطين حمايت مي‌كنيم.

سيلويو برلوسكني نخست وزير ايتاليا و رييس دوره‌يي گروه هشت نيز در اين كنفرانس با حمايت از اظهارات ساركوزي تاكيد كرد: همانطور كه گفته شد مشكل خاورميانه مشكلي براي كل جامعه بين‌المللي است. عمليات بازسازي نوار غزه بايد با تلاش فوري جهت تحقق و تثبيت آتش بس صورت گيرد.

وي با اشاره به اينكه موضع‌گيري‌هاي غير منتظره اسراييل مانع از تحقق آتش بس شده، ابراز اميدواري كرد كه با ادامه تلاش‌ها تحت نظارت مصر، اين توافقنامه‌ هر چه سريعتر به امضا برسد.

برلوسكني هم چنين پيشنهاد ميزباني كنفرانس‌ها جهت پايان دادن به بحران فلسطين و اسراييل را مطرح ساخته و آمادگي كشورش را براي حمايت‌هاي لجستيكي از طرفين ذيربط براي حل اين بحران اعلام كرد.

وي از مذاكرات كشورش با هتل داران و مراكز جذب گردشگري در سراسر جهان جهت ايجاد مراكز گردشگري در فلسطين و حمايت از صنعت گردشگري در اراضي فلسطيني خبر داد.

برلوسكني هم چنين عنوان داشت: پيش بيني مي‌شود تعداد زيادي از جهانگردان براي بازديد از مراكز مقدس مسيحي در فلسطين به اين منطقه بيايند.

وي از رهبران رژيم صهيونيستي در دولت جديد اين رژيم خواست تا نسبت به روند صلح و ادامه آن تمايل نشان دهند.

برلوسكني تاكيد كرد: ما از فلسطيني‌ها نيز مي‌خواهيم هر چه زودتر مصالحه كرده و دولت جديد خود را تحت نظارت محمود عباس تشكيل دهند.

وي در پايان اظهار داشت: ما اميدواريم كه اين كنفرانس بتواند در تحقق اهدافش موفق عمل كرده و تلاش‌هاي بي‌شائبه جامعه بين‌المللي به حل بحران خاورميانه و تشكيل كشور مستقل فلسطين منجر شود.

بان كي مون دبيركل سازمان ملل متحد نيز طي سخناني در كنفرانس بين‌المللي بازسازي غزه در شرم‌الشيخ، بر ضرورت بازگشايي گذرگاه‌هاي غزه جهت ورود مواد لازم براي بازسازي اين منطقه تاكيد كرد.

دبيركل سازمان ملل متحد، در اين كنفرانس با تقدير از حضور گسترده رهبران جهان و شخصيت‌هاي بين‌المللي اظهار داشت: ما با حضورمان در اين كنفرانس با مردم فلسطين به ويژه ساكنان غزه اعلام همبستگي مي‌كنيم.

وي با تقدير از حسني مبارك رييس جمهور مصر و نقش مهم و اساسي اين كشور در تلاش‌هاي در حال جريان جهت تثبيت آتش بس در غزه و مصالحه‌ي ملي فلسطين اظهار داشت: ما تمام تلاش خود را براي بهبود اوضاع انساني در نوار غزه به كار بسته‌ايم و همانطور كه بارها گفته‌ام، غير نظاميان فلسطيني بيشترين تاوان را طي جنگ اخير پرداختند.

وي افزود: مردم فلسطين كه سال‌ها رنج و مشقت را متحمل شده‌اند، اكنون نيز با بحراني جديد و ياس و نااميدي نسبت به آينده سرنوشتشان روبرو هستند و اين امر تلاش سازمان ملل متحد و كل جامعه بين‌المللي را براي ياري رساندن به آنها ضروري ساخته است.

بان كي مون تاكيد كرد: حضور ما در اين كنفرانس با هدف بررسي يك راهكار مناسب و فراگير جهت بازسازي غزه و حل بحران اين منطقه صورت گرفته است و عمليات بازسازي مستلزم اقداماتي ديگر از جمله تثبيت آتش بس است.

وي افزود: سازمان ملل متحد از كمك‌هاي بشر دوستانه به غزه دريغ نخواهد كرد و ما برنامه‌هاي اقتصادي و اجتماعي مختلفي را جهت بازسازي غزه در نظر گرفته‌ايم كه اين امر بايد در چارچوب بازگشايي گذرگا‌ه‌هاي غزه صورت گيرد و بازگشايي اين گذرگاه‌ها اقدامي ضروري است كه بدون تحقق آن امكان ورود مواد لازم براي بازسازي غزه وجود ندارد.

دبير كل سازمان ملل گفت: ما از تلاش‌هاي تشكيلات خودگردان فلسطين به رياست محمود عباس براي بازسازي غزه حمايت مي‌كنيم.

