واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: هزار سالن اردوگاهي براي وقوع احتمالي زلزله در كشور ايجاد مي شود
تهران - رييس سازمان مديريت بحران كشور گفت: هزار سالن اردوگاهي به عنوان پناهگاه مردم در مواقع وقوع احتمالي حوادث غيرمترقبه از جمله زلزله در سراسر كشور ايجاد مي شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا ، "حسن قدمي " روز يكشنبه در يك نشست خبري افزود: هم اكنون 15 سالن اردوگاهي به عنوان پناهگاه مردم در زمان وقوع احتمالي حوادث در تهران ايجاد شده است.
وي اظهار داشت: اين سالن هاي اردوگاهي در مواقع عادي در زمينه امور ورزشي به ويژه براي بانوان مورد استفاده قرار مي گيرد.
قدمي با بيان اينكه ايران از نظر حادثه خيزي در رتبه هفتم يا هشتم دنيا قرار دارد، ادامه داد: همچنين در استان تهران 10 نقطه از جمله بوستان ها به عنوان اردوگاه هاي اضطراري در مواقع وقوع احتمالي زلزله مشخص شده است.
معاون وزير كشور با اشاره به اينكه ارتقاي سطح آمادگي نيروهاي امدادي و دستگاه ها براي مقابله با بحران از سياست هاي سازمان مديريت بحران كشور است، گفت: براي كاهش تلفات جاني در مواقع بحراني از جمله زلزله نياز به ارتقاي سطح سازندگي داريم، به عنوان مثال در ژاپن وقتي زلزله 5/7 ريشتري رخ مي دهد تلفات جاني ندارد، زيرا همه ساختمان هاي اين كشور بازسازي و مقاوم سازي مناسبي شده است.
قدمي تصريح كرد بايد مسوولان و دستگاه هاي كشور نيز به سمت مقاوم سازي ساختمان ها بروند تا در صورت بروز بحران احتمالي مانند زلزله، كمترين آسيب ها و تلفات را داشته باشيم.
وي با اشاره به اينكه طرح بيمه مسكن مي تواند از آسيب هاي حوادث احتمالي زلزله بكاهد، گفت: بايد بيمه كردن مسكن مردم در جامعه فرهنگ سازي شود و دولت موظف است از ابتداي سال 91 همه ساختمان هاي خود را بيمه كند.
قدمي در خصوص اينكه كارشناسان معتقدند آمادگي امدادرساني درتهران در مواقع بحران وجود ندارد، افزود: سال گذشته 100 ميليارد تومان تجهيزات امدادي و 15 ميليون وسايل براي بيمارستان هاي صحرايي در كل كشور خريداري شده و ما آمادگي لازم براي تربيت نيرو، برگزاري مانور و غيره را براي مقابله با بحران داريم.
** طرح امكان سنجي از اولويت هاي كاري سازمان مديريت بحران كشور است
وي اظهار داشت: طرح امكان سنجي از اولويت هاي مهم كاري اين سازمان است و بر اساس اين طرح همه امكانات براي مواقع بحران در كشور سنجيده مي شود و نيروها را شناسايي مي كنيم تا پاسخگوي خوبي براي مقابله با حوادث و بحران باشيم.
** 50 نيروي متخصص در سازمان مديريت بحران استخدام شدند
قدمي با اشاره به جذب 50 نيروي متخصص با مدارك تحصيلي كارشناسي ارشد به بالا در سازمان مديريت بحران كشور، ادامه داد: هم اكنون برخي از اين افراد در اين سازمان مشغول فعاليت بوده و بقيه نيز مراحل استخدامشان در حال انجام است.
وي پيش بيني برخي از كارشناسان در زمينه اينكه كشور در سال آينده با خشكسالي مواجه است را رد كرد و گفت: با توجه به اينكه سال گذشته حدود 70 درصد خشكسالي در كشور وجود داشت، سال آينده وضعيت مان بهتر مي شود و خشكسالي نداريم.
قدمي افزود: در سفري به استان سيستان و بلوچستان كه امسال صورت گرفت، نقاطي كه داراي خشكسالي بودند، شناسايي و اقدامات اساسي براي رفع اين مشكل در حال انجام است.
** عدم همكاري مردم در بازسازي بافت هاي فرسوده شهري از مهم ترين مشكلات است
معاون وزير كشور از همكاري نكردن برخي از مردم در بافت هاي فرسوده شهري با دستگاه هاي ذيربط انتقاد كرد و گفت: 62 هزار بافت فرسوده در كل كشور وجود دارد و سال گذشته 20 ميليون ريال وام بلاعوض و 100 ميليون ريال تسهيلات براي بازسازي بافت هاي فرسوده روستايي پرداخت شد.
وي با بيان اينكه روستاييان در بازسازي بافت هاي فرسوده با دستگاه هاي ذيربط همكاري خوبي دارند، افزود: در شهرها به دلايل مختلف از جمله موروثي بودن و غيره مردم همكاري خوبي در بازسازي بافت هاي فرسوده ندارند.
قدمي تصريح كرد مردم در خصوص بازسازي بافت هاي فرسوده بايد به شهرداري ها مراجعه كنند.
وي به طرح جامع خطر پذيري اشاره كرد و گفت: مطالعات اين طرح انجام شده و آموزش ها براي مديران بحران در خصوص طرح جامع خطرپذيري صورت گرفته و به زودي در همه شهرهاي كشور به اجرا در مي آيد.
اجتمام **9022 ** 1569**
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30743145
يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]