پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851303037
دبير كل اتحاديه عرب اذعان كرد ادامه اختلاف ميان كشورهاي عربي
واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: دبير كل اتحاديه عرب اذعان كرد ادامه اختلاف ميان كشورهاي عربي
برخي كشورهاي عربي نظير مصر،عربستان و اردن در حالي براي سرپوش نهادن بر اختلافهاي داخلي ميان كشورهاي عربي رايزنيهاي گسترده اي را در منطقه آغاز كرده اند كه دبيركل اتحاديه عرب با اشاره به شكاف و اختلاف در ميان سران عربي فاش كرد: موانع زيادي بر سر راه آشتي كشورهاي عربي وجود دارد.
به گزارش روزنامه اماراتي "البيان "،به رغم ادعاي برخي كشورهاي عربي و نيز آمريكا كه سعي دارند تا اتحاد اعراب بويژه در قبال تحولات منطقه از جمله مقابله با ايران و نيز روند سازشكاري در منطقه را به نمايش گذارند،"عمرو موسي " در پايان نشست وزراي امور خارجه اتحاديه عرب در كنفرانس مطبوعاتي اذعان كرد: موانع زيادي بر سر راه آشتي كشورهاي عربي وجود دارد. وي در عين حال به خاطر بهتر شدن اوضاع و نيز كاهش تنش در بين كشورهاي عربي ابراز خرسندي كرد و گفت قصد و نيت براي دستيابي به تفاهم در بين كشورهاي عربي بيشتر شده است.
عمرو موسي در ادامه با اشاره به موضوع سوء تفام بين ايران و امارات عربي متحده درباره جزاير سه گانه ايراني، خواستار حل صلحآميز اين موضوع شد. اعتراف عمرو موسي به اختلاف اعراب در حالي صورت ميگيرد كه وزير امور خارجه عربستان در اظهاراتي تحريك آميز عليه جمهوري اسلامي ايران در قاهره از اعراب خواسته بود بر ضد آنچه "چالش ايران" خواند، متحد شوند. سعود الفيصل در گشايش نشست عادي وزيران امور خارجه كشورهاي عضو اتحاديه عرب در قاهره خواستار ديدگاه مشترك عربي براي تعامل با آنچه "چالش ايران" خواند، شد.فيصل ادعا كرده بود: روابط اعراب اخيرا به طور ملموس بهبود يافته است از جمله تماسهاي مثبتي ميان رياض و دمشق برقرار شد.
در اعتراض به راي دادگاه جنايي بينالمللي صورت گرفت
حمايت مخالفان دولت سودان از عمرالبشير
در شرايطي كه غرب با استفاده ابزاري از نهادهاي بين المللي براي سلطه بر سودان فعاليت ميكند احزاب معارض دولت سودان مخالفت خود را با تصميم دادگاه جنايي بينالمللي كه تحت سلطه غرب و در راس آنها آمريكا براي صدور حكم عليه رئيس جمهور اين كشور قرار دارد، اعلام كردند.
به گزارش روزنامه فرامنطقهاي "الشرق الاوسط "، قضات دادگاه جنايي لاهه درباره دادخواست دادستان كل اين دادگاه به صدور حكم بازداشت "عمر البشير "به خاطر آنچه ارتكاب جنايت جنگي در منطقه "دارفور " سوادن خوانده شده، تصميم ميگيرند. اين اقدام موجب خشم مردم و حتي مخالفان البشير شده است چنانكه حزب معارض "الامه " به رياست "صادق المهدي "،با تسليم عمرالبشير يا هر سوداني ديگر به ديوان كيفري لاهه مخالفت كرد. رهبر حزب المهدي اوضاع دارفور را پيچيده و خطرناك خوانده و گفت اين حزب منطقه را كاملا بررسي كرده و از حجم و ميزان خسارات ناشي از جنگ در اين منطقه با خبر است. حزب معارض "اتحاديه دموكراسي " به رهبري "محمد عثمان الميرگني "هر تصميمي را درباره محاكمه البشير در خارج از سودان رد كرده و اعلام كرد، اتهامات وارده عليه رئيس جمهور سودان بايد در دادگاههاي داخلي اين كشور مورد بررسي قرار گيرد. حزب اتحاديه دموكراسي، اقدام دادستان دادگاه جنايي لاهه در تنظيم دادخواست عليه عمر البشير را هرج و مرج سياسي با عنوان عدالت خواند. الميرگني، عمر البشير را به رايزني با نيروهاي مختلف سياسي براي برون رفت از بحران كنوني فراخواند. "حزب كمونيسم " نيز با تحويل سودانيها به دادگاه جنايي مخالفت كرد.
آمريكا نيروهايش را از اكوادور خارج ميكند
شكست واشنگتن در آمريكاي لاتين
به رغم آنكه اوباما با ادعاي تغيير براي حفظ منافعآمريكا در جهان فعاليت ميكند در شكستي ديگر براي واشنگتن، با هشدارهاي دولت اكوادور، آمريكا نيروهاي نظاميخود را از پايگاه هوايي مانتا در غرب اين كشور خارج خواهد كرد.
پايگاه نظامي مانتا براي ارتش آمريكا حكم يك پايگاه راهبردي مهم در حوزه اقيانوس آرام دارد. هيثرهاجز، سفير آمريكا در اكوادور، تاكيد كرد آمريكا به تعهد خود براي خروج نيروهاي نظامي اش از پايگاه مانتا در خاك اكوادر عمل خواهد كرد. حدود 300 نظامي آمريكايي در پايگاه هوايي مانتا واقع در 260 كيلومتري كيتو، پايتخت اكوادور، مستقر هستند و آمريكا با استفاده از سامانه رديابي و فرماندهي هوابرد مستقر در اين پايگاه در سالهاي گذشته فعاليت داشته است. رئيس جمهور اكوادور در سال 2008 از آمريكا خواست نيروها و تجهيزاتش را از پايگاه مانتا خارج كند. بر اساس قانون اساسي جديد اكوادور كه در دوره رافائل كورئا به تصويب رسيد، وجود پايگاه نظامي كشورهاي خارجي در خاك اين كشور ممنوع است. اين امر سبب شده تا آمريكا براي يافتن پايگاههاي جديد در منطقه فعال شود چنانكه ميشل باشلت، رئيس جمهور شيلي، در سانتياگو پايتخت اين كشور با آدميرال مايكل مولن رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا،ديدار كرد. رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا در چارچوب يك سفر دوره اي به امريكاي لاتين رفته است. مايكل مولن پيش از شيلي از برزيل ديدن كرد و قرار است در ادامه از كشورهاي پرو،كلمبيا و مكزيك نيز ديدن كند. به گزارش خبرگزاري شينهوا از سانتياگو،مقام بلند پايه نظامي آمريكا در مدت اقامت در سانتياگو همچنين با خوزه گوني،وزير دفاع ملي شيلي ديدار كرد.
خط و نشانهاي مسكو - واشنگتن ادامه دارد
بازتعريف مناسبات آمريكا و روسيه در ابهام
روسيه وآمريكا در حالي بر بازتعريف مناسبات ميان طرفين تاكيد دارند كه خط و نشان كشيدن مقامهاي دو كشور و عدم عقب گرد آنها از مواضع خود همچنان اين روند را در ابهام قرار داده است.
روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقامات ارشد دولت آمريكا از آماده كردن يك سري ابتكار عمل هاي گسترده براي بازتعريف روابط واشنگتن با مسكو از سوي دولت اوباما خبر داد. اين ابتكار عمل ها براي تحكيم مناسبات متزلزل دو طرف طراحي ميشوند و شامل از سرگيري گفتگوها در زمينه كنترل تسليحات در بهار سال جاري، فعال سازي دوباره شوراي ناتو- روسيه و بازنگري احتمالي آمريكا در برنامههاي خود براي استقرار سپر موشكي در اروپاست.، اين پيشنهادها كه قرار است " باراك اوباما" رئيس جمهوري آمريكا آنها را به " ديميتري مدودف" همتاي روسي خود در اولين ديدار خود با وي ارائه دهد، همچنين شامل تقويت همكاري اقتصادي بين واشنگتن و مسكو است.