وي هم چنين تاكيد كرد: تحقق بازسازي تنها با پيشرفت سياسي امور ممكن است كه اين امر بايد تثبيت آتش بس، بازگشايي گذرگاه‌ها و توافق ملي فلسطين همراه باشد.

عمرو موسي دبيركل اتحاديه‌ي عرب نيز دراين نشست تاكيد كرد: حضور مقام‌هاي بيش از 70 كشور جهان در كنفرانس بازسازي نوار غزه بيانگر يك پيام مهم است؛ اينكه جهان هميشه در كنار ملت فلسطين است.

وي به مساله‌ي تغيير وضعيت جمعيتي بيت‌المقدس از سوي اشغالگران اشاره كرد و گفت: تمام اقدامات اسراييل در اين زمينه غيرقانوني و مغاير با قوانين بين‌المللي است. اقدامات اسراييل در نوار غزه در بيت المقدس كه تحت اشغال است، بايد بر اساس احترام به قوانين بين‌المللي باشد.

عمرو موسي تاكيد كرد: اين اقدامات اسراييل و جنايت‌هاي اسراييل مردم تحت اشغال را از ادامه‌ي حيات عادي باز داشته است. در حالي كه جهان در برابر اقدامات تروريستي اسراييل سكوت كرده است، همين سكوت در برابر اقدامات اسراييل موجب فاجعه‌ي كنوني شده است.

دبيركل اتحاديه‌ي عرب گفت: من اينجا مطرح مي‌كنم كه بازسازي نوار غزه و حل اين مساله تنها مشكل فلسطيني‌ها را حل نمي‌كند، چرا كه اسراييل به هيچ يك از قوانين بين‌المللي و توافقنامه‌ي چهارم ژنو پايبند نيست. نابودي منازل، بيمارستان‌ها، مدارس، مقرهاي وزارتي، سازمان‌هاي غير نظامي و سازمان‌هاي جامعه‌ي مدني تحت عنوان جنگ عليه تروريسم قابل قبول نيست. در حالي كه اسراييل به سياست‌هاي گرسنه نگه داشتن ملت فلسطين، تحريم و شهرك سازي ادامه مي‌دهد، فلسطيني‌ها به خاطر مقاومت در برابر اقدامات اسراييل سرزنش مي‌شوند.

وي خاطرنشان كرد: مساله‌ي بازسازي نوار غزه بيش از هر كسي برعهده‌ي گروه‌هاي عربي است. در اين زمينه اتحاديه‌ي عرب طرح‌هاي گسترده‌اي را براي توسعه‌ي اقتصاد نوار غزه و فلسطين ارائه كرده است.

عمروموسي به نتايج بررسي‌هاي كميته‌ي حقيقت ياب اتحاديه‌ي عرب به نوار غزه و آگاهي اين كميته از ميزان خسارت‌ها و نابودي و نيز راهكارهاي لازم براي احياي زندگي ساكنان اين منطقه اشاره كرد و گفت: كشورهاي عربي به تشكيلات خودگردان فلسطين از سال 2000 تا كنون 5 ميليارد دلار كمك كرده است.

عمروموسي خاطرنشان كرد: ما امروز نيازمند سياست بي‌طرفانه جهاني و ميانجي‌گري شفاف براي پايان درگيري‌هاي فلسطين و اسراييل هستيم. بايد بررسي تحريم، شهرك‌سازي‌ها و تلاش جدي براي مساله‌ي فلسطين در سال 2009 جديت بيشتري به خود بگيرد.

محمود عباس رييس تشكيلات خودگردان فلسطين نيز در كنفرانس بين‌المللي شرم‌ الشيخ تاكيد كرد: حضور كشورهاي جهان در اين كنفرانس و ميزباني مصر براي حمايت از ساكنان نوار غزه و اقتصاد فلسطين بعد از حمله‌ي نظامي اسراييل به نوار غزه، حامل پيام مهمي است كه نشان مي‌دهد جهان امروز به مساله‌ي فلسطين توجه زيادي دارد.

رييس تشكيلات خودگردان فلسطين، در سخنراني خود در كنفرانس بين‌المللي شرم الشيخ مصر، تاكيد كرد: مصر همواره از مساله‌ي فلسطين حمايت كرده و برگزاري اين كنفرانس نيز در قالب نقش تاريخي مصر و حمايت از فلسطين و نقش مهم در خصوص مسائل مهم منطقه است.

محمود عباس ادامه داد: ما اخيرا تحت نظارت مصر مذاكرات ملي فلسطيني‌ها را آغاز كرديم و ظرف چند روز آينده نيز باز مذاكرات داخلي آغاز خواهد شد. مذاكرات اخير نتايج مثبتي به همراه داشت كه موجب پايان اختلافات داخلي و زمينه سازي براي تشكيل دولت متحد ملي شد.

رييس تشكيلات خودگردان فلسطين گفت: در طول جنگ تشكيلات خودگردان تمام كمك‌ها و اقدامات لازم را در بخش بهداشت به نوار غزه اختصاص داد و بعد از جنگ نيز فورا به اصلاح شبكه‌هاي آبرساني و برق پرداخت و تا كنون نيز 50 ميليون دلار را به خانواده‌هاي ساكن نوار غزه براي تامين نيازهايشان ارائه داده است.

