تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 28 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر مردم به هنگامى كه بلاها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854087094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نابودي گسترده زنبورهاي عسل


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: نابودي گسترده زنبورهاي عسل
بيماري، كمبود غذا، آفت ها و توليد مثل در كنار هم مي توانند بر روي جمعيت جهاني اين حشرات سودمند تاثير گذار باشند و حيات آنها را به خطر بيندازند.
آلبرت اينشتين در زمان خود معتقد بود در صورتي كه زنبورها از صحنه حيات زمين محو شوند انسان تنها 4 سال براي ادامه حيات فرصت خواهد داشت و اكنون زنبورها در شرف نابودي هستند!
تعداد انبوهي از زنبورهاي عسل در سراسر جهان در حال نابودي هستند و همين امر باعث گردهمايي دانشمندان به منظور كشف دليل اين نابودي شده است.
اينگونه به نظر مي رسد كه تنها يك دليل باعث بروز اين فاجعه نشده و نمي شود. بيماري، كمبود غذا، آفت ها و توليد مثل در كنار هم مي توانند بر روي جمعيت جهاني اين حشرات سودمند تاثير گذار باشند و حيات آنها را به خطر بيندازند.
يك سوم غذاي بشر به دليل فعاليتهاي گرده افشاني زنبورها به اين جانداران وابسته است. دو كشور آمريكا و انگلستان اعلام كردند كه طي سال گذشته يك سوم از زنبورهاي خود را از دست داده اند. ديگر كشورهاي اروپايي نيز با فقدان تعداد زيادي از زنبورها مواجه شده اند. براي مثال ايتاليا اعلام كرده است كه در سال گذشته نيمي از جمعيت زنبورهاي اين كشور نابود شده اند. و بر اساس گزارشهاي به دست آمده از هند اين مرگ و مير راه خود را به آسيا نيز باز كرده است.
اما درحالي كه دلايل انفرادي مانند بيماري و آفت مي تواند درگير اين واقعه باشند اطلاعات بشر از چگونگي تركيب اين عوامل كشنده با يكديگر و بروز اين فاجعه جهاني بسيار اندك است. چنين بينشي طي چند سال آينده بايد شفاف شود و در همين راستا دولت آمريكا، اتحاديه اروپا و ديگر كشورها درحال صرف هزينه هاي گزاف براي تحقيقات بر روي زنبورها هستند. براي مثال دولت انگلستان با دو برابر كردن بودجه سالانه تحقيقات در اين زمينه سالانه 400 هزار پوند را براي تحقيق بر روي زنبورها طي 5 سال آينده اختصاص داده است.
در عين حال اتحاديه ملي زنبور در انگلستان به منظور تهيه نقشه اي جامع از ميزان مرگ و مير اين حشرات و تحقيق بر روي پراكندگي آنها 2.3 ميليون پوند را به خود اختصاص داده است. به گفته متخصصان صرف چنين هزينه هايي بسيار حياتي خواهد بود زيرا بدون در نظر گرفتن كل جهان، متخصصان هنوز اطلاعات كافي از دليل شكل گيري اين فاجعه در اروپا را نيز در دست ندارند.
يكي از مهمترين عوامل كشتار زنبورها آفتي است به نام واروآ كه از سيبري شيوع يافته و تمامي كشورها به جز استراليا را تحت تاثير قرار داده است. آلوده شدن به اين آفت به تدريج مقاومت زنبورها را در برابر بيماريهاي ويروسي كاهش خواهد داد و مهمتر از آن اين آفتها در برابر سمومي كه به منظور كنترل آنها توليد شده اند مقاوم شده و از بين نمي روند.
در آمريكا نيز ويروسها منجر به بروز اختلالي به نام اختلال فروپاشي كلوني مي شوند. طي اين اختلال زنبورهاي بالغ كندوهاي خود را ترك كرده و ملكه و زنبورهاي جوان را تنها باقي مي گذارند كه اين پديده به مرور باعث مرگ اين اعضا از كلوني خواهد شد.
در مقايسه با ديگر عوامل نابودگر زنبورها، توليدمثل در اين حشرات تاثير قابل توجهي در از بين رفتن آنها داشته است زيرا انتخاب توليد زنبورهايي با قابليت صرف آرام و اهلي بودن و توليد عسل ديگر قابليتهاي مفيد اين زنبورها را از بين برده است.

سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 185]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن