واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس بنياد نخبگان استان زنجان:
خبرگزاري فارس: رئيس بنياد نخبگان استان زنجان گفت: جامعه نخبگان بايد افرادي مسئول و فعال در زمينههاي مختلف علمي، فناوري، توليد، فرهنگ و هنر باشند تا بتوانند وظايف خود را در جامعه به خوبي انجام دهند.
علي رمضاني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان، اظهار داشت: بنياد نخبگان طبق وظايف خود حمايتهاي مادي و معنوي از نخبگان را بر عهده دارد.
وي با بيان اينكه اطلاق اصطلاح نخبه به استعدادهاي برتر مناسب نيست، ادامه داد: چرا كه نخبه بايد تاثير گذار در توليد، علم، اشتغال، فناوري، هنر و كارآفريني باشد.
رئيس بنياد نخبگان استان زنجان تصريح كرد: در حال حاضر بنياد نخبگان از استعدادهاي برتر حمايت ميكند.
وي با بيان اينكه در سطح كشور 10 هزار استعداد برتر وجود دارد، افزود: سهم استان زنجان از اين تعداد 100 استعداد برتر است كه از حمايتهاي بنياد نخبگان استان زنجان استفاده ميكنند.
رمضاني يادآور شد: استعدادهاي برتر استان شامل استاد ياران جوان دانشگاهها، مخترعان، شركتكنندگان در جشنوارههاي مختلف ملي و بينالمللي را شامل ميشود.
وي با اشاره به اينكه استاد ياران جواني كه بالاتر از 35 نمره را اخذ كرده باشند، با تاييد شوراي نخبگان استعداد برتر محسوب ميشوند، افزود: دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري نيز در صورت داشتن شرايط لازم از تسهيلات بنياد نخبگان استان استفاده ميكنند.
رئيس بنياد نخبگان استان زنجان با اشاره به اينكه اكثر دانشجويان دورههاي كارشناسي ارشد و دكتري ميتوانند از تسهيلات بنياد نخبگان در قالب طرح نظام وظيفه استفاده كنند، افزود: در اين طرح دانشجويان با ارائه طرح پژوهشي و بررسي پرونده آنان از سوي شوراي نخبگان به نيروهاي مسلح معرفي شده و در دستگاههاي مختلف فعاليت ميكنند.
وي با بيان اينكه افرادي كه معدل ليسانس آنها بالاي 16 بوده و در چاپ يك مقاله بينالمللي مشاركت داشته باشند، ميتوانند از تسهيلات بنياد نخبگان استفاده كنند، افزود: در استان زنجان 50 نفر تا كنون از اين تسهيلات استفاده كردهاند.
رمضاني تصريح كرد: دانشجويان دوره دكتري بايد داراي دو مقاله علمي و پژوهشي در مجلات بيناللملي بوده و معدل ليسانس و فوق ليسانس آنها بالاي 17 باشد، تا بتوانند از اين تسهيلات استفاده كنند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود يادآور شد: بنياد نخبگان بر اساس برنامههاي مصوب شده براي هر اختراع كه به ثبت رسيده باشد 5 ميليون تومان كمك بلاعوض ارائه ميكند.
رئيس بنياد نخبگان استان زنجان حمايت 20 ميليون توماني را ويژه افرادي كه اختراع خود را به توليد رسانده باشند، عنوان كرد و افزود: در صورتي كه طرحي تجاري سازي شده و فروش خارجي داشته باشد، مبلغ 30 ميليون تومان از بنياد نخبگان دريافت ميكند.
وي با اشاره به حمايتهاي بنياد نخبگان از برگزيدگان جشنوارههاي خوارزمي، فارابي و رازي، بيان داشت: به استعدادهاي برتر پذيرفته شده در جشنوارههاي ملي 8 ميليون تومان و به برگزيدگان جشنوارههاي بينالمللي خوارزمي 20 ميليون تومان ارائه ميشود.
رمضاني با بيان اينكه اين تسهيلات در اختيار سازمانهاي مربوطه قرار داده ميشود، افزود: اين تسهيلات فقط در زمينههاي پژوهشي و براي طرح ارائه شده پرداخت ميشود.
وي از ارائه تسهيلات 7 ميليون توماني به افرادي كه در زمينه فناوري و كارآفريني در جشنواره بينالمللي مهارت موفقيت كسب كردهاند، خبر داد و افزود: در سال جاري به دو نفر از كارآفرينان استان اين تسهيلات ارائه شده است.
رئيس بنياد نخبگان استان زنجان اختصاص 20 ميليون تومان به استاد ياران جوان را از ديگر حمايتهاي بنياد نخبگان عنوان كرد و يادآور شد: اين تسهيلات به دانشگاهها براي در اختيار قرار دادن پژوهشگران ارائه ميشود.
وي ارائه وامهاي 50 تا 80 ميليون توماني را براي مسكن استعدادهاي برتر را از ديگر حمايتهاي بنياد از اين افراد برشمرد و گفت: اين تسهيلات با سود 12 درصد ارائه ميشود.
رمضاني برگزاري سفرهاي زيارتي، حج عمره، عتبات عاليات، سوريه و سفرهاي داخلي از جمله مشهد، قم و بازديد از مناطق عملياتي دوران دفاع مقدس را از ديگر برنامههاي در نظر گرفته شده براي استعدادهاي برتر برشمرد.
وي خاطرنشان كرد: هدف بنياد نخبگان حمايت از استعدادهاي برتر و ايجاد دلبستگي و وابستگي به كشور است.
رئيس بنياد نخبگان استان زنجان ايجاد اشتغال در جامعه را از سوي استعدادهاي برتر از ديگر برنامههاي بنياد نخبگان دانست و افزود: براي تربيت نخبگان در راستاي اثر گذاري آنان در جامعه هزينههاي زيادي صورت ميگيرد.
وي با اشاره به اينكه نخبگان بايد از طريق توليد علم، فناوري و اشتغال در برابر جامعه پاسخگو باشند، خاطرنشان كرد: جامعه نخبگان بايد افرادي مسئول و فعال در زمينههاي مختلف علمي، فناوري، توليد، فرهنگ و هنر باشند تا بتوانند وظايف خود را در جامعه به خوبي انجام دهند.
رمضاني با اشاره به حمايتهاي مطلوب بنياد نخبگان از استعدادهاي برتر يادآور شد: هر فردي كه از شرايط بنياد نخبگان برخودار باشد در استان جذب شده و از تسهيلات بنياد نخبگان استفاده ميكند.
وي با درخواست از استعدادهاي برتر جامعه براي عضويت در بنياد نخبگان بيان داشت: استعدادهاي برتر ميتوانند با حضور در جرگه نخبگان تسهيلات مطلوبي براي ادامه فعاليتهاي خود دريافت كنند.
رئيس بنياد نخبگان استان زنجان راه همواره دسترسي استعدادهاي برتر به تسهيلات مورد نياز را بنياد نخبگان اعلام كرد و گفت: اين بنياد حمايتهاي لازم را در چارچوب قانون و ضوابط اجرايي از استعدادهاي برتر انجام ميدهد.
انتهاي پيام/خ۱۰
دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 424]