واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: ضرورت اصلاح نظام يارانه ها در راستاي سند چشم انداز
وزير اقتصاد عنوان كرد:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز: وزير امور اقتصادي و دارايي بر هدايت كشور به سمت هدفمند كردن منابع در كشور اشاره كرد و با بيان اينكه رشد كيفي اقتصاد كشور طي سالهاي گذشته قابل دفاع نيست گفت: طرح هدفمند كردن يارانه ها مناسب با اهداف سند چشم انداز و سياستهاي كلي اصل 44 تدوين شده است.
به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، "سيد شمس الدين حسيني" امروز در همايش رسانه و اقتصاد در مركز همايشهاي بين المللي صدا و سيما با بيان اينكه اميد است اصلاح نظام يارانه ها در جهت چشم انداز كشور صورت گيرد، افزود: اجراي طرح هدفمند كردن يارانه ها به ابزارهايي نياز دارد.
وي همچنين به نقش رسانه ها در اقتصاد كشور اشاره كرد و با بيان اينكه اعتماد عمومي با ارزش ترين سرمايه اجتماعي هر جامعه اي است، بزرگترين پيش نياز طرح هدفمند كردن يارانه ها را همين اعتماد عمومي دانست.
حسيني با بيان اينكه با افزايش دانش عمومي اقتصاد كشور اين اعتماد شكل مي گيرد، اظهار اميدواري كرد كه همايش رسانه و اقتصاد سه پيام مهم از سه سند بزرگ كشور يعني سند چشم انداز ، اصل 44 و طرح تحول اقتصادي استخراج كند.
وي ادامه داد: ارتقاي عملكرد اقتصاد ايران و تبديل آن به آرمان هر ايراني و همچنين دگرگوني در نگرش ها به عنوان پيام تحول اقتصادي را بايد به عنوان سه پيان همايش در نظر گرفت.
وزير امور اقتصادي و دارايي بر هدايت كشور به سمت هدفمند كردن منابع در كشور اشاره كرد و با بيان اينكه رشد كيفي اقتصاد كشور طي سالهاي گذشته قابل دفاع نيست گفت: طرح هدفمند كردن يارانه ها مناسب با اهداف سند چشم انداز و سياستهاي كلي اصل 44 تدوين شده است.
وي يكي از اهداف طرح تحول اقتصادي را رهايي از مناقشات سياسي كه مانع واقعيتهاي اقتصادي كشور مي شود، عنوان كرد و افزود: تدوين طرح تحول اقتصادي مبتني بر آسيب شناسي اقتصاد ايران در يك دوره بلند مدت انجام شد.
حسيني به توجه طرح تحول اقتصادي به بخشهايي همچون رشد اقتصادي و اشتغال اشاره كرد و با انتقاد نسبت به اينكه اقتصاد ايران تك محصولي و وابسته به نفت است، گفت: با توجه به نرخ دو رقمي تورم در كشور برنامه ريزي براي اقتصاد كشور در بخشهاي خرد و كلان مشكل است.
وي با اشاره به اينكه مشكلات اقتصادي ايران مزمن و ساختاري شده است، گفت: نهادهاي غيررقابتي انگيزه و فرصت ابتكار و بهره وري را از جامعه گرفته است و ساختارهاي اقتصادي نيز در حوزه هايي چون يارانه، بانك و غيره مانع از كارآمدي اقتصاد كشور شده است.
وي ايران را جزو بالاترين كشورهاي مصرف كننده انرژي در دنيا عنوان كرد و با بيان اينكه بهره وري انرژي در ايران يك سوم متوسط جهاني است، اظهارداشت: يك سوم درآمد اقتصاد ايران به يارانه آشكار و پنهان تعلق مي گيرد كه 26 واحد درصد از اين يارانه به انرژي اختصاص مي يابد.
//انتهاي پيام
دوشنبه|ا|19|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 662]