به نوشته اين روزنامه، دولت اوباما اميدوار است كه پيشنهاد يك رابطه جديد راهبردي، روسيه را تشويق كند كه در رسيدن به اهداف آمريكا در قبال افغانستان و ايران كمك بيشتري كند.اين ادعا در حالي مطرح ميشود كه عدم خودداري آمريكا از كنار نهادن طرح سپرموشكي اين امر را زير سوال برده است.در اين ميان رئيس جمهوري روسيه نيز تاكيد كرد كه سپر موشكي آمريكا به امنيت اروپا كمكي نميكند.
" ديميتري مدودف" در جمع خبرنگاران و پس از ديدار با "خوزه لوييس زاپاترو" نخست وزير اسپانيا در مادريد، رويكرد " باراك اوباما" همتاي آمريكايي خود را در مسئله سپر موشكي مثبت دانست.وي گفت:" درمورد روابط بين روسيه و آمريكا بايد بگويم كه اين مسئله مهم است، زيرا ما خواستار روابط خوب با آمريكا هستيم، اين همواره موضع ما بوده است. اميدوارم كه سيگنالهاي مثبتي كه از واشنگتن دريافت ميكنيم به معناي توافق باشد."وي افزود:" سپر موشكي كه از سوي دولت قبلي ( آمريكا) برنامه ريزي شد، براي ما ترديد برانگيز است و كمكي به امنيت اروپا نميكند."همچنين يك مقام بلندپايه در ستاد كل نيروهاي مسلح روسيه پيشنهادات آمريكا در خصوص تمديد مهلت اعتبار پيمان و كاهش تسليحات هستهاي را به نفع روسيه نميداند.
يك مقام بلندپايه در ستاد كل نيروهاي مسلح فدراسيون روسيه كه نخواست نامش فاش شود، در گفتگو با خبرنگاران با اعلام اين مطلب گفت: پيمان از نقطه نظر نظامي به هيچ وجه به نفع روسيه نيست، چرا كه اين پيمان مطابق با واقعيات روز جهان و بويژه با توجه به خروج آمريكا از پيمان مربوط به سيستم دفاع ضد موشكي نيست. علاوه بر اين سرلشكر " لئونيد شرشنر يك از افسران ارشد روسي روز گذشته گفت كه گمان ميكند برخورد ماهواره ايريديوم آمريكا و ماهواره نظامي روسيه در ماه گذشته ميلادي از سوي واشنگتن و به طور عمدي انجام گرفته است. اين در حالي است كه بايدن معاون رئيسجمهور آمريكا هفته آينده به منظور گفتگو با اعضاي سازمان پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) درباره افغانستان و پاكستان عازم بروكسل پايتخت بلژيك ميشود.اين در شرايطي است كه ديپلماتهاي سازمان پيمان آتلانتيك شمالي "ناتو" اعلام كردند "ناتو" امروز از سرگيري مناسبات رسمي سطح بالا را با روسيه اعلام ميكند.
مخالفت دولت اردن با تظاهرات اسلامگرايان
در ادامه خوش خوش خدمتي مقامات اردن به صهيونيستها "سعد المناصير " استاندار پايتخت كشور اردن با تظاهرات روز جمعه اسلامگرايان در محكوم كردن اهانتهاي رژيم صهيونيستي به پيامبران الهي و ادامه يهودي سازي قدس مخالفت كرد.
دولت اردن در حالي در طول جنگ 22 روزه غزه در حمايت از رژيم صهيونيستي به سركوب تظاهرات ضد صهيونيستي پرداخت كه در پي اهانتهاي پي در پي رژيم صهيونيستي به پيامبران الهي و ادامه روند يهودي سازي قدس و كوچ دادن اجباري شهروندان اين شهر مقدس، جبهه عمل اسلامي اردن شاخه اخوان المسلمين تصميم به برپايي تظاهراتي گسترده جهت محكوم كردن اقدامات رژيم اشغالگر قدس گرفت كه در نهايت ناباوري، دولت اردن مانع از برگزاري اين تظاهرات شد. اين تظاهرات قرار بود روز جمعه 16 اسفند ماه در شهر "امان " و از مقابل مسجد "الحسيني " اين شهر برگزار شود. اسلامگرايان اردن و در رأس آن حزب جبهه عمل اسلامي اردن به عنوان بزرگترين و اصلي ترين منتقد دولت اردن همواره به سياستهاي دوگانه دولت اردن اعتراض كرده و ميكوشد حقوق تضييع شده اسلامگرايان را در اين كشور زنده كند. بحرانهاي اقتصادي و نيز عدم همراهي دولت اردن با خواست مردم براي مقابله با جنايتهاي رژيم صهيونيستي موجب شده تا حزب "برادري " و "جريان ملي " به عنوان دوحزب اصلي پارلمان اردن به همراه ساير نمايندگان، تا پايان هفته جاري طرح دادن رأي عدم اعتماد به نخست وزير اين كشور را بررسي كنند."صلاح الزعبي " عضو حزب "برادري " پارلمان اردن اعلام كرد كه پس از انجام تغيير و تحول در كابينه اردن نمايندگان تصميم گرفتهاند با بررسي ابعاد اين تغيير و تحول در صورت به نتيجه رسيدن، به دولت "نادر الذهبي " رأي عدم اعتماد دهند.
آزادي زندانيان حوادث مدينه
پادشاه عربستان، دستور آزادي 38 نفر از شيعياني را كه در جريان درگيريهاي سالروز رحلت پيامبر گرامي اسلام در نزديكي بقيع دستگير شده بودند صادر كرد.
به گزارش الاخبار الاسلاميه، هيئتي از شخصيتهاي شيعي پس از ديدار با پادشاه عربستان اعلام كردند: ملك عبدالله، دستور آزادي زندانيان شيعه و توقف پيگرد قضايي 37 نفر ديگر را ابلاغ كرد.يكي از اعضاي اين هيئت شيعي اعلام كرد: شيعيان در نامه اي كه به امضاي 110 شخصيت ديني و اعتقادي شيعه رسيده بود، از ملك عبدالله خواستند بازداشت شدگان آزاد شوند.بر اساس آمار، حدود 10 تا 15 درصد جمعيت 24 ميليوني عربستان سعودي را شيعيان تشكيل ميدهند و بيشتر آنان در مناطق قطيف، أحساء و مدينه منوره ساكن هستند.
بازداشت 16 عضو اخوان المسلمين مصر
سرويسهاي امنيتي مصر 16 نفر از اعضاي اخوان المسلمين اين كشور از جمله برخي رهبران اين گروه را بازداشت كردند.
به گزارش الجزيره، يك منبع امنيتي مصر در اين رابطه اعلام كرد كه بازداشت اعضاي اخوان المسلمين در استان "الغربيه" در "دلتا النيل" واقع در شمال قاهره صورت گرفته است.گروه اخوان المسلمين مصر نيز در اين رابطه اظهار داشت كه "مصطفي طاهر الغنيمي" دبير كل انجمن پزشكان استان و نيز صاحب شركت پيمانكاري شهر "طنطا" در ميان افراد بازداشت شده قرار دارند.بنا بر اعلام گروه اخوان المسلمين، اين بازداشتها در استانهاي "البحيره"، "المنوفيه"، "الاسكندريه"، "الجيزه"، "الدقهليه"، "الشرقيه" و "الاسماعيليه" صورت گرفت.اين گروه همچنين اعلام كرد كه بازداشت اعضاي اخوان المسلمين در واكنش به برپايي تظاهرات ضد اسرائيلي اين گروه در جريان جنگ 22 روزه غزه صورت ميگيرد.
سفر سعودالفيصل به سوريه
منابع خبري گزارش دادند كه وزيرخارجه عربستان وارد دمشق شد تا با رئيس جمهوري سوريه ديدار كند.
به گزارش روزنامه الاخبار، بعد از آنكه نشست سه جانبه وزيران خارجه مصر، عربستان و سوريه در حاشيه سيزدهمين نشست وزيران خارجه اتحاديه عرب به خوبي و نتيجه بخش به پايان رسيد، منابع آگاه اعلام كردند: سعود الفيصل به همراه وليد المعلم پيش از بازگشت به رياض وارد دمشق شد.به گفته اين منابع نشست سه جانبه مذكور با توافق بر سر سفر سعود الفيصل به دمشق به پايان رسيد.منابع مذكور همچنين هدف از سفر سعود الفيصل به سوريه را تكميل مذاكرات هدفمند به منظور پايان دادن به اختلافات عميق بين رياض و دمشق عنوان كردند.
ديدار مدير از پاكستان
مدير اداره تحقيقات مركزي آمريكا (اف.بي.آي) بدون اطلاع قبلي وارد پاكستان شد.
به گزارش فارس، "رابرت مولر " مدير "اف.بي.آي ( "اداره تحقيقات مركزي آمريكا) ديروز وارد اسلام آباد شد. وي كه بطور سرزده و بدون هماهنگي قبلي وارد پاكستان شده است، قرار است با مقامات اين كشور درباره حوادث بمبئي و اسناد اين حادثه مذاكره كند. آمريكا تلاش دارد تا به هر نحوي پاكستان را به جمع متحدان خود در مقابله با طالبان وارد سازد.
رسوايي آمريكا در تايلند
روزنامه تايلندي "بانكوك پست" از اعتراف دولت آمريكا مبني بر وجود بازداشتگاه مخفي اين كشور در تايلند خبر داد.
دولت آمريكا براي نخستين بار به داشتن بازداشتگاه مخفي در تايلند براي نگهداري، شكنجه و اعتراف از زندانيان مظنون به همكاري با القاعده اعتراف كرده است. بنا به اين گزارش، بازجويان فدرال آمريكا جزئيات اين بازداشتگاه را بر اساس اسناد به دست آمده از تحقيقات خود به دادگاهي در نيويورك ارائه داده اند.
معرفي نامزدهاي رياست جمهوري الجزاير
شوراي قانون اساسي الجزاير مدارك 6 نفر از سيزده متقاضي ثبت نام براي شركت در انتخابات رياست جمهوري اين كشور را پذيرفت.
به گزارش شبكه تلويزيوني العربيه، 6نامزدي كه از آنها ثبت نام به عمل آمد 5 مرد و يك زن هستند كه عبدالعزيز بوتفليقه رئيس جمهور فعلي اين كشور در راس آنها قرار دارد. محمد سعيد نامزد مستقل انتخابات رياست جمهوري الجزاير از جمله مهمترين رقباي بوتفليقه به شمار ميرود. انتخابات رياست جمهوري الجزاير نهم آوريل آينده برگزار خواهد شد.
افزايش بودجه نظاميچين در سال 2009
دولت چين تازهترين افزايش بودجه نظامي خود را ديروز اعلام كرد، اما تاكيد نمود كه توسعه نظامي اين كشور بهرغم نگرانيهاي موجود در آسيا و آمريكا تهديدي براي ساير كشورها محسوب نميشود.
يكي از مقامهاي پارلمان چين اظهار داشت: بودجه نظامي چين براي سال 2009، 9/14 درصد افزايش داشته است. اين در حالي است كه به خاطر بحران مالي جهاني، اقتصاد چين دچار ركود شده است. لي ژائو زينگ سخنگوي كنگره ملي خلق چين خاطر نشان ساخت: به بودجه نظامي چين كه در سال گذشته 7/480 ميليارد ين (2/70 ميليارد دلار) بود، 5/62 ميليارد ين در سال جاري اضافه شده است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، لي ژائو زينگ كه سابقا وزير خارجه چين نيز بوده است، در يك كنفرانس گفت: اگر چه ميزان افزايش بودجه ارتش چين نسبت به سال گذشته كه 9/17 درصد بود اندكي كمتر است، اما نشان دهنده افزايش دو برابري بودجه دفاعي اين كشور از سال 2006 است. آمريكا، ژاپن و متحدانشان مدت زماني طولاني است كه درباره تقويت ارتش چين ابراز نگراني كردهاند و اعلام نمودهاند كه چين در خصوص اهداف موجود در وراي اين توسعه نظامي شفاف سازي نكرده است. لي ژائو زينگ در يك كنفرانس مطبوعاتي پارلماني اظهار داشت: چنين نگرانيهايي كاملا بيمورد است. آمريكا در حالي از افزايش بودجه نظامي چين ابراز نارضايتي ميكند كه بحران مالي جهاني نيز موجب نشده است دولت امريكا از بودجه نظامي هنگفت اين كشور بكاهد. اين كشور در چند سال گذشته ميلياردها دلار خرج جنگ عراق كرده است. آمريكا بيش از 600 ميليارد دلار براي بودجه نظامي خود در نظر گرفته است.
پنجشنبه|ا|15|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-