واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حسين پاينده خبر داد: جلد سوم «داستان كوتاه ايران» بهزودي منتشر ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و ادب - كتاب
حسين پاينده از صدور مجوز نشر براي جلد سوم «داستان كوتاه ايران؛ داستانهاي پسامدرن» خبر داد.
به گزارش خبرنگار بخش كتاب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پاينده پس از انتشار دو كتاب در بررسي داستان كوتاه ايران، گفت، جلد سوم اين مجموعه تا يك ماه آينده منتشر ميشود. جلد سوم به داستانهاي كوتاه پسامدرن ايران ميپردازد و نويسنده در اين مجلد، علاوه بر نقد و بررسي داستانهاي كوتاه پستمدرن، به معرفي نمونههاي موفق اين حوزه ميپردازد، همچنين به آثار تأليفي در زمينهي داستان كوتاه پستمدرن نگاهي انتقادي دارد.
او توضيح داد: در اين مجلد 20 داستان كوتاه پستمدرن را بررسي كردهام. در اين ميان، داستانهايي از ابوتراب خسروي، بهرام صادقي، محمدحسن شهسواري، ناهيد طباطبايي و... را انتخاب و نقد و بررسي كردهام، همچنين مقدمهاي در تبيين چيستي داستان كوتاه پستمدرن و چگونگي شكلگيري آن در ايران نوشتهام.
سال گذشته به قلم حسين پاينده، كتابهاي «داستان كوتاه در ايران؛ داستانهاي رئاليستي و ناتوراليستي» و «داستان كوتاه در ايران؛ داستانهاي مدرن» از سوي انتشارات نيلوفر منتشر شد.
همچنين اخيرا ويراست تازهي «گفتمان نقد؛ مقالاتي در نقد ادبي ايران» اين پژوهشگر و منتقد را انتشارات نيلوفر منتشر كرده است. كتاب «گفتمان نقد؛ مقالاتي در نقد ادبي ايران» نخستينبار سال 82 از سوي نشر روزنگار منتشر شد و اكنون بعد از گذشت هفت سال، پاينده ويراستي ديگر از اين اثر به دست داده، كه به تعبير او، اصلا كتاب ديگري از آب درآمده است. او در ويراست جديد كتاب «گفتمان نقد؛ مقالاتي در نقد ادبي ايران»، چهار مقاله را حذف كرده و هشت مقالهي ديگر به آن اضافه كرده، همچنين مقالههاي ديگر را ويراستاري و بازنويسي كرده و مطالب ديگري را به آن اضافه كرده است.
پيشتر به قلم حسين پاينده، كتابهاي «رمان پسامدرن و فيلم»، «نقد ادبي و دموكراسي؛ جستارهايي در نظريه و نقد ادبي جديد»، «نقد ادبي و مطالعات فرهنگي؛ قرائتي نقادانه از آگهيهاي تجاري در تلويزيون ايران» و «درآمدي بر ادبيات» منتشر شده است. او همچنين كتابهاي «نظريههاي رمان؛ از رئاليسم تا پسامدرنيسم» اثر ايان وات و ديويد لاج، «مطالعات فرهنگي دربارهي فرهنگ عامه» اثر جان استوري، «انديشهي يونگ» نوشتهي ريچارد بيلسكر و «مدرنيسم و پسامدرنيسم در رمان» اثر براين مك هيل و ليندا هاچن را ترجمه كرده است.
انتهاي پيام
دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]