واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: معاون فرهنگي وزارت ارشاد: نويسندگان نخستين هدف دشمنان هستند
دومين دوره جشنواره داستان فتنه و بيداري اسلامي شب گذشته با برپايي مراسمي با حضور معاون وزير ارشاد و جمعي از نويسندگان برگزيدگان خود را شناخت.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»،بهمن دري معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در اختتاميه دومين جشنواره مردمي داستان فتنه و بيداري ضمن تشكر از مردم ولايتمدار ورامين براي ميزباني اين جشنواره ارزشمند با اشاره به فتنه سال 88 اظهار داشت: بايد فتنه و رويارويي با انقلاب را با تعرضات گروههاي اصولگرا و اصلاحطلب جدا كنيم چرا كه اگر فتنه را تعارض بين دو گروه سياسي برداشت كنيم اين تفكر ما را به اشتباه ميبرد.
وي با بيان اينكه فتنه 88 يكي از پيچيدهترين فتنههاي تاريخ انقلاب اسلامي ايران بود، افزود: حماسه 9 دي يكي از ويژگيهاي انقلاب كه صيانت از ارزشها بود، دفاع كرد.
معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه با بيان اينكه زماني به پيچيدگي فتنه پي ميبريم كه همه توطئههاي دشمن عليه ايران را مورد بررسي قرار دهيم، خاطرنشان كرد: در طول سالهاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران توطئههاي فراواني عليه ايران را شاهد بوديم اما فتنه 88 از پيچيدگيهاي زيادي برخوردار بود و اين توطئهاي عظيم عليه ايران بود كه به لطف خدا، تدابير مقام معظم رهبري و بصيرت مردم خاموش شد.
دري تاكيد كرد: زمينه فتنه 88 در دوران سازندگي و اصلاحات فراهم شده بود و حوادث سال 88 نتيجه اين فتنه عظيم بود.
وي چند عنصر را در فتنه 88 مثمر ثمر دانست و عنوان كرد: بروز فتنه چند نكته را گوشزد ميكند، نخست اينكه دشمن جدولي را آماده كرده بود و شروع به پر كردن خانههاي جدول كرد و نكته ديگر استفاده از ابزارهاي فرهنگي بهصورت پنهان و آشكارا بود.
معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اضافه كرد: در دو مقطع از پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون بعضي حضور برخي از عناصر خارجي در بطن اغتشاشات ملموس بوده است، نخست در دوران پيروزي انقلاب اسلامي بهويژه در عاشورا و تاسوعا و مخصوصا زماني كه لانه جاسوسي فتح شد و ديگر ردپاي خيلي ملموسي را از حضور خارجيها در اغتشاشات نداريم تا در فتنه 88، در دوران انقلاب دو كشور آمريكا و انگليس حضور داشتند اما در فتنه 88 ما شاهد حضور دبير اول سفارت انگليس در اغتشاشات بوديم و همچنين دبير دوم اين سفارت در خيابان مطهري مستقر بود و دبير سوم سفارت انگليس نيز در حدفاصل خيابان مفتح تا هفتتير حضور داشتند و همچنين سفارتهاي سوئيس كه حافظ منافع آمريكا در كشور ما است، سفارت آلمان، رماني، لهستان، كانادا، ايتاليا و ... در جاي جاي اغتشاش بهويژه در ظهر عاشورا حضور داشتند.
دري اضافه كرد: در ظهر عاشورا شاهد اين بوديم كه اين عناصر از ساعت 10 تا 14 حضور عيني در اغتشاشات داشتند و آنچه مسلم است اين بود كه دشمن به اين جمعبندي رسيده بود كه نميتواند ايران را از لحاظ سياسي و امنيتي شكست دهد به دنبال سه راهكار از بين بردن ارزشها، محصور كردن در خود كشور و استحاله ميخواست ايران را محدود كند.
وي با اشاره به كارهاي پژوهشي دشمنان در ارتباط با ايران عنوان كرد: دشمنان انقلاب با كارهاي پژوهشي كه انجام دادند يك چشمانداز 20 ساله در چهار برنامه پنج ساله عليه ايران طراحي كردند و سال 2010 پايان اين برنامه 20 ساله است كه گفتند آن را بايد عملياتي كنيم.
معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تاكيد كرد: اوج برنامه آنها در سال 88 انجام شد كه به لطف خدا بار ديگر تيرشان به سنگ خورد، هرچند صدماتي ايجاد شد اما فرصت خوبي براي تحكيم انقلاب بهوجود آمد.
دري با اشاره به توطئههاي دشمنان عليه ايران بيان داشت: آنها به اين جمعبندي رسيده بودند كه بايد فرهنگ عاشورا را از ايرانيان بگيريم تا آنها تهي شوند و در ارتباط با اين نقشه خود به دنبال چند مولفه بودند كه سبب تقويت فرهنگ عاشورا ميشود و در طي برنامه اول تا سوم برنامههاي تدوين شده عليه ايران بنا بر اعلام خودشان 40 ميليون دلار هزينه كردند كه مبلغ واقعي آن بيش از اين ميزان است.
وي با اشاره به شاخصهايي كه فرهنگ عاشورا را تقويت ميكند، گفت: دشمنان در يك پژوهشي كه انجام دادند سه مولفه را به عنوان عناصري كه فرهنگ عاشورا را تقويت ميكند مشخص كردند و در راستاي از بين بردن آن اقداماتي را انجام دادند كه اين اقدامات در دوران اصلاحات تقويت شد.
معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اضافه كرد: گروه نخست مورد هدف دشمنان نويسندگان بودند، گروه دوم واعظان و گويندگان و در نهايت كساني كه مجالس عزاداري را بنيان ميگذارند و اداره ميكنند، بهويژه مداحان كه در اين راستا شروع به برنامهريزي و اقدامات كردند و در سال 2010 وقتي مشاهده كردند كه نه موفق به وفول ارزشها و نه محصور كردن انقلاب اسلامي و ... كه از اهدافشان بود، برسند به بررسي علت عدم موفقيت خود در تضعيف فرهنگ عاشورا پرداختند كه در نهايت عنوان كردند كه دليل اين ناكامي وجود مرجعيت شيعه در ايران است.
دري گفت: ديدارهايي كه مقام معظم رهبري به شخصه با شعرا، نويسندگان، مداحان و ... داشتند به اين دليل بود كه ايشان اهداف دشمنان را ميدانستند و به همين دليل با اين اقشار ديدار ميكردند و رهنمودهاي لازم را ارائه ميفرمودند.
بنابراين گزارش همچنين در اختتاميه دومين جشنواره كشوري داستان فتنه و بيداري اسلامي كه با حضور جمعي از فعالان عرصه ادبيات داستاني ايران در ورامين برگزار شد از برترينهاي اين جشنواره تقدير شد.
برگزيدگان اين جشنواره پس از بررسي آثار ارسالي توسط هيئت داوران معرفي و از نفرات برتر تجليل بهعمل آمد.
در مراسم اختتاميه دومين جشنواره كشوري داستان فتنه و بيداري اسلامي از امير حسين فردي و رضا رهگذر دو فعال عرصه ادب و ادبيات تجليل شد.
دبير دومين جشنواره مردمي داستان فتنه و بيداري گفت: اكنون جشنواره مردمي داستان فتنه و بيداري دو ساله است، اين مولود مسعود در ميان آتش فتنه متولد شد و از فرصتهايي كه فتنهگرها فراهم كردند، ارتزاق كرد و به رشد و بالندگي رسيد.
رحيم مخدومي افزود: سنت حضرت حق اين چنين است ديگر نوزاد موعود را از چشم فرعونيان مخفي ميكني چرا كه اگر چشم ناپاكشان به او بخورد، چشمان معصومش را از كاسه در ميآورند. اما مگر حضرت حق خيرالماكرين است. صيد را در دامان صياد امنيت ميدهد و سرانجام صيد را به صياد و صياد را به صيد مبدل ميكند.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: مولود بيرمق جشنواره در نخستين روزهاي تولد، توان ايستادن روي پاهاي خودش را نداشت و صداي نحيفش از حنجره بالاتر نميرفت، اما دست از غيب، بر پس گردن فرعونيان چنان كوفت كه فرياد واغيرتا از سايت جرس به هوا خاست. «جرس» هوس خاموش ما را داشت، اما چنان ابلهانه بر طبل رسوايي كوفته بود كه خود به فرياد ما تبديل شد.
دبير دومين جشنواره مردمي داستان فتنه و بيداري بيان داشت: جشنواره نخست با سه عنوان كتاب «چت مقدس، خرابكار اجارهاي و عاشوراي اغتشاش» خوش درخشيد و عزم افسران فرهنگي موسسه را براي پرورش جشنواره جزمتر كرد.
مخدمي تاكيد كرد: در حال حاضر جشنواره در سن دو سالگي خود قد و قامتي برافراشته با سه عنوان به زبان آمده و با كتب ديگري كه در راه است حرفهاي تازهاي با مخاطبان خود ميزند و حالا بسياري از پيشكسوتان عرصه ادبيات داستاني اين جشنواره را به اسم صدا ميزنند و بر عكس، فرعونيان به ناچار وجود او را باور كرده و در بازار مكارهخود حساب ويژهاي براي او باز كردهاند، در ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني كه آسمانيان و زمينيان در مجالس عزاي حضرت سيدالشهدا (ع) مشغول عرض ادب و كسب معرفت بودند، سايبرهاي وهابي نشسته بودند پاي سيستم و سامري و تا سايتهاي جشنواره را محو كنند.
دبير دومين جشنواره مردمي داستان فتنه و بيداري در پايان تصريح كرد: اين قوم فاسق در روز عاشورا، دنبالههاي همان شيطان پرستاني بودند كه دو سال پيش به جرم بيحرمتي به عاشورا از عاشوراييان سيلي جبران ناپذير خوردند، اما گويا نرود ميخ آهنين در سنگ، فتنه هميشه باقي است و تكليف بندگان خدا مبارزه با فتنه تا نابودي كامل آن است.
اين جشنواره در بخش داستان كوتاه كوتاه، داستان كوتاه و بلند (رمان) و با موضوعات فتنه و بيداري در عصر رسول اكرم (ص) و ائمه معصومين(ع)، فتنه و بيداري طي 32 سال انقلاب اسلامي و فتنه و بيداري اسلامي در خاورميانه و جهان برگزار شد.
محمد حسني مديرعامل بنياد ادبيات داستاني، جعفر ابراهيمي نويسنده و شاعر، سيد مصطفي فرقاني و احمد عرب لو از نويسندگان پيشكسوت در اين مراسم حضور داشتند.
گفتني است، اختتاميه دومين جشنواره كشوري داستان فتنه و بيداري اسلامي با حضور جمعي از خانواده شهدا، بهمن دري معاون فرهنگي وزير ارشاد، حجتالاسلام والمسلمين سيد محسن محمودي امام جمعه موقت ورامين، محمدرضا سرشار نويسنده، پژوهشگر و منتقد ادبي، محسن مومني رئيس حوزه هنري، سيد حسين نقوي حسيني نماينده مردم ورامين در مجلس شوراي اسلامي، محسن منصوري فرماندار ورامين، رئيس اداره حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس شهرستان ورامين و جمعي از هنرمندان و امت حزبالله در سالن همايشهاي فرهنگسراي رازي ورامين برگزار شد.
يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 263]