واضح آرشیو وب فارسی:ايران: يادداشت پرده سوم نمايشنامه فتنهگران چيست؟
محمد جعفر بهداد
محمود احمدينژاد، سال 1384 با شعار احياي آرمانهاي فراموش شده انقلاب و امام وارد صحنه انتخابات شد و برخلاف برخورد تلخ و بازدارنده افراد و احزاب سياسي، اما با استقبال حيرتانگيز مردم ايران روبهرو گرديد. آن روزها، دقيقاً مثل اين ايام، بيشتر خواص صاحب نفوذ با ايجاد اتحاديهاي تاكتيكي، عليه مردي به تكاپو افتادند كه از يك سو محبوبيت مردمياش را پيشبيني نكرده بودند و از سوي ديگر هرچه درباره احتمال امكان سازش با او در حوزه سياست و اقتصاد بيشتر ميجستند، بيشتر نااميد ميشدند.
آنهايي كه جدا شدن كامل خود از منابع قدرت و ثروت را به مثابه يك كابوس و غيرقابل تحمل ميدانستند و در واقع روي كار آمدن دولت انقلابي و پاكدست را با منافع باندي خود در تضاد ميديدند، ابتدا با تلاش براي تطميع احمدينژاد و سپس با تهديد وي سعي كردند از ورود او به صحنه انتخابات جلوگيري نمايند، اما درآخر با روش تخريب گسترده وي و از طريق ترساندن مردم از احمدينژاد به عنوان يك عنصر خشكه مقدس و ديكتاتور، كوشيدند امكان پيروزي او در انتخابات را از بين ببرند. اما هرچه گذشت، اراده الهي بر ناكامي قدرتطلبان و ثروتاندوزان حرفهاي قرار گرفت و مردم خسته از جناحبازيهاي سياسي و ويژهخوارهاي اقتصادي پيروز شدند.
بسياري از خواص آن روزها و بسياري از خواص اين روزها، اگرچه با بهانهها و توقعات و توهمات مختلف، اما رويكرد و روحيه احمدينژاد را برنميتابند به همين علت، آشوبگري سال 84 و بداخلاقي سال 90 عليه خدمتگزار ملت شباهتهاي زيادي با هم پيدا كرده است. احمدينژاد سال 84 را غيردموكرات و «ضد ملت» و احمدينژاد 90 را «ضد ولايت» معرفي كردهاند، اما واقعيت آن است كه ايرانيها در هر دو دوره، فارغ از دروغپراكنيها و جنجالآفرينيها، كارنامه شهردار سابق پايتخت و رئيسجمهور فعلي كشور را ملاك تحليل و تصميم خود قرار دادند.
اين روزها، كه پس از 8 ماه تخريب گام به گام و مهندسي شده دكتر احمدينژاد از سوي راست و چپهاي قديمي و جديدي، شاهد استقبال گسترده مردم از خادم خود در دوره جديد سفرهاي استاني هستيم، اين معنا بيشتر قابل درك است كه مردم براساس عملكرد و كارنامه افراد، درباره او قضاوت ميكنند. بويژه اينكه ماهيت كينهتوزانه و انتقامجويانه تخريبهاي 8 ماه گذشته، آنچنان آشكار بود كه برخلاف هدفگذاري تخريبگران، مردم در حمايت از خدمتگزار خود مصممتر نيز شدهاند.
آيا مردم باور ميكنند كه كسي يا جرياني بتواند با داشتن گرايشات انحرافي نظير مخالفت با رهبري، باستانگرايي، حجتيهاي بودن، فراماسونري و خرافهپرستي اين حجم گسترده از خدمات ارزشمند و مدبرانه را به جامعه اسلامي و ملت عزيز ايران ارائه كند؟
عناصر هيجاني و ماجراجو كه طي 8 ماه گذشته، درباره خطر يك موجود موهوم به نام «انحراف دولت»، بزرگنمايي و وحشتافزايي كردند، اينك چون تصور ميكنند توانستهاند اين موجود خيالي و ترسناك را در ذهنها و دلها جا بيندازند، در حال حاضر مشغول اجراي پرده دوم سناريوي خود براي مرتبط كردن رئيسجمهور مكتبي و مردمي به اين مجموعه خطرناك هستند. عناصر ماجراجو، هم اكنون در محافل كذايي و بولتنهايي با «دسترسي محدود»، در حال تمرين ديالوگهاي خيمهشببازي جديد خود هستند تا براساس آن از ديدگاهها و رويكرد التقاطي(!)
ادامه در صفحه آخر
دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]