وي خاطرنشان كرد: تشكيلات خودگردان فلسطين بر اساس توجهي كه به احياي وحدت ملي دارد تمام طرح‌هاي خود را چه در زمينه‌هاي اقتصادي و چه در زمينه‌هاي سياسي و اجتماعي در اين راستا به اجرا درآورده است. به رغم كارشكني‌هاي اسراييل، اراده‌ي ما بيشتر از گذشته شده است. تمام كساني كه در كنفرانس پاريس در سال 2007 شركت كرده‌اند شاهد موفقيت‌هاي ما در توسعه‌ي بخش اقتصادي و اجتماعي بوده‌اند. ما هنوز هم به تلاش‌هاي‌مان ادامه مي‌دهيم.

رييس تشكيلات خودگردان فلسطين گفت: ملت فلسطين امروز اطمينان دارد كه كشورهايي كه دوست و هم پيمان فلسطين هستند از آن حمايت مي‌كنند و آنها را تنها نمي‌گذارند، اما بايد متذكر شوم كه بازسازي نوار غزه در صورت عدم وجود يك راه حل سياسي چندان كاري از پيش نخواهد برد.

وي ادامه داد: اصرار اسراييل بر ادامه شهرك‌سازي‌ها، ساخت ديوار حائل، تحريم و ناديده گرفتن تعهداتش بر اساس قوانين بين‌المللي امروز ما را به بن‌بست رسانده است. به اعتقاد من طرح نقشه‌ي راه و گزارش جورج ميچل از وضعيت مساله‌ي فلسطين مي‌تواند بر آينده‌ي مساله‌ي فلسطين تاثير گذار باشد.

سعود الفيصل وزير امور خارجه‌ي عربستان نيز در كنفرانس شرم الشيخ، بازسازي غزه را بدون تحقق امنيت و ثبات در اين منطقه بي‌فايده دانست.

وزير امور خارجه‌ي عربستان از تلاش گروه‌هاي فلسطيني به ويژه فتح و حماس جهت انجام مذاكرات ملي و بازگشت وحدت به اراضي فلسطيني تقدير كرد.

وي با اعلام حمايت عربستان از اين تلاش‌ها اظهار داشت: ما از تمام گروههاي فلسطيني مي‌خواهيم تا اختلافات را كنار بگذارند و از وفاق ملي فلسطين حمايت كنند زيرا اين امر به حمايت از حاكميت فلسطين به عنوان راهكاري اساسي جهت تحقق آمال، اهداف و ‌آرمانهاي ملت فلسطين منجر خواهد شد.

الفيصل ادامه داد: حمله‌ي وحشيانه‌ي اخير اسراييل به غزه نه تنها به ايجاد بحران انساني در اين منطقه منجر شد، بلكه زيان‌هاي اقتصادي هنگفتي نيز بر جاي گذاشت. علاوه بر آن ملت فلسطين سالهاست كه به دليل سياست‌هاي اسراييل از جمله شهرك‌سازي‌ها، مصادره‌ي اراضي فلسطيني و اخيرا محاصره ظالمانه عليه غزه و بستن گذرگاه‌هاي آن متحمل رنج و مشقت شده است.

وي افزود: در گزارش اخير بانك جهاني آمده است كه اكثريت مردم فلسطين زير خط فقر زندگي مي‌كنند و اين گزارش‌ها از فروپاشي كامل اقتصاد فلسطين حكايت دارد. در چنين شرايطي كمك به مردم فلسطين جهت پشت سر گذاشتن اين بحران و تحقق اهداف و آرمان‌هايشان ضروري است.

وي ادامه داد: كشورهاي عربي موضع متحدي را در قبال روند صلح با اعلام طرح صلح پيشنهادي اعراب در نشست بيروت ارائه دادند، اما اين طرح با گذشت مدتها از زمان ارائه‌ي آن از سوي اسراييل بي‌پاسخ مانده است و اسراييل هيچ گونه همكاري با اين طرح نداشته است.

سعود الفيصل گفت: همانطور كه ملك عبدالله بن عبدالعزيز پادشاه عربستان در نشست اقتصادي كويت اعلام كرد، اسراييل بايد بين گزينه‌ي جنگ و صلح يك گزينه را انتخاب كند و طرح صلح كشورهاي عربي نمي‌تواند تا ابد در ميز مذاكره باقي بماند.

وي همچنين عنوان داشت: تا زماني كه امنيت و ثبات بر اراضي فلسطيني حاكم نشود بازسازي غزه بي‌فايده خواهد بود و عمليات بازسازي در سايه‌ي ادامه‌ي سياست‌هاي اسراييل نتيجه‌اي در بر نخواهد داشت.

انتهاي پيام

سